Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

am rasfoit putin acest subiect, sincer, din cauza acelui 100% din titlu.
si am o intrebare pt voi; cate din voi puteti garanta acest 100%?
pt ca pana la urma toate "prafurile" sunt importate cel mai probabil de prin State (poate Oregon, dar nu e musai)indiferent cine le comercializeaza sub ce nume mai mult sau mai putin "autohton". sa le cumperi sa zicem la kg si eventual sa le amesteti singura, nu gasesc ca-i mare scofala; o poate face oricine (chiar si eu cu elementara mea chimie).
dar de curiozitate, a cumparat cineva vreo cutiuta cu ingredientele afisate pe ea, in romania sau made in romania? sau a mers cineva cu praful respectiv la laborator pt testare?
pt ca eu n-as indrazni sa comercializez ceva sub numele de 100% fara sa fiu 101% sigura de asta.
in fine, cum spuneam pura curiozitate. personal mi le prepar singura de la o sursa "de incredere" evident din state. nici prin cap nu-mi trece sa comercializez, nici macar pe ebay, pt ca unde sunt eu ma pot trezi cu cine stie ce claim in cap datora lui "fine prints" ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

Stau de mult cu o comanda in cos..
Acum am vazut c-a scazut dolarul si-am vrut sa o activez, dar ...
Este o oferta pe EDM, de 1/2 ...si nu inteleg la ce...

https://www.everydayminerals.com/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=90

Inca n-am devenit experta
Cine ma ajuta?

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Ileana, din cate inteleg eu pensula aia care seamana cu MAC 187 (Skunkless Foptic Brush - pe care o gasesti la Brushes e redusa la jumate de pret. Eu aseara am dat comanda si nu era oferta asta (nu ca m-ar fi interesat - am una similara de la Coastalscents si sta si aduna praf degeaba). Spor la shopping-uiala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brianna

Ileana, din cate inteleg eu pensula aia care seamana cu MAC 187 (Skunkless Foptic Brush - pe care o gasesti la Brushes e redusa la jumate de pret. Eu aseara am dat comanda si nu era oferta asta (nu ca m-ar fi interesat - am una similara de la Coastalscents si sta si aduna praf degeaba). Spor la shopping-uiala

Aha...
Merci!
Am amanat comanda pe luni...nu mi-au deblocat astia cardu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Ileana, am inclus-o eu intr-o comanda (din 19.05, cand nu incepuse sa scada dolarul ) compusa din Personal Custom Kit de 34 dolari - atunci pensula nu era redusa - mi-aduc aminte ca am comandat-o pt o colega si parea ok, nu asa de deasa ca long handled kabuki, insa cu perii mai lungi si mai moi).

Pe langa peria aceasta, am mai inclus in kit doua pudre pressed (la vreo 12 dolari fiecare), doua farduri de ochi, si un fond de ten (big), ca astea le consum cel mai repede.

Am mai comandat, in afara de Personal Custom Kit, si cele 4 farduri "Everyday Resort" la 10 dolari, cu pensula, care apar la best sellers - mi s-au parut niste culori calde, plus ca au si o pensula gratuita Bamboo Eye Brush (tinand cont ca un fard sample e 2,5).

Poate nu au vanzari asa cum se asteptau la pensula Foptic, cine stie...?

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Ileana, am inclus-o eu intr-o comanda (din 19.05, cand nu incepuse sa scada dolarul ) compusa din Personal Custom Kit de 34 dolari - atunci pensula nu era redusa - mi-aduc aminte ca am comandat-o pt o colega si parea ok, nu asa de deasa ca long handled kabuki, insa cu perii mai lungi si mai moi).

Pe langa peria aceasta, am mai inclus in kit doua pudre pressed (la vreo 12 dolari fiecare), doua farduri de ochi, si un fond de ten (big), ca astea le consum cel mai repede.

Am mai comandat, in afara de Personal Custom Kit, si cele 4 farduri "Everyday Resort" la 10 dolari, cu pensula, care apar la best sellers - mi s-au parut niste culori calde, plus ca au si o pensula gratuita Bamboo Eye Brush (tinand cont ca un fard sample e 2,5).

Poate nu au vanzari asa cum se asteptau la pensula Foptic, cine stie...?

Merci!
Si eu tot Kit-ul de 34 l-am "format".
Astept sa-mi activez cardu'maine...
E fain "Everyday Resort"? Iti place? Cat sunt de mari ( cat mostra?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

nu am primit inca (am comandat pe 19 mai!!!, stii ca vine in 2 saptamani).
Am citit pe forumul lor ca fardurile sunt pulbere, nu pressed, si intr-o cantitate mai mica decat variantele sample, insa culorile foarte frumoase, iar pensula e mai scurta decat cea obisnuita (ar merge mai bine pt liner). Pe mine m-a incantat ca se poate lua in calatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Acum am dat si eu o comanda micuta, pentru Foptic brush mai mult. Am mai pus si ceva mostre de highlighter(champagne), Natural Reflection( fair si medium bronzer), Lavander concealer, farduri de obraz...

Am citit pe forumul EDM ca Foptic brush e buna pentru aplicat fardurile de obraz si bronzer-ul pt. ca da un finish mai natural, nu incarca asa mult. Eu vreau sa o incerc la bronzer si la highlighter-ul pentru obraji, sper sa fie buna.

Apropo, ultima mea comanda la EDM a venit foarte repede, in 8 zile doar! Sper ca si asta de azi sa vina la fel de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata doamnelor!

Vreau sa dau si eu drumul unei mici comenzi, mai mult pentru Everyday resort si inca un kit free (am luat data trecuta la kitul free girl's day si e fff rosu-portocaliu cahhh).
Trebuie sa mai adaug vreun cod ceva???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Camelia, momentan pe EDM e doar oferta de 50% la Skunkless Foptic brush, de alta oferta nu mai stiu. Iar cod de reducere n-am mai vazut demult la ei, se pare ca au renuntat la sistemul asta de reduceri cu coduri, sau cel putin asa mi s-a parut mie.

Ahh, apropo, din ce am citit pe forumul lor, vor sa lanseze prin iulie cred, un site EDM in Europa undeva, ca sa mai reduca costurile mari de shipping. Sa speram ca va avea si preturi bune la produse .

Oricum am vazut ca au in plan schimbari mari, vor sa renunte la kitul de 12 produse la 50 USD, sa mareasca gama de produse ( pressed powders, pensule, kit-uri noi de 3 produse, etc). Multe noutati, abia astept sa le vad pe toate. Vai de cardul meu, o sa treaca printr-o perioada dificila

Mergi la inceput