Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 3
ileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alia_ro
imposibil... trebuia sa mai fie inca una Christmas Carol - care era surpriza... Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
...Am numarat de 10 ori...am verificat cu comanda si cu factura.
Am primit "free gifts" urmatoarele":
Christmas Carol -mini eye shadow- 1g
Sleigh ride- mini eye shadow- 1g
Silver Bells- mini eye shadow- 1g
Imbunatatiri ( MAJORE) fata de prima livrare:
- si pe mostre scrie greutatea ( 1g)
- Toate produsele au tipla/folie de sigilare ( prima data, cele sample comandate sau din Kit nu au avut).
-Pe toate produsele , acum, inclusiv pe mostre SCRIE COMPOZITIA IN DETALIU si gramajul.
Asa am constatat ca la varianta MINI, variaza cantitatile intre 2,5 SI 4 g functie de produs.
Ma duc sa hranesc copii...revin cu detalii , ca-s destul de multumita.
ileana spune:
Servus,
Sunt mai mult decat incantata de :
-Lemon spice with murumuru-lip balm- care in varianta large, are 43g ( este cat o cutie de Nivea medie)..si-mi vine sa-l mananc.Este fff bun pt buze uscate.
-COMFY- EYE SHADOW, desi putin lucioasa culoarea, super fain.
dooku3 spune:
E bun pentru buze uscate,adevarat.Si mie imi place si mirosul foarte mult!Dar pe tine nu te ustura buzele cateva minute dupa ce l-ai aplicat?Ca la mine asa se intampla.
Ce ma incanta pe mine,in afara de make-up,sunt acele hartiute absorbante(blotting paper),mi se par practice de folosit inainte de refresh machiaj in cursul zilei pentru persoanele cu ten gras(ca mine)si nu numai.Le am tot timpul in geanta.Ce m-a dezamagit au fost servetelele demachiante-deloc,nimic nimic nu stergeau!
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 E bun pentru buze uscate,adevarat.Si mie imi place si mirosul foarte mult!Dar pe tine nu te ustura buzele cateva minute dupa ce l-ai aplicat?Ca la mine asa se intampla. Ce ma incanta pe mine,in afara de make-up,sunt acele hartiute absorbante(blotting paper),mi se par practice de folosit inainte de refresh machiaj in cursul zilei pentru persoanele cu ten gras(ca mine)si nu numai.Le am tot timpul in geanta.Ce m-a dezamagit au fost servetelele demachiante-deloc,nimic nimic nu stergeau! |
Servus,
Nu ma ustura buzele.
Hartiurtele alea absorbante, le-am cautat, ca a mai scris cineva de ele, ( ca le-a luat pt sot), dar nu le-am gasit! La urmatoarea comanda ma uit mai in detaliu si nu-mi mai scapa.
Eu am tenul extrem de gras.
Nu am cunostinte de-ale machiajului, acum invat, dar foundation matte de la EM mi-a lasat tenul fara luciu, multe ore.
Foarte reusit si RAW SUGAR- blush.
alia_ro spune:
citat din mesajul lui ileana ...Am numarat de 10 ori...am verificat cu comanda si cu factura. Am primit "free gifts" urmatoarele": Christmas Carol -mini eye shadow- 1g Sleigh ride- mini eye shadow- 1g Silver Bells- mini eye shadow- 1g |
trebuia sa mai primesti si blush-ul Jingle Bells... sigur trebuia sa fie... in plus, eu am mai primit o varianta full e/s Autumn Afternoon... chiar nu stiu de ce mi-au trimis-o gratis... si comanda a fost de 22 dolari...
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
ileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alia_ro
trebuia sa mai primesti si blush-ul Jingle Bells... sigur trebuia sa fie... in plus, eu am mai primit o varianta full e/s Autumn Afternoon... chiar nu stiu de ce mi-au trimis-o gratis... si comanda a fost de 22 dolari... Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
Nu am Jingle Bells-ul.
Poate ai din greseala acea Autumn Afternoon, mai ales ca-i in varianta full.
Ai avut bafta..nici nu mai stiu, cat era comanda minim ca sa iei reducerea si free-ul, nu era 22?
sAU POATE CONTABILIZEAZA COMENZILE.
Oricum, cu cat am dat gres ( eu) cu prima comanda , sunt fff multumita de ei, la cum functioneaza
barbarella spune:
Eu nu am gasit pe site-ul Everyday Minerals culorile de fard de ochi pe care le caut, prin urmare am inceput cautarea unei alte companii pe net.
Am gasit niste firme interesante:
http://www.lumierecosmetics.com/
Pentru transport cer 5$, si poti sa iti iei 5 mostre cu cate 1 cent una si pachet de 6 mostre de fard de ochi(de cate un gram fiecare) cu 12$.
http://www.fyrinnae.com/
Transport gratuit pentru comenzi peste 20$. Au pigmenti foarte puternici.
http://www.theshespace.com/
Transport de 2$ pentru comenzi de pana la 20$.
alia_ro spune:
citat din mesajul lui barbarella Eu nu am gasit pe site-ul Everyday Minerals culorile de fard de ochi pe care le caut, prin urmare am inceput cautarea unei alte companii pe net. Am gasit niste firme interesante: http://www.lumierecosmetics.com/ Pentru transport cer 5$, si poti sa iti iei 5 mostre cu cate 1 cent una si pachet de 6 mostre de fard de ochi(de cate un gram fiecare) cu 12$. http://www.fyrinnae.com/ Transport gratuit pentru comenzi peste 20$. Au pigmenti foarte puternici. http://www.theshespace.com/ Transport de 2$ pentru comenzi de pana la 20$. |
stiu de shespace... singura chestie: mostrele vin in pungute de plastic, si daca nu ai sift jar, e cam greu sa le folosesti fara sa risipesti din ele... in plus, dureaza mai mult de 2 saptamani pana vine comanda. Ca avantaje: au pigmenti frumosi.
despre lumiere - mostrele la 1 cent sunt tot in pungute...
am plasat o comanda la lumiere - de la special - 10 mostre la 15 dolari + 5 dolari transportul, si inca una la fyrinnae - 4 mostre farduri - 9.75 cu tot cu transport.
alia_ro spune:
Intre 16-23 ianuarie, reducere 25% la pureluxe, pt conditii accesati linkul.
Pupici
pisu_bun spune:
citat din mesajul lui dooku3 E bun pentru buze uscate,adevarat.Si mie imi place si mirosul foarte mult!Dar pe tine nu te ustura buzele cateva minute dupa ce l-ai aplicat?Ca la mine asa se intampla. Ce ma incanta pe mine,in afara de make-up,sunt acele hartiute absorbante(blotting paper),mi se par practice de folosit inainte de refresh machiaj in cursul zilei pentru persoanele cu ten gras(ca mine)si nu numai.Le am tot timpul in geanta.Ce m-a dezamagit au fost servetelele demachiante-deloc,nimic nimic nu stergeau! |
este posibil sa te usture buzele daca sunt foarte uscate. insa fii atenta dak iti provoaca o reactie alergica sau dupa ce te ustura si se incalzesc se inmoaie su devin catifelate. in cazul din urma e ok. insa dak ustura, se inrosesc, se umfla...ard...atunci stop using it :). bafta si sper sa-ti fie ok! si mie mi s-a intamplat cu un balsam insa dupa ce ma ustura o perioada buzele erau "reparate". de aceea si usturimea.