Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 4
pisu_bun spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ileana
...Am numarat de 10 ori...am verificat cu comanda si cu factura. Am primit "free gifts" urmatoarele": Christmas Carol -mini eye shadow- 1g Sleigh ride- mini eye shadow- 1g Silver Bells- mini eye shadow- 1g Imbunatatiri ( MAJORE) fata de prima livrare: - si pe mostre scrie greutatea ( 1g) - Toate produsele au tipla/folie de sigilare ( prima data, cele sample comandate sau din Kit nu au avut). -Pe toate produsele , acum, inclusiv pe mostre SCRIE COMPOZITIA IN DETALIU si gramajul. Asa am constatat ca la varianta MINI, variaza cantitatile intre 2,5 SI 4 g functie de produs. Ma duc sa hranesc copii...revin cu detalii , ca-s destul de multumita. ileana |
jingle bells am avut si eu!! deci patru cutiute sample la prima comanda ever. intr-adevar pe cutiutele sample scrie gramaj si compozitie (DOAR LA FARDURI, LA BLUSH NU), in kitul free insa nu. si inca ceva!! cine se pricepe ce poate sa-mi spuna despre componentii fardului de ochi. mie nu mi s par grozavi : titanium dioxide, zinc oxide, iron oxides, chromium. va rog "luminati-ma" si p mine!! multumesc si sper sa imi poata da cineva detaliile necesare.
ileana spune:
Bag de seama ca nenea TONY Dryden, mi-a gresit la ambalare de nu mi-a pus blush-ul....
Oricum, trebuie sa-i multumesc ca m-a scapat de taxe ( TVA si eventual vama), ca fata de data trecuta nu mi-a lipit factura pe pachet ...
A lipit pe pachet o chestie pe care este scris : "plastic jars-sample" si astfel m-a incadrat vama la mostre si nu mi-a mai luat banii....
cOMANDA VAD CA A FOST LIVRATA IN DATA DE 23.12.2008!
Cum mi-a ajuns in 24 de zile!!! comanda, am crezut ca a plecat de la ei dupa Craciun, dar vad ca nu...la altii a fost vina!
Nu stiu daca am spus, declar ff frumos si COMFY-eye shadow.
Imi place mai mult balsamul de buze, fata de lip gloss-ul pe care l=am luat data trecuta.
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisu_bun [ cine se pricepe ce poate sa-mi spuna despre componentii fardului de ochi. mie nu mi s par grozavi : titanium dioxide, zinc oxide, iron oxides, chromium. va rog "luminati-ma" si p mine!! multumesc si sper sa imi poata da cineva detaliile necesare. |
uite www.urthminerals.com/page_1143769517578.html" target="_blank">aici si www.articlesbase.com/cosmetics-articles/mineral-cosmetics-and-their-ingredients-part-one-623283.html" target="_blank">aici
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
ileana spune:
Alia,
m-ai inebunit...atata informatie...dupa ce ce ca inca nu ma descurc sa aplic mineralele/ naturalele, acum ma uit si la compozitia lor...
alia_ro spune:
citat din mesajul lui ileana Alia, m-ai inebunit...atata informatie...dupa ce ce ca inca nu ma descurc sa aplic mineralele/ naturalele, acum ma uit si la compozitia lor... ileana |
Ce e amuzant... si eu le-am descoperit f. tarziu... acum 3 luni
alia_ro spune:
Sfaturi:
... stiati ca e/s capata o culoare mult mai intensa daca se aplica foiled, adica umed? cum se face...se pulverizeaza putina apa pe pensula, sau se face un amestec de 1 parte glicerina la 8 parti apa (e/s adera mult mai bine pe pleoapa si nu se mai 'aduna' dupa cateva ore de la aplicare... asta se intampla mai ales in cazul persoanelor cu tenul gras, de aceea este bine sa aplicati un primer inainte de fdt sau e/s).
Atentie... nu se aplica fdt pe pleoape...
Eu machiez mai intai ochii, mai ales in cazul in care folosesc nuante mai inchise. Explicatia este urmatoarea: in cazul in care cad particule sub pleoapa de jos e mult mai usor sa sterg excesul cu o discheta demachianta, decat daca as fi aplicat fdt inainte... stricam tot...
Amestecul de glicerina de mai sus este f. bun pt ten, eu il pulverizez ori seara si dorm asa, fara sa clatesc, ori inainte de aplicarea machiajului.
Secretul unui machiaj mineral perfect este o hidratare cat mai buna si aplicarea unui primer, in cazul unui ten gras, se obicei in zona T si in zona ochilor.
F. importante sunt si pensulele... exista pensule cu review-uri bune la www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.display&category_ID=37" target="_blank">coastalscents.
...acestea se spala cel putin 1 data pe saptamana, in cazul in care le folositi zilnic. Se spala cu sampon de copii sau www.youtube.com/watch?v=xIGEr81FqTM" target="_blank">ca aici
Pentru mai multe tehnici de machiaj... www.youtube.com/user/makeupgeektv?blend=1" target="_blank">makeupgeektv
Pupici!
barbarella spune:
Va tot deranjez. Mai am o intrebare. Cand comanzi din state, nu iti vine pachetul la adresa de pe colet? Am vazut in unele posturi ca era necesar sa se mearga la posta dupa el. Care e faza?
anne16 spune:
citat din mesajul lui barbarella Va tot deranjez. Mai am o intrebare. Cand comanzi din state, nu iti vine pachetul la adresa de pe colet? Am vazut in unele posturi ca era necesar sa se mearga la posta dupa el. Care e faza? |
Toate coletele care vin din afara UE vin la OP cu vama din orasul in care locuiesti. Sunt supuse vamii.
alia_ro spune:
citat din mesajul lui barbarella Si vama asta cam cat e? Pentru comenzi in jur de 20 dolari. |
sigur vei afla citind mesajele postate de fete la acest topic!