Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
pai am facut plangere la mesajul lui muffin. am raportat la moderator ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
L-au mutat moderatorii la ZZ (Zona Zoster) ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ma si miram,pai ce draq si cu inaintasii si tot nu vaz?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay pai am facut plangere la mesajul lui muffin. am raportat la moderator oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
reao
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui misha71
reao ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
pai da mai misha,da chiar asa sa se lege de sferele lu'coana mare?cum ar zice tantza,da-o in puii mei de treaba!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
mie mi-a placut replica lu' coana mare: ciinele moare de alergatura si ea de grija sferelor 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
stie madam popa ce stie. gata, mi-am adormit cupilu. dupa ce a adormit, i-am mai strigat de 2 ori in ureche, asa de control, si de fiesce data s-a trezit
vai ce fericita sunt ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay stie madam popa ce stie. gata, mi-am adormit cupilu. dupa ce a adormit, i-am mai strigat de 2 ori in ureche, asa de control, si de fiesce data s-a trezit oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
doamne,dar esti dusa rau....auzi i-a strigat in ureche copilului!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
zici ca-s rea? serios? ca-mi retrag plangerea !!! da chiar mi s-a parut aiurea, exagerat mesajul ei. sincer.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
citat din mesajul lui umflatel
doamne,dar esti dusa rau....auzi i-a strigat in ureche copilului! ![]() ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
de cand mi-au zis astia ca e surda rau, cu fiecare ocazie o testez. adica daca e cu spatele si nu stie ca vin, o sparii, daca se uita la ceva trantesc pe langa ea, daca adoarme ii strig in cap ! pana m-oi convinge io ca nu e asa de rau cum zic ei si atunci sa vezi ce scandal pe mini ca m-au panicat si am slabit zeci de kile din cauza asta. atentat la integritatea fizica, mon cher !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay zici ca-s rea? serios? ca-mi retrag plangerea !!! da chiar mi s-a parut aiurea, exagerat mesajul ei. sincer. ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
si mie. io rideam cind am zis ca esti rea, dar a fost nitzel cam deplasat mesajul ei. ce vrei? nu toata lumea gindeste, mai sint si prosti pe lume