Puiuti de Randunici 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clau,am vazut-o pe Rebe draguta!
Luny,of,ce-ai patit mami?Imi pare rau.Odihneste-te!
Lyvy,of,nu stiu ce sa zic,nasoala situatie.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nothing???

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lyvy, si Mufa seara adoarme tot la san..mi s-a intamplat de multe ori ce spui tu, sa se trezeasca imediat ce il pun in patul lui, dar il iau repede in brate, fie il legan, daca tine, adoarme la loc, fie il mufez pana adoarme iar...il pun la el numai cand e lemn, ca sa nu se trezeasca..se poate intampla sa repet figura asta si de 2-3 ori..
Stela,sunt mai bine acum...nu stiu ce naiba am

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, mda de 2-3 ori, eu nu prea am cand sa fac asta, pentru ca Iris adoarme seara pe la 22.30-23.00, sta la san o juma de ora, deci o pun in patut pe la 23.00-23.30, se trezeste instant, o iau inapoi in pat, mai incerc sa o adorm, se foiseste, bla , bla, trece timpul,eu si lucrez, dimineata suna ceasul debvreme, si uite asa daca nu imi iese din prima cu patitzul fata ramane cu noi.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Repejor asa, ca am avut muult de recuperat: prietena mea stomatoloaga sustine ca eruptia dentara nu este ASA o stare inflamatorie care sa genereze o stare febrila. Subfebrila da, dar nici intr-un caz febra peste 38. De asemenea, pot aparea modificari ale scaunului, adica scaune mai moi, insa nu diarie.

Grait-a medic chirurg BMF ( buco-maxilo-facial ), deci fata cu doua facultati ( medicina generala si stomatologie ) si cu specialitatatea luata de vreo trei ani. Acuma, Naty, cata fiziopatologie mai stie, nu pot sa iti spun, dar tampita nu e...Era opinia ei spusa cand eu dadeam vina pe dinti pentru febra de 39,4 si 10 scaune pe zi.

Poate mai revin!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca sambata am fost la shoping la Tg-ms, si am luat multe, multe.
Lui Iris, i-am luat hainutze multe de la Fox, si pentru acuma si pentru mai tarziu, tare imi plac lucrurile de la Fox, si rezista bine la spalare.Eu mi-am luat un paltonas, 2 bluzite de la fox, jeans de la Feelgood, poseta de la Orsay si inca o bluzita de Houseofart.
Randunoiul nu si-a gasit nimic care sa-i placa

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

A, si am uitat sa va zic ca i-am gasit la printzesa bile colorate la Auchan, 100 bile la 29.9 ron, rosii, galbene, verzi, albastre, tre sa-i mai iau piscinutza gonflabila pentru ele.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

lyvy, patutul e in dormitorul vostru?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Miha, nu, intr-o camera alaturata!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Multumim de aprecieri! o sa mearga el si mai bine, atunci sa vedeti voi!
Luny, ce-i cu tine, mai? Sper ca doar SPM nu vreo depresie!

Lyvy, nu stiu ce sa-ti zic de somn...eu n-am fost niciodata de acord cu alaptatul in pat si adormitul in pat etc.....n-am facut asta cu copiii niciodata si de aceea n-am avut probleme de genul asta! Insa pe principiul ca orice invat are si dezvat....cred ca o sa reusiti cu toate sa faceti cumva! Cum a reusit si Clau!
metoda de care povestea Cristina se cheama karitane parca, da si tu un search pe gogu si te duce unde trebuie....

Olga, eu v-am zis ca si eu stiam la fel de dinti...maxim 38 si eventual scaune mai moi!
fapt dovedit ca atunci cand avea Seb 39 s-a dovedit ca a fost o viroza respiratorie care s-a dus in 3 zile( a avut muci si a sforait!), dintii tot n-au iesit si nici macar nu se vad!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput