Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 5
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alia_ro
sigur vei afla citind mesajele postate de fete la acest topic! Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
Poate este grabita
Cea mai mare comanda a mea a fost de la coastal scents, cand am luat pensulele din par natural si a fost de 32,03USD + 12,50 USD(shipping)= 44,53 USD si nu am platit vama.Am platit doar 2 ron taxa magazinare.
Apropo de pensule de la coastal scents sunt mult mai mari decat cele de la EM(l-am cumparat si pe acelea). Mai nou le folosesc doar pe cele de la EM-sunt mai fine, de la coastalscents doar "eyeliner brush-super fine"
La pag.1 a acestui capitol alia_ro a explicat despre vama
alia_ro multumesc pentru ghid si informatii
alia_ro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anne16
Poate este grabita Cea mai mare comanda a mea a fost de la coastal scents, cand am luat pensulele din par natural si a fost de 32,03USD + 12,50 USD(shipping)= 44,53 USD si nu am platit vama.Am platit doar 2 ron taxa magazinare. Apropo de pensule de la coastal scents sunt mult mai mari decat cele de la EM(l-am cumparat si pe acelea). Mai nou le folosesc doar pe cele de la EM-sunt mai fine, de la coastalscents doar "eyeliner brush-super fine" La pag.1 a acestui capitol alia_ro a explicat despre vama alia_ro multumesc pentru ghid si informatii |
cei de la vama se iau dupa ce scrie pe colet... daca firma trece o valoare mai mica, norocul nostru!
La mine, EDM la prima comanda au trecut corect, apoi am obs ca treceau mai putin. Pe colet nu scrie transportul, ci doar valoarea produselor sau o valoare mai mica.
Anne, vreau sa-ti multumesc ca ne-ai informat despre pensulele CS... chiar aveam cel putin 8 in whishlist...par accesibile ca pret comparativ cu cele MAC, de ex. Eu le-am ales dupa referintele cele mai bune li asteptam sa-mi trimita pe mail un cod de reducere...
LA EDM astept lansarea faimoasei 'Stippling Dual Fiber Brush' sau 'fiber optic brush' pe care o anuntase Carina la sf. anului trecut, dar se pare ca mai avem de asteptat, pana pe la mijlocul lui februarie.
Ce ma enerveaza la EDM... nu am multe pensule din care sa alegi...
Ce am eu:
2 x Everyday Eye Shadow Brush - mi se pare cam teapana
Long Handled Kabuki - cu ea aplic de multe ori fdt/ blush
Oval Concealer Brush - pt corector, e ok
Eye Kabuki Brush - pt amestecul culorilor de pe pleoape
Foundatin Brush - nici cu asta nu ma prea impac, parca nu pot aplica deloc fdt, e cam subtire si mi se pare ca 'lasa' dungi
Eye liner brush - de la Pureluxe - e f. mica si ingusta - nu pot sa o folosesc, daca aplic eye linerul umed - trebuie sa ud mereu pensula, pt ca are o suprafata f. redusa
In rest... in asteptarea comenzilor de la:
EDM - de pe 30 decembrie...oare cand o fi fost expediata?
Pureluxe - de pe 10 ianuarie - expediata pe 14
Lumiere - de pe 17 ianuarie - expediata pe 21
Fyrinnae - de pe 17 ianuarie - expediata pe 20
a... si mai astept niste SOAPNUTS de pe ebay... pt cine stie despre ce vb
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
dooku3 spune:
Nu stiam de soapnuts,dar acum stiu,multumita tie AliaSi imi place ideea!Dupa ce testezi,imi spui si mie daca sunt ok?Multumesc:-)
P.S.:pureluxe ar trebui sa ajunga..eu am una expediata in aceeasi zi de la ei si am primit avizul ieri.
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 pureluxe ar trebui sa ajunga..eu am una expediata in aceeasi zi de la ei si am primit avizul ieri. |
la noi pe scara a inceput renovarea... s-a inlocuit faianta de pe pereti, s-a zugravit... vechile cutii postale au fost inlocuite cu unele noi, dar pana atunci, au fost date jos de pe perete si mutate de colo-colo... alte scrisori am primit... insa nu si avizul. Ma gandesc ca daca nu te prezinti de prima data, te re-avizeaza, nu?
Cum aflu tracking number-ul pt comanda? Cel trimis de paypal prin email, odata cu confirmarea platii, nu este valid (cel putin pe site-ul postei romane)!
barbarella spune:
Multumesc de informatii
Am facut comanda la Lumiere. 10 farduri de ochi cu 15$! si mostrele alea cu 1 cent. Abia astept sa vina ! Pe site-ul lor scria ca poate dura intre o saptamana si 2 luni pana vin. Deci sa ma astept sa primesc un aviz, nu?
alia_ro spune:
citat din mesajul lui barbarella Multumesc de informatii Am facut comanda la Lumiere. 10 farduri de ochi cu 15$! si mostrele alea cu 1 cent. Abia astept sa vina ! Pe site-ul lor scria ca poate dura intre o saptamana si 2 luni pana vin. Deci sa ma astept sa primesc un aviz, nu? |
neaparat... doamnele de la posta nu au chef sa caute prin mii de colete, daca nu au nr de pe aviz sau tracking number...
anne16 spune:
Pensulele de la coastal scents, din par natural sunt cele din partea stanga cu coada neagra.
"eyeliner brush-super fine"=este a treia de la stanga la dreapta
Le-am fotografiat sa faceti o comparatie
http://news.webshots.com/photo/2611479500104047526spKfnw
dooku3 spune:
Da alia,te avizeaza de 2-3 ori pentru un colet.Nu am avut tracking number,am intuit:-)Asta pentru ca nu asteptam decat 2 colete saptamana trecuta si asta a ajuns la oficiul postal de care apartin,nu la posta aia cu vama.Si cum mie ultimul EDM tot asa mi-a ajuns(la of postal normal) si VS(celalalt colet)ajunge numai la vama,am intuit bine:-)
alia_ro spune:
citat din mesajul lui dooku3 Da alia,te avizeaza de 2-3 ori pentru un colet.Nu am avut tracking number,am intuit:-)Asta pentru ca nu asteptam decat 2 colete saptamana trecuta si asta a ajuns la oficiul postal de care apartin,nu la posta aia cu vama.Si cum mie ultimul EDM tot asa mi-a ajuns(la of postal normal) si VS(celalalt colet)ajunge numai la vama,am intuit bine:-) |
am primit in sf. avizul pt comanda din 29 dec!!!
alia_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alia_ro
am primit in sf. avizul pt comanda din 29 dec!!! Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
Of, of... a fost comanda de la Lumiere... sunt asa de suparata cu EDM!
Le-am mai trimis un mail, mi-au trimis un tracking number, dar nu-l gasesc pe site-ul postei romane, nici pe site-ul USPS, unde-mi zice ca acest nr. a fost cerut electronic, pe 30 dec (cand am plasat eu comanda), dar ca nu se cunosc mai multe informatii.
OFF TOPIC
Mi-au sosit si SOAPNUTS-urile... va tin la curent ca n-am apucat nici sa mananc azi...
Copiii (in special Alexis) sunt bolnavi, o pediatra nebuna (ca nu o pot numi altfel, Doamne iarta-ma!) imi zice ca are pneumonie - fara radiografie, doar ca a avut febra mare, tuseste si are mucisori, iar alta ca are amigdalita - a vazut ea puroi in gat, iar ORL-ista a zis ca are si otita. Ciudat, de cate ori mergem la ea, ii gaseste otita. Maine ma duc la alta pediatra, sa fiu eu cu sufletul impacat. Bineinteles ca o sa-i gaseasca altceva.
Am luat totusi o sacosa de medicamente de la farmacie, in special antibiotice, ar fi a doua oara pe luna asta cand le-as da, dar NU - o sa merg intai pe homeopate... nu vreau sa le fac praf sistemul imunitar.
In rest?
Nu mai zice nimeni nimic?