Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Citat:
citat din mesajul lui

Poti sa simulezi comanda si vezi cat este transportul!PE SITE, POTI SA FACI SI SA STERGI COMBINATII...

Eu am luat azi, comanda de 38 USD, LA CARE N-AM PLATIT DECAT 2,5 LEI nu stiu ce taxe! ( data trecuta mi-a luat TVA).( tRANSPORTUL A FOST 9,60 USD, dar stiu ca-i pe greutate!)

Revin.

Alia, ai avut bafta, eu am primit 3 mostre ( alea de erau trecute) gratuite, la comanda de cRACIUN.
oCULOARE-I NASOALA, 2 PAR ok PT. MINE.

imposibil... trebuia sa mai fie inca una Christmas Carol - care era surpriza...

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

...Am numarat de 10 ori...am verificat cu comanda si cu factura.
Am primit "free gifts" urmatoarele":

Christmas Carol -mini eye shadow- 1g
Sleigh ride- mini eye shadow- 1g
Silver Bells- mini eye shadow- 1g

Imbunatatiri ( MAJORE) fata de prima livrare:
- si pe mostre scrie greutatea ( 1g)
- Toate produsele au tipla/folie de sigilare ( prima data, cele sample comandate sau din Kit nu au avut).
-Pe toate produsele , acum, inclusiv pe mostre SCRIE COMPOZITIA IN DETALIU si gramajul.

Asa am constatat ca la varianta MINI, variaza cantitatile intre 2,5 SI 4 g functie de produs.

Ma duc sa hranesc copii...revin cu detalii , ca-s destul de multumita.

Mergi la inceput

Servus,

Sunt mai mult decat incantata de :
-Lemon spice with murumuru-lip balm- care in varianta large, are 43g ( este cat o cutie de Nivea medie)..si-mi vine sa-l mananc.Este fff bun pt buze uscate.
-COMFY- EYE SHADOW, desi putin lucioasa culoarea, super fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

E bun pentru buze uscate,adevarat.Si mie imi place si mirosul foarte mult!Dar pe tine nu te ustura buzele cateva minute dupa ce l-ai aplicat?Ca la mine asa se intampla.
Ce ma incanta pe mine,in afara de make-up,sunt acele hartiute absorbante(blotting paper),mi se par practice de folosit inainte de refresh machiaj in cursul zilei pentru persoanele cu ten gras(ca mine)si nu numai.Le am tot timpul in geanta.Ce m-a dezamagit au fost servetelele demachiante-deloc,nimic nimic nu stergeau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

E bun pentru buze uscate,adevarat.Si mie imi place si mirosul foarte mult!Dar pe tine nu te ustura buzele cateva minute dupa ce l-ai aplicat?Ca la mine asa se intampla.
Ce ma incanta pe mine,in afara de make-up,sunt acele hartiute absorbante(blotting paper),mi se par practice de folosit inainte de refresh machiaj in cursul zilei pentru persoanele cu ten gras(ca mine)si nu numai.Le am tot timpul in geanta.Ce m-a dezamagit au fost servetelele demachiante-deloc,nimic nimic nu stergeau!

Servus,

Nu ma ustura buzele.
Hartiurtele alea absorbante, le-am cautat, ca a mai scris cineva de ele, ( ca le-a luat pt sot), dar nu le-am gasit! La urmatoarea comanda ma uit mai in detaliu si nu-mi mai scapa.
Eu am tenul extrem de gras.
Nu am cunostinte de-ale machiajului, acum invat, dar foundation matte de la EM mi-a lasat tenul fara luciu, multe ore.
Foarte reusit si RAW SUGAR- blush.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileana

trebuia sa mai primesti si blush-ul Jingle Bells... sigur trebuia sa fie... in plus, eu am mai primit o varianta full e/s Autumn Afternoon... chiar nu stiu de ce mi-au trimis-o gratis... si comanda a fost de 22 dolari...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Citat:
citat din mesajul lui

trebuia sa mai primesti si blush-ul Jingle Bells... sigur trebuia sa fie... in plus, eu am mai primit o varianta full e/s Autumn Afternoon... chiar nu stiu de ce mi-au trimis-o gratis... si comanda a fost de 22 dolari...

Nu am Jingle Bells-ul.
Poate ai din greseala acea Autumn Afternoon, mai ales ca-i in varianta full.
Ai avut bafta..nici nu mai stiu, cat era comanda minim ca sa iei reducerea si free-ul, nu era 22?
sAU POATE CONTABILIZEAZA COMENZILE.
Oricum, cu cat am dat gres ( eu) cu prima comanda , sunt fff multumita de ei, la cum functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbarella spune:

Eu nu am gasit pe site-ul Everyday Minerals culorile de fard de ochi pe care le caut, prin urmare am inceput cautarea unei alte companii pe net.

Am gasit niste firme interesante:

http://www.lumierecosmetics.com/
Pentru transport cer 5$, si poti sa iti iei 5 mostre cu cate 1 cent una si pachet de 6 mostre de fard de ochi(de cate un gram fiecare) cu 12$.

http://www.fyrinnae.com/
Transport gratuit pentru comenzi peste 20$. Au pigmenti foarte puternici.

http://www.theshespace.com/
Transport de 2$ pentru comenzi de pana la 20$.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui barbarella

Eu nu am gasit pe site-ul Everyday Minerals culorile de fard de ochi pe care le caut, prin urmare am inceput cautarea unei alte companii pe net.

Am gasit niste firme interesante:

http://www.lumierecosmetics.com/
Pentru transport cer 5$, si poti sa iti iei 5 mostre cu cate 1 cent una si pachet de 6 mostre de fard de ochi(de cate un gram fiecare) cu 12$.

http://www.fyrinnae.com/
Transport gratuit pentru comenzi peste 20$. Au pigmenti foarte puternici.

http://www.theshespace.com/
Transport de 2$ pentru comenzi de pana la 20$.

stiu de shespace... singura chestie: mostrele vin in pungute de plastic, si daca nu ai sift jar, e cam greu sa le folosesti fara sa risipesti din ele... in plus, dureaza mai mult de 2 saptamani pana vine comanda. Ca avantaje: au pigmenti frumosi.

despre lumiere - mostrele la 1 cent sunt tot in pungute...
am plasat o comanda la lumiere - de la special - 10 mostre la 15 dolari + 5 dolari transportul, si inca una la fyrinnae - 4 mostre farduri - 9.75 cu tot cu transport.

Mergi la inceput

Intre 16-23 ianuarie, reducere 25% la pureluxe, pt conditii accesati linkul.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_bun spune:

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

este posibil sa te usture buzele daca sunt foarte uscate. insa fii atenta dak iti provoaca o reactie alergica sau dupa ce te ustura si se incalzesc se inmoaie su devin catifelate. in cazul din urma e ok. insa dak ustura, se inrosesc, se umfla...ard...atunci stop using it :). bafta si sper sa-ti fie ok! si mie mi s-a intamplat cu un balsam insa dupa ce ma ustura o perioada buzele erau "reparate". de aceea si usturimea.

Mergi la inceput