Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
bey, io mi-am luat avertisment ca i-am dorit uneia sa aiba un copil sanatos si sa nu treaca niciodata prin ce am trecut eu ! galben, chiar ![]()
si mesajul ei chiar e insultator. daca eu vreau sa ma simt bine si sa rad, sa comentez ce zgomote fac, cine e ea sa ma faca incapabila sa gandesc si ce-am mai zis acolo? mi-o stricat karma, draga ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay de cand mi-au zis astia ca e surda rau, cu fiecare ocazie o testez. adica daca e cu spatele si nu stie ca vin, o sparii, daca se uita la ceva trantesc pe langa ea, daca adoarme ii strig in cap ! pana m-oi convinge io ca nu e asa de rau cum zic ei si atunci sa vezi ce scandal pe mini ca m-au panicat si am slabit zeci de kile din cauza asta. atentat la integritatea fizica, mon cher ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
tu chiar esti dusa
o sa ajunga copila sa tresara in somn de frica ta ai vrea tu sa slabesti "zeci de kile"
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay bey, io mi-am luat avertisment ca i-am dorit uneia sa aiba un copil sanatos si sa nu treaca niciodata prin ce am trecut eu ! galben, chiar si mesajul ei chiar e insultator. daca eu vreau sa ma simt bine si sa rad, sa comentez ce zgomote fac, cine e ea sa ma faca incapabila sa gandesc si ce-am mai zis acolo? mi-o stricat karma, draga oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
acu' imi explic io de ce ai sarit cind s-a luat de "sferele" lu' Coana Mare!
Totul pina la karma! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay bey, io mi-am luat avertisment ca i-am dorit uneia sa aiba un copil sanatos si sa nu treaca niciodata prin ce am trecut eu ! galben, chiar si mesajul ei chiar e insultator. daca eu vreau sa ma simt bine si sa rad, sa comentez ce zgomote fac, cine e ea sa ma faca incapabila sa gandesc si ce-am mai zis acolo? mi-o stricat karma, draga oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
tu vb serios?si in ce a constat avertismentul?nu de alta,dar sa stim si noi...sa ne ferim
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
prin aptitudinile sale, Coana Mare e scutita de orice aplicare de corectii ! pana nu mananc tochitura aia nenorocita, nu se atinge nimeni de ea, mai am un pas pana sa ii interzic si organului sa o atinga ! sa nu mi-o deprimati, ca poate uita sa puna sare in tochitura si ce ma fac atunci? a?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
misha71 spune:
aha! deci pina la urma doar pina maninci tu tochitura, ca dupa aia....sa te tii Coana! Iti pune si tie grade pe umeri si nu d'alea galbene cum si-a luat-o ea, ci roshii!
Deci d'asta imi esti Oano, ha? ![]()
kay spune:
dupe, e in functie. daca imi place, o pastrez la curtea regala
daca ma intoxic, o dau pe mana lui Guestus ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kokiy spune:
Bey,eu m-am convins ca nu e bine sa judeci prea mult omu' pana nu-l cunosti mai bine(in postari)
...eu vorbesc
, ca ma mustra constiinta si tre' sa ma destainui ... in prima luna de postari "Coana mare" se stie ca nu fu' foarte apreciata,nici de mine dealtfel ...isi vara coada cand ti-era lumea mai draga ...intr-una din zilele ei proaste(cred) a scos urmatoarea perla intr-un topic"Fetito,alti la varsta ta merg la scoala,nu stau sa faca copii" ,desi nu am postat in topic,eu am raportat-o la moderator
...se pare totusi ca are pile de nu fu atinsa
Pai abia dupa, mi-am dat eu seama ca ea doar vrea putina alinare, si prin felul ei, defapt incearca sa atraga ceva preteni 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
tu vb serios?si in ce a constat avertismentul?nu de alta,dar sa stim si noi...sa ne ferim MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
mi-au atasat un triunghi sub nume, portocaliu, si m-am plimbat pe forum cu el, sa ma fac de rusine in fata poporului
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
Qamar spune:
tochitura? sper ca nu ne parasesti de tot pentru tochitura
eu si lasagna mea plangem cu lacrimi de crocobaur
sa-ti mai spun ce stiu sa ...fac?
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."