Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Alia, sa le folosesti fericita ,frumoase achizitii ai facut.

Si apropo de taxe neplatite(TVA), sunteti norocoase tu si fetele care primesc pachetele din afara UE la OP de cartier . In CT toate pachetele care nu vin din UE, cat ar fi ele de mici si indiferent de valoare se elibereaza la singurul of. postal cu vama din oras. Si binenteles, toate pachetele se desfac acolo si se taxeaza cu TVA 19% aplicata la valoarea totala a comenzii (adica val. produselor +shipping) .

Sper ca dupa lansarea sitului EDM Europa sa pot sa fac si eu niste comenzi mai mari, ca pana acum TVA-ul asta mi-a cam taiat elanul shoppaholic, spre bucuria sotului meu . Pacat totusi ca renunta la kitul de 12 produse, era f. avantajos. Abia astept sa vad seturile noi .

By the way, Alia, nu vrei sa incepi tot tu capitolul nou ? Eu l-as incepe, insa nu stiu cum se procedeaza .

Vio

Mi se pare un abuz... ori e asa peste tot ori ... legea e lege pentru toti, nu?

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Din pacate , nu e chiar un abuz, asa e legea, "in folosul cetateanului", ca toate legile din RO .
Pentru toate coletele care vin din afara UE si au valoarea mai mare de 10 euro ( si mai mica de 15 euro) se plateste TVA 19%. La cele cu val. mai mare de 150 eur se platesc SI taxe vamale.

Cred ca am mai pus linkul, da' il mai pun o data:
http://www.customs.ro/ro/calatori/bunuri-expediate-prin-colete.aspx

Asta-i viata, unii n-are noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Citat:

Din pacate , nu e chiar un abuz, asa e legea, "in folosul cetateanului", ca toate legile din RO .
Pentru toate coletele care vin din afara UE si au valoarea mai mare de 10 euro ( si mai mica de 15 euro) se plateste TVA 19%. La cele cu val. mai mare de 150 eur se platesc SI taxe vamale.

Cred ca am mai pus linkul, da' il mai pun o data:
http://www.customs.ro/ro/calatori/bunuri-expediate-prin-colete.aspx

Asta-i viata, unii n-are noroc

Vio, ultima data cand am comandat , la obs., am cerut sa-mi scrie pe colet ( pe foaia aia lipita) ca-s mostre...si n-am mai platit decat 2 lei...nu stiu ce taxa de inmagazinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Ileana, la noi vamesul nici nu se uitala ce scrie pe colet, iti desface coletul in fata ta si daca inauntru e factura, norocul tau iti si calculeaza TVA-ul la valoarea totala a comenzii. Iar cei de la EDM sunt corecti si intotdeauna pun factura in interiorul pachetului, asa ca ... asta e.... Esti bun de plata daca depasesti aia 10 Euro amarati .

Doar cand comand pe ebay am noroc si scap si eu de TVA, ca sellerii de acolo nu pun facturi in colete (sau cel putin asa am observat pana acum). In rest tot ce am cumparat pana acum pe la etaileri din afara UE a trecut pe la posta cu vama si a trebuit sa platesc TVA.

Mergi la inceput

hello everyone!
Am comandat in graba de la EDM kitul SuperCustom - 50 dolari 12 produse full, de teama sa nu-l scoata, mi se parea super afacere... se pare ca a fost doar o strategie de marketing...site-ul nou inca nu a fost lansat, iar unele kituri nu au fost nici scoase, nici scumpite!

in fine
am platit cu tot cu transport 70 dolari, insa pe colet era trecut 50 dolari, samples.
La posta din Pantelimon nu am platit decat 2,2 lei taxe postale.

Per total aunt multumita de produse. Am comandat:
5 pensule: Flat Top - e super deasa, mi se pare ca incarca mult
Long Handled Kabuki (mai am una, cu ele ma impac cel mai bine)
Angled Brow and Liner - e pt contur
Eye Blending - destul de moale
Baby Flat Top - mica-mica, insa nu am folosit-o

FDT - Olive Sweet Almond si Olive Fair
Lavender Color Corrector
Pudra Finishing Dust
Pressed Powders: Summer Bronzer si Lavender (pt ochi)

Cele presate le aplic tot cu pensula, nu reusesc deloc cu buretelul din interior! Summer Bronzer mi se pare tare, e destul de dificil de aplicat cu pensula, insa am gasit pana la urma metoda!

Intre timp am mai plasat o comanda la Coastal Scents (pe 14 iulie) -
88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette - 19.95...hmmm... nu stiu astea cat sunt de minerale...
+ niste sericite (o amestec cu fdt intensive si ies satinate, se aplica f. bine) + linguritele de 0.15 cc pt masuratoare
si... niste pensule: Black Deluxe Shadow, Italian Badger Doe Foot Stippler, Black Sable Shadow

Total cu transport - 48.32 din care numai 17.64 dolari transportul!!!

Poze si impresii cand le primesc!

Voi ce ati mai comandat/ folosit?

PUP!

Mergi la inceput

Am fost plecata, prin vacanta..
Ma indrept si eu catre o comanda de 50 pe EDM....
ASTEPTAM O OFERTA, CA ASTA CU SUMMER...eu il am cumparat.
Sa vedem , marti, cand baga ei oferta...

Alia, nu te incurci in pensule? Eu am 3 de la EDM, dar le incurc de numa...

Mergi la inceput

Alia, ai vazut oferta? Imi par superbe cele 3 sample de fard de ochi.

Mergi la inceput

un link interesant
http://www.e-joy.ro/forum/viewtopic.php?t=8631&postdays=0&postorder=asc&start=0
revin cu impresii despre 88 ultra shimer pallete, de la CS, azi a ridicat sotul comanda si n-am avut timp sa le testez
intre timp am mai comandat un primer de la etsy.com care e laudat peste tot
http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=28578352&ref=sr_list_1&&ga_search_query=primer&ga_search_type=handmade&ga_page=&order=date_desc&includes[]=tags&includes[]=title

keep in touch

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ileana

ileana

sincer?
Am vreo... 2 LHK, 2 Every eye shadow brush, 1 eye kabuki, 1 baby flat top, 1 flat top, 1 eye blending brush, 1 foptic, 1 angled brow and liner, 1 foundation brush, 1 concealer brush... numai de la EDM
iar de la CS am vreo 3 - Black Deluxe Shadow, Italian Badger Doe Foot Stippler, Black Sable Shadow, care mi se par mult mai moi, dese si de calitate decat cele de la EDM.
Astept o reducere ca sa ma pot lua cateva de la CS.
cu EDM cred ca iau o pauza ca nu ma tenteaza nimic...
mai ales ca tot amana lansarea noului site...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui

sincer?
Am vreo... 2 LHK, 2 Every eye shadow brush, 1 eye kabuki, 1 baby flat top, 1 flat top, 1 eye blending brush, 1 foptic, 1 angled brow and liner, 1 foundation brush, 1 concealer brush... numai de la EDM
iar de la CS am vreo 3 - Black Deluxe Shadow, Italian Badger Doe Foot Stippler, Black Sable Shadow, care mi se par mult mai moi, dese si de calitate decat cele de la EDM.
Astept o reducere ca sa ma pot lua cateva de la CS.
cu EDM cred ca iau o pauza ca nu ma tenteaza nimic...
mai ales ca tot amana lansarea noului site...

Recunosc sincer ca eu nu-s nici macar capabila sa tin minte denumirile tuturor pensulelor pe care le-ai scrie...

Ma uit la primer...

Poate poti sa ma ajuti. Eu am ten gras, dar vara asta- i cea mai crunta...super gras /transpiratie/ incep sa fac diverse pe fata...ai vre-o solutie? Vre-un link?

Merci,

Mergi la inceput