Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 2
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui barbarella Nu am vazut pe nimeni sa pomeneasca companii europene producatoare de cosmetice minerale . Pe mine m-a ingrozit din start ideea unei comenzi in state. Exista companii din astea si in germania, si in tarile nordice de exemplu, dar cei mai avantajosi imi par mie Lily Lolo, care sunt in Marea Britanie, si pentru comenzi in UE cer o lira jumatate pentru produse pana in 50 g si 4 lire pentru comenzi mai mari. Poti sa comanzi mostre pentru aproape toate produsele; o mostra de fond de ten e o lira, dar te tine o gramada. Eu am avut 3 mostre, una nu mi s-a potrivit, si celelalte 2 mostre, folosite cam o data la 2-3 zile aproximativ, m-au tinut vreo 3-4 luni! Eu folosesc de un an numai fond de ten(care e de fapt pudra) de la ei. Oricum, mie nu mi se pare ca machiajul mineral are putere de acoperire chiar asa mare, si nu ramane pe fata toata ziua asa cum se lauda toate companiile. Dar intradevar, prima data cand am folosit fondul asta de ten am ramas socata cat de mult mi-a luminat fata si cat de uniforma era culoarea tenului.O sa fac si o mica recenzie pentru cine e curioasa: - fondul de ten e cam mat pentru gustul meu, nu stiu daca cele de la alte firme sunt foarte diferite. Eu am tenul deschis si mereu am avut probleme sa gasesc o nuanta destul de deschisa, dar la Lily Lolo nu am avut problema asta. Culoarea care mi se potriveste mie e Warm Peach combinata cu Porcelain. Blondie seamana foarte mult cu Warm Peach, si In The Buff e putin mai inchis. Un borcan mare de fond de ten e 12 lire, dar cred ca te tine o vesnicie - ce imi place la nebunie de la ei e blushul Rosebud , arata foarte natural. Am mai comandat si Cupcake, dar e prea portocaliu, cu toate ca nu arata asa in poza - anticearcanul Peep-O, imi pare prea galbui - corectorul Blush Away, cu toate ca arata verzui, pe fata e ca un var alb Cat de curand o sa comand: - mostra blush Real Rouge - farduri Smoky Brown si (cred) Golden Lilac sau Sticky Toffe Scuze pentru lungimea mesajului. Sper ca o sa ajute pe cineva postul meu. |
Multumim... am incercat sa simulez o comanda, cu 4 mostre de fdt si 3 farduri (am observat ca nu au mostre la farduri, ci numai la fdt, concealer). La o comanda de 4 mostre de fdt + 3 farduri, in jur de 18 lire, la care s-a adaugat transportul 4 lire. Am renuntat, pt ca am vazut ca lira a ajuns aproape de 4.8 lei. Oricum e bine de stiut de ei, au pigmenti interesanti.
De ce m-a atras e mine EDM?
-preturile sunt in dolari, iar dolarul are un curs mai mic decat euro sau lira
-la fiecare comanda pun in cos kitul gratuit compus din 3 fdt, 1 concealer si un blush, varianta sample - 5 mostre gratuite, deci
- daca comanzi o suma minima, ai o reducere, plus un cadou (e/s de obicei) - de Craciun au avut intr-adevar ceva special: comanda minima 17 dolari, 17 % reducere din total comanda + 3 e/s cadou si un cadou surpriza - ei bine m-am trezit cu 5 e/s gratuite, in loc de 3, iar unul era in varianta full, nu sample!!!
- de anul nou, la comanda de minim 9 dolari, aveai 9 % reducere plus 1 e/s cadou...bineinteles ca am comandat din nou kitul gratuit!
- au f. multe culori de unde poti alege!
-la fdt au 4 variante/ grade de acoperire - 0-glow, semi-matte, matte si intensive.
Se merita!
nota: e/s - eye shadow
fdt - fond de ten/ foundation
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
ileana spune:
citat din mesajul lui alia_ro [ |
-la fiecare comanda pun in cos kitul gratuit compus din 3 fdt, 1 concealer si un blush, varianta sample - 5 mostre gratuite, deci
- daca comanzi o suma minima, ai o reducere, plus un cadou (e/s de obicei) - de Craciun au avut intr-adevar ceva special: comanda minima 17 dolari, 17 % reducere din total comanda + 3 e/s cadou si un cadou surpriza - ei bine m-am trezit cu 5 e/s gratuite, in loc de 3, iar unul era in varianta full, nu sample!!!
[/quote]
Asa ai primit?!
Sunt curioasa ce primesc eu si cum la comanda de Craciun..
Inca n-a venit avizul!
Daca numaram fct. de comanda ta din 19, trebuia sa vina avizul astazi...
alia_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ileana
-la fiecare comanda pun in cos kitul gratuit compus din 3 fdt, 1 concealer si un blush, varianta sample - 5 mostre gratuite, deci - daca comanzi o suma minima, ai o reducere, plus un cadou (e/s de obicei) - de Craciun au avut intr-adevar ceva special: comanda minima 17 dolari, 17 % reducere din total comanda + 3 e/s cadou si un cadou surpriza - ei bine m-am trezit cu 5 e/s gratuite, in loc de 3, iar unul era in varianta full, nu sample!!! Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
Asa ai primit?!
Sunt curioasa ce primesc eu si cum la comanda de Craciun..
Inca n-a venit avizul!
Daca numaram fct. de comanda ta din 19, trebuia sa vina avizul astazi...
ileana
[/quote]
Ileana, pt comanda mea din 19 decembrie, am primit aviz pe 7 ianuarie, cu prezentare la posta pe 9 ianuarie! Acum astept comanda din 2 ianuarie!
Am tastat pe google mineral cosmetics uk si mi-au aparut o gramada de companii din UK care vand farduri minerale... acum le studiez si apoi pun linkuri!
dooku3 spune:
5 din care unul varianta full?Eu de ce,la aceeasi red. de Craciun, doar 3 samples de farduri de pleoape"imposibile"?Nu ma mai joc!
alia_ro spune:
citat din mesajul lui dooku3 5 din care unul varianta full?Eu de ce,la aceeasi red. de Craciun, doar 3 samples de farduri de pleoape"imposibile"?Nu ma mai joc! |
la comanda de la Craciun am avut asa:
kitul gratuit, of course :) - aici, unul din fdt mi-a venit in cutie full - nu-mi dau seama daca e doar cutia, ca pare cam gol, sau chiar e varianta full - ce am obs - pe etichetele produselor din kitul gratuit nu e scrisa cantitatea
eye kabuki brush - 7
everyday eye shadow brush - 5
starry eyed - e/s - 2.5
laptop - e/s - 2.5
net surfing -e/s - 2.5
start to finish - sunlight - finishing powder - 2.5
Cadouri: e/s - sleight ride, silver bells, christmas carol, autumn afternoon (2,5 g/ .08 oz) - asta e full, si blush - jingle bells
eu am dat pana acum 4 comenzi la ei...
dooku3 spune:
Hmm,s-ar putea sa fie asta-faptul ca ai 4 comenzi..dooh..M-am uitat acum pe site si eu am doar trei,toate intre 45$-50$ ca valoare.Eu am primit silver bells,christmas carol si jingle bells.Oricum sunt binevenite si cele mai ciudate culori,le "donez"la femeile din familia mea:-)
ileana spune:
Bai, incep sa fac urat!
Mie de ce nu mi-a venit avizul?
sA MA DUC LA VAMA ( UNDE MI-A VENIT DATA TRECUTA PACHETUL) SA INTREB?
Comanda este din 23 dimineata ( 22 noaptea la ea, nu?).
Astept si eu cadourile, ca data trecuta, ca n-am stiut de codul de reduceri vad ca nu mi-au trimis/dat ce era ...
barbarella spune:
Sa inteleg ca pentru comenzile din state de cateva zeci de dolari platesti numai cativa dolari pentru transport si nimic pentru vama? Adica daca eu fac comanda de 10-20 dolari sa zicem, cat o sa platesc in plus? Intreb pentru ca m-ar interesa mostrele de farduri de ochi, de vreme ce la Lily Lolo nu se poate comanda decat varianta full. Din cate am inteles, sunt si foarte mari si te tin o gramada, iar daca nu ma prinde culoarea, le cam cumpar degeaba.
Va rog sa imi raspundeti la intrebare pentru ca vreau sa fac comanda cat de curand si vreau sa stiu din timp ce sa iau
ileana spune:
Poti sa simulezi comanda si vezi cat este transportul!PE SITE, POTI SA FACI SI SA STERGI COMBINATII...
Eu am luat azi, comanda de 38 USD, LA CARE N-AM PLATIT DECAT 2,5 LEI nu stiu ce taxe! ( data trecuta mi-a luat TVA).( tRANSPORTUL A FOST 9,60 USD, dar stiu ca-i pe greutate!)
Revin.
Alia, ai avut bafta, eu am primit 3 mostre ( alea de erau trecute) gratuite, la comanda de cRACIUN.
oCULOARE-I NASOALA, 2 PAR ok PT. MINE.
alia_ro spune:
citat din mesajul lui ileana Poti sa simulezi comanda si vezi cat este transportul!PE SITE, POTI SA FACI SI SA STERGI COMBINATII... Eu am luat azi, comanda de 38 USD, LA CARE N-AM PLATIT DECAT 2,5 LEI nu stiu ce taxe! ( data trecuta mi-a luat TVA).( tRANSPORTUL A FOST 9,60 USD, dar stiu ca-i pe greutate!) Revin. Alia, ai avut bafta, eu am primit 3 mostre ( alea de erau trecute) gratuite, la comanda de cRACIUN. oCULOARE-I NASOALA, 2 PAR ok PT. MINE. ileana |
imposibil... trebuia sa mai fie inca una Christmas Carol - care era surpriza...