Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 22
vio_dia spune:
Alia, uite linkul cu discutia despre noutatatile ce vor aparea la EDM:
https://www.everydayminerals.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=102&func=view&id=177066&catid=2&limit=6&limitstart=0
Din cate am inteles eu, lansarea sitului european va fi undeva dupa 15 iulie, insa n-am mai intrat pe forumul lor in ultimele zile, poate au scris ceva despre asta.
Acum intru si eu pe site-ul dat de tine, sper sa nu ma tenteze prea multe, ca deja cardul meu e in recesiune, sper sa nu dea faliment prea curand
alia_ro spune:
Multumesc Vio, chiar sunt o companie grozava. Imi plac mult produsele lor, faptul ca dau multe cadouri si kitul gratuit :)
Tin cont de parerea noastra, stii de Golden Tickets, nu? Mi se pare super ideea. Bravo lor, pt ca stiu cum sa-si promoveze produsele.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
Delia00 spune:
Salut. Nu a comandat nimeni de peste 34$? Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni, cum ati procedat? Cat ati platit taxe si daca ati avut vreo problema la vama (sa va desfaca coletul etc). Va multumesc anticipat.
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia00 Salut. Nu a comandat nimeni de peste 34$? Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni, cum ati procedat? Cat ati platit taxe si daca ati avut vreo problema la vama (sa va desfaca coletul etc). Va multumesc anticipat. |
Depinde mult de oras si de cheful vamesilor.
Daca citesti subiectul, mai pe la inceput, sunt multe indicatii/sfaturi de ce si cum.
ileana spune:
citat din mesajul lui alia_ro Multumesc Vio, chiar sunt o companie grozava. Imi plac mult produsele lor, faptul ca dau multe cadouri si kitul gratuit :) Tin cont de parerea noastra, stii de Golden Tickets, nu? Mi se pare super ideea. Bravo lor, pt ca stiu cum sa-si promoveze produsele. Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
Ce-i "Golden Tickets"? ...eu nu stiu....
alia_ro spune:
gata, am primit comanda din 19 mai, am avut 3 free gifts (a fost un special "Guessing Time" - orice comanda intre 16-20 mai primea un cadou sau mai multe, in functie de valoarea comenzii!
poze aici
Cadourile au fost:
un buretel cosmetic mov de celuloza, pentru aplicarea/ indepartarea de pe fata a lotiunilor de curatare sau a mastilor cosmetice
2 blushuri mini - Homework (un movuliu super cu nuante de aramiu) si New Car Smell (o nuanta de portocaliu)
In rest, Everyday Resort, Kitul free de mostre (Beige Sunkissed Fair, Buff Linen, Olive Fair, Coffee Break - blush, Sunlight Corrector) si kitul de 34 dolari (Foptic Brush, Cool Fair Medium - big, Golden Fair - pressed - large, Fairly Light - Beige - pressed - large, si fardurile de ochi - mini - Freckles si Silver Spoon)
Total comanda 44 dolari + shipping 11 dolari si ceva.
Toate produsele sunt super... Everyday Resort contine 4 farduri si o pensula mica de tot, fardurile sunt in cantitate mica (cam 1/4 sau 1/3 din sample), insa sunt culori frumoase. Totusi nu va recomand, ca raportul CANTITATE/ PRET nu e bun.
Nu am platit nimic in plus (taxe vamale sau TVA) ci doar 2,2 lei taxe postale la oficiul postal din Pantelimon :)
Ileana!
Golden Ticket inseamna free gift trimise aleator membrilor forumului EDM, produse noi, nelansate inca, care sunt testate de membrii norocosi care le primesc si spun pe forum cum sunt.
Daca esti norocos, primesti asa ceva acasa (la ultimul au ales 20 de membri de pe forum - singura conditie e sa fii membru cu o adresa valida, nu sa ai comenzi si nici sa postezi frecvent).
Ultimul Golden Ticket a fost o pensula Eye Liner destul de buna, din cate am inteles.
Eu nu am primit nimic inca, in afara de comanda, presupun ca nu ma numar printre fericiti.
alia_ro spune:
Cine are placerea sa inceapa un nou capitol?
aaa... mai era ceva. Cantitatile produselor variaza in functie de ingreditente (tipurile de mica si oxizi de fier folositi).
Cantitatile sunt urmatoarele:
Sample - 1.1 grame
mini - 2.2 grame
big - 5.5 grame
FDT pressed (cu oglinda si buretel) au 11 grame (large) si costa 12 dolari, pe cand cele pulbere au doar 5,5 grame (big) si costa tot 12 dolari.
Se merita sa luati varianta pressed (daca gasiti nuanta potrivita!). Momentan au putin nuante, insa pe viitor au anuntat ca mai lanseaza si altele.
Pudrele se gasesc in cantitatile:
Finishing Dust - 12 grame
Rice Powder - 7 grame
Kaolin Powder - 5 grame
Natural Reflections - 5.5 grame
Toate costa 12 dolari, in varianta big!
Pupici,
vio_dia spune:
Alia, sa le folosesti fericita ,frumoase achizitii ai facut.
Si apropo de taxe neplatite(TVA), sunteti norocoase tu si fetele care primesc pachetele din afara UE la OP de cartier . In CT toate pachetele care nu vin din UE, cat ar fi ele de mici si indiferent de valoare se elibereaza la singurul of. postal cu vama din oras. Si binenteles, toate pachetele se desfac acolo si se taxeaza cu TVA 19% aplicata la valoarea totala a comenzii (adica val. produselor +shipping) .
Sper ca dupa lansarea sitului EDM Europa sa pot sa fac si eu niste comenzi mai mari, ca pana acum TVA-ul asta mi-a cam taiat elanul shoppaholic, spre bucuria sotului meu . Pacat totusi ca renunta la kitul de 12 produse, era f. avantajos. Abia astept sa vad seturile noi .
By the way, Alia, nu vrei sa incepi tot tu capitolul nou ? Eu l-as incepe, insa nu stiu cum se procedeaza .
Vio
ileana spune:
citat din mesajul lui vio_dia Alia, sa le folosesti fericita ,frumoase achizitii ai facut. Si apropo de taxe neplatite(TVA), sunteti norocoase tu si fetele care primesc pachetele din afara UE la OP de cartier . In CT toate pachetele care nu vin din UE, cat ar fi ele de mici si indiferent de valoare se elibereaza la singurul of. postal cu vama din oras. Si binenteles, toate pachetele se desfac acolo si se taxeaza cu TVA 19% aplicata la valoarea totala a comenzii (adica val. produselor +shipping) . Sper ca dupa lansarea sitului EDM Europa sa pot sa fac si eu niste comenzi mai mari, ca pana acum TVA-ul asta mi-a cam taiat elanul shoppaholic, spre bucuria sotului meu . Pacat totusi ca renunta la kitul de 12 produse, era f. avantajos. Abia astept sa vad seturile noi . By the way, Alia, nu vrei sa incepi tot tu capitolul nou ? Eu l-as incepe, insa nu stiu cum se procedeaza . Vio |
Vio, si-n Brasov vin tot la un singur oficiu, cu Vama.
Odata am platit si eu, dar nu TVA ci TAXE VAMALE!
pE URMA AM CONSTATAT CA-I LA CHEREMU'LU NENEA VAMESU...si nu-s decat 3 acolo, care se tot ruleaza...
ileana spune:
Alia, merci mult!
M-ai linistit si cu sosirea comenzii...sper sa ajunga si a mea, pana plec in concediu...
Faine cadoauri au bagat!
Eu n-am prins promotia, ca m-am mocait....da'am pensula la juma'de pret...