Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Am vazut si eu topicul de pe e-joy. E chiar interesant. Ma tenta si pe mine primerul de pe etsy, insa e sold out. Alia, cand il incerci, spune-ne si noua cum e , te rog .

Apropo de pensule, si mie imi plac cele de la CS, insa am doar din cele pentru ochi, vreo 9-10 cred. Pt. fata nu am decat de la EDM, insa mi se par bune, mai putin cea foptic, care are perii prea lungi, insa stiam de asta de pe forumul EDM, insa era oferta cu 50% si nu m-am putut abtine .

Despre noua flat top de pe EDM citisem ca e ceva mai rara decat cea veche. Alia, spuneai ca ti-ai mai luat una de curand, cum e comparativ cu cele vechi? E la fel sau nu?

,
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Am vazut si eu topicul de pe e-joy. E chiar interesant. Ma tenta si pe mine primerul de pe etsy, insa e sold out. Alia, cand il incerci, spune-ne si noua cum e , te rog .

mda... l-am luat eu pe ultimul aseara... serios...

Citat:

Apropo de pensule, si mie imi plac cele de la CS, insa am doar din cele pentru ochi, vreo 9-10 cred. Pt. fata nu am decat de la EDM, insa mi se par bune, mai putin cea foptic, care are perii prea lungi, insa stiam de asta de pe forumul EDM, insa era oferta cu 50% si nu m-am putut abtine .

9-10???
Cred ca ai toate tipurile...
Ce-mi recomanzi?
ca eu n-am decat vreo 3 si planuiesc sa mai iau cateva!
Intr-adevar Foptic are perii lungi, eu am pus un elastic de bani la baza perilor si o folosesc pt blush, insa nu sunt pe deplin multumita.

Citat:

Despre noua flat top de pe EDM citisem ca e ceva mai rara decat cea veche. Alia, spuneai ca ti-ai mai luat una de curand, cum e comparativ cu cele vechi? E la fel sau nu?

mie mi se pare f. deasa, cred ca incarca mult tenul.
Prefer totusi LHK, am 2 din astea.
nu pot sa-ti zic cum este fata de cele vechi, pt ca de-abia acum mi-am luat Flat top.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

deci...le-am testat si...

88 eyeshadow ultra shimmery pallette este cea mai mare porcarie pe care am luat-o in viata mea.

fara primer nu stau deloc pe ochi, nici nu se vad, apoi sunt nisipoase, confera pielii un aspect solzos.
am gasit un review care exprima mai bine ceea ce vreau sa zic.

Intr-un cuvant: NU CUMPARATI! NU sunt minerale! (bine, asta stiam de la inceput, dar prea erau laudate pe youtube)

In plus, am citit pe net ca sunt fabricate in China sau Hong Kong si e posibil sa contina plumb.
E plin ebay-ul de truse din astea, la 10 dolari maximum, nu ma 19 cat sunt acum la Coastal Scents...la care se adauga transportul bineinteles.
Daca stau bine sa ma gandesc nici pensulele nu sunt cine stie ce.

Chiar imi pare rau ca am aruncat aproape 50 de dolari pe fereastra.

EDM sunt mult deasupra la calitate, Customer Service si ... free gifts!!!

Mergi la inceput

dupa multe incercari cu 88 ultra shimmery pallette de la CS... am reusit sa obtin 'un aspect' cu care sa pot iesi pe strada...
ideea e ca am pus prima data un strat de ERASER de la Pureluxeminerals... ca alt primer nu aveam, altfel nu stateau culorile pe pleoapa.
In realitate nu sunt chiar asa de sclipicioase, insa in poza au iesit, de la blit.
Sunt destul de rezistente, nu se aduna, problema e cand te demachiezi.
Cele minerale se curata f. usor doar cu apa, la acestea trebuie sa aplic demachiant sau sapun lichid pt fata (eu am Bioten).
Ma demachiez curatand cu buretelul de celuloza de la EDM.

Mergi la inceput

noile produse www.youtube.com/watch?v=cvSr6z7DZX0&feature=player_embedded" target="_blank">EDM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

deci...le-am testat si...

88 eyeshadow ultra shimmery pallette este cea mai mare porcarie pe care am luat-o in viata mea.

fara primer nu stau deloc pe ochi, nici nu se vad, apoi sunt nisipoase, confera pielii un aspect solzos.
am gasit un review care exprima mai bine ceea ce vreau sa zic.

Intr-un cuvant: NU CUMPARATI! NU sunt minerale! (bine, asta stiam de la inceput, dar prea erau laudate pe youtube)

In plus, am citit pe net ca sunt fabricate in China sau Hong Kong si e posibil sa contina plumb.
E plin ebay-ul de truse din astea, la 10 dolari maximum, nu ma 19 cat sunt acum la Coastal Scents...la care se adauga transportul bineinteles.
Daca stau bine sa ma gandesc nici pensulele nu sunt cine stie ce.

Chiar imi pare rau ca am aruncat aproape 50 de dolari pe fereastra.

EDM sunt mult deasupra la calitate, Customer Service si ... free gifts!!!

hmmm
dupa 2 zile de incercari si cateva video de pe youtube... am ajuns la cateva concluzii:
Primerul e f. important, altfel nu sta fardul pe pleoape.
Deocamdata am incercat cu un lip gloss de la EDM, transparent.
Le-am aplicat cu o pensula de la EDM, se pare ca cele de la CS (cel putin ce am comandat eu din par natural) fac fardurile granuloase/ nisipoase.
Rezultatul a fost mai satisfacator decat prima data.
Astept totusi primerul de la etsy.

Pensule de la www.sigmamakeup.com/p01.html" target="_blank">SIGMA are cineva?
Kitul complet costa 64 dolari, cu transport cu tot e 78.
M-ar tenta totusi kitul cu pensule pt ochi, cele de fata mai am.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Alia, mie chiar imi place ce ti-a iesit cu paleta de la CS . Te prind super culorile si ai ochi foarte frumosi .

Paleta asta am luat-o si eu de ceva timp, dar de pe ebay, cu vreo 20 dolari(10 paleta si 10 transportul) insa n-am prea folosit-o. M-au incantat si pe mine review-urile de pe youtube, binenteles, altfel n-as fi luat-o, ca oricum am deja prea multe farduri pe care nu le folosesc.
Si mie mie se pare cam grunjoase, ca sa zic asa, nu f. fine, insa despre cat rezista nu prea mi-am dat seama inca.

Acum, ca mi-ai adus aminte de trusa asta, o sa incerc s-o mai folosesc, sa vad cum imi place.

Pensulele de pe CS pe care le-am luat eu sunt bune, cel putin pentru cat le folosesc eu... Nu imi fac machiaje prea elaborate, din lipsa de timp... si de lene , binenteles .

M-am obisnuit cu un tip de machiaj in nuante naturale, bejuri-bronzuri-auriu-diverse tonuri de maro, care imi iese repede si merge bine si ziua, la birou si seara, ceva mai accentuat, asa ca rar fac experimente. De-asta imi si luasem paleta de 88 shimmery, sa mai experimentez cu nuante noi, insa n-am reusit s-o fac inca, normal. E mai usor sa faci shopping in miez de noapte pe net decat sa te machiezi de amorul artei, cand iesti oricum in pijamale si nu te vede nimeni.

Ce imi place mie de la CS este un gel liner, maro am luat eu, pe care il aplic usor cu una din pensulele lor si rezista fara probleme pana sera, cel putin la mine.

Oricum, sunt de aceeasi parere, EDM este mult superior, pe toate planurile. N-am mai avut timp sa intru pe site-ul lor, abia astept sa vad noile produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alia, da-mi si mie, te rog un link la primmerul ala luat de pe etsy!!! Multumesc!
Arata foarte bine machiajul tau!

Eu mai am o problema cu fardurile de pleoape de la EM ... nu stiu cum sa le tin/ pastrez ca se rastoarna si cand vreau sa deschid capacul risc sa le dau pe jos... Voi cum procedati???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Alia, da-mi si mie, te rog un link la primmerul ala luat de pe etsy!!! Multumesc!
Arata foarte bine machiajul tau!

Eu mai am o problema cu fardurile de pleoape de la EM ... nu stiu cum sa le tin/ pastrez ca se rastoarna si cand vreau sa deschid capacul risc sa le dau pe jos... Voi cum procedati???

Cresc si iar cresc ... !

www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=28759451&ref=sr_gallery_6&&ga_search_query=primer&ga_search_type=handmade&ga_page=&order=date_desc&includes[]=tags&includes[]=title" target="_blank">primer

Am mai descoperit 2 primere foarte cautate in State, care se gasesc acum si in Romanica, la Sephora din Carrefour Grozavesti... e vorba de UDPP - Urban Decay Primer Potion si TFSI - Too Faced Shadow Insurance, ambele sunt cam 17$ in afara, iar la noi, UDPP - 78 lei impreuna cu 2 farduri, iar TFSI 56 lei.
E de preferat TFSI din cauza ambalajului mai practic (nu se pierde asa mult produs).

Cat despre utilizarea fardurilor minerale, ma confrunt si eu cu aceeasi problema.
Daca le tin cu capacul in sus, mi-e greu sa vad nuanta, iar daca le tin rasturnate, se varsa mult in capac.
SOlutia e sa nu desfaceti in intregime folia protectoare, ci numai cat sa descopere numai un orificiu.
Daca tot ati comis-o, solutia e sa desfaceti sifter-ul (sau capacul cu orificii), se pune produsul inapoi in recipient, se pune inapoi sifter-ul si peste el o bucata de scotch cat sa lase libera o gaura.
Sper ca am fost explicita.

Asta pt EDM.

Pureluxecosmetics, Lumiere, Farinae... nu au sifter, insa majoritatea au capac transparent.

As vrea sa aflu de la voi ce pensule mai folositi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alia, multumesc pentru raspuns!

Ma gandesc sa incerc si eu primerul acela, e bun pretul !

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput