Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vio_dia Ahh, apropo, din ce am citit pe forumul lor, vor sa lanseze prin iulie cred, un site EDM in Europa undeva, ca sa mai reduca costurile mari de shipping. Sa speram ca va avea si preturi bune la produse ![]() Oricum am vazut ca au in plan schimbari mari, vor sa renunte la kitul de 12 produse la 50 USD, sa mareasca gama de produse ( pressed powders, pensule, kit-uri noi de 3 produse, etc). Multe noutati, abia astept sa le vad pe toate ![]() ![]() |
Ca sa fac o gluma macabra...sper sa nu faca EDM Europa in Romania....
ca daca trimit cu FIRMA DE CURIERAT IN rOMANIA...AJUNGE MAI SCUMP!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne16/anne16.jpg)
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ileana
Ca sa fac o gluma macabra...sper sa nu faca EDM Europa in Romania.... ca daca trimit cu FIRMA DE CURIERAT IN rOMANIA...AJUNGE MAI SCUMP! ileana |
Si produsele mai scumpe
![](icon_smile_dead.gif)
![](bang.gif)
vio_dia spune:
Si eu sper sa nu fie franciza, sa nu patim ca la LR, cu preturi umflate cu pompa si fara sa putem comanda pe site-ul original.
Din cate am inteles eu, pare sa fie tot firma lor cea din Europa, sper insa sa nu fii inteles eu gresit .
Cat despre preturi, si eu ma astept sa fie mai mari, parca vad ca vor fi aceleasi cifre insa in loc de dolari vor fi euroi.
Ehh, macar sa mai scadem din shipping si sa scapam odata de TVA-ul de la vama noastra, ca m-au rupt astia de la noi cu 19% la fiecare comanda nonUE .
Delia00 spune:
Am si eu 2-3 intrebari pentru doamnele care au comandat kit-ul de 34$: Cat ati platit taxe si tva? V-a venit coletul la oficiul postal din Pantelimon? Ati avut vreo problema cu vreo comanda mai mare vreodata (sa se piarda, sa vise fure ceva)? Multumesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alia_ro spune:
Am citit pe forumul EDM, la un topic despre alte companii de machiaj mineral ca www.buffd.com/" target="_blank">aceasta companie canadiana ar avea fonduri de ten f. bune, cremoase, care se intind f. bine.
Am comandat si eu ieri cateva mostre de fdt, si la o comanda de 5,5 dolari canadieni, transportul a fost gratuit.
Ei zic ca ajung cam in 7-14 zile lucratoare, tineti-mi pumnii.
Acum astept o comanda mare din 19 mai (kitul de 34 dolari + Everyday Resort).
Va pup!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
alia_ro spune:
citat din mesajul lui vio_dia Ahh, apropo, din ce am citit pe forumul lor, vor sa lanseze prin iulie cred, un site EDM in Europa undeva, ca sa mai reduca costurile mari de shipping. Sa speram ca va avea si preturi bune la produse ![]() |
Vio, imi poti trimite linkul? Era o presupunere, sau o spunea chiar unul din admini?
TQ
ileana spune:
citat din mesajul lui alia_ro Am citit pe forumul EDM, la un topic despre alte companii de machiaj mineral ca www.buffd.com/" target="_blank">aceasta companie canadiana ar avea fonduri de ten f. bune, cremoase, care se intind f. bine. Am comandat si eu ieri cateva mostre de fdt, si la o comanda de 5,5 dolari canadieni, transportul a fost gratuit. Ei zic ca ajung cam in 7-14 zile lucratoare, tineti-mi pumnii. Va pup! Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
Esti sigura ca pretul e in dolari canadieni?
Mie mi-a parut semnul de $ american...
Daca sunt CAD, e bun pretul...daca sunt USA .....
alia_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ileana
Esti sigura ca pretul e in dolari canadieni? Mie mi-a parut semnul de $ american... Daca sunt CAD, e bun pretul...daca sunt USA ..... ileana |
uite www.buffd.com/index.php?main_page=page&id=3" target="_blank">aici
la comanda mea scria
Sub-Total:$5.50
Free Shipping!:$0.00
Total:$5.50
iar mai jos, la processing: Amount: 5.50 CAD
ileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alia_ro
uite www.buffd.com/index.php?main_page=page&id=3" target="_blank">aici la comanda mea scria Sub-Total:$5.50 Free Shipping!:$0.00 Total:$5.50 iar mai jos, la processing: Amount: 5.50 CAD Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
Super asa!
Ma uit deseara, in detaliu!
Merci!
![](floare.gif)
alia_ro spune:
am gasit unde scria de bine de buff'd (pg 6 si 9)
la acelasi topic mai multe tipe au apreciat si e/s de la pureluxe.