Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Yoannamarie, am sa incerc sa raspund punctual intrebarilor tale:
1. Poti sa comanzi doar kitul gratuit- platesti doar transportul (la valoarea asta nici in vama nu platesti nimic). Dar ar fi pacat sa te limitezi la atat
2. La problema cu cardul..nu stiu sigur daca poti sa folosesti Mastercardul de la BRD (eu am avut probleme cu el, mi l-au refuzat o data la plata la EDM- asta dupa ce am facut cerere la ei sa pot sa il utilizez pt plati on line). Oricum tb sa mergi la sediul central BRD si sa intrebi acolo ce si cum. Eu folosesc cardul de la ING Visa Electron si nu am avut niciodata probleme cu el.
Reeritor la contul Paypal, nu-i nici o problema - il faci in max 5 min (contul paypal il atasezi la contul cardului - ala care stii sigur ca merge la plati on line).
4. Bare Escentuals contine bismuth oxychloride - un ingredient care poate irita destul de mult pielea (pt persoanele cu acnee, piele sensibila e un no-no). Oricum nu cred ca poti gasi produsele lor in Romania.
PS Daca imi spui cam ce culoare are tenul tau si daca am mostre care sa ti se potriveasca ti le dau cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Eeeeei...na...de cand caut o bacauanca, de-a mea !!!! Bine te-am gasit! Super draguta pentru ca mi-ai raspuns!
Am gresit in privinta cardului, e MAESTRO de la BRD...dar nu cred ca schimba cu ceva datele problemei! Am sa-mi fac timp sa, ma duc la banca, sa ma informez.

Cat despre BE, cunosc "problema" ingredientului...bismuth... Intrebam de ele, doar, pentru ca am auzit, ca ar fi, cotate, ca si calitate, cele mai bune farduri minerale... Si, da, dupa cum ai spus, ...nu se gasesc in Romania...

Din cate am inteles si ECM, contin "minunatul ingredient". Asa-i?
Sau sunt informata gresit?

Iti multumesc! Esti draguta si finuta pentru ca te-ai oferit sa-mi dai mostre...
Dar..culoarea tenului meu nu poate fi, clar, definita... Am si rosaceea...Si in rest, e alb-rozaliu... Nu stiu daca m-ai inteles...Oricum, iti multumesc pentru amabilitate...Dar, poate ai o sora, cumnata, prietena etc care va avea nevoie, vreodata de mostre...
Multumesc pentru raspunsuri. Te
!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!

"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Scuze! Revin... Mesajul din "raspunsul" anterior este adresat Briannei! Mercic!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

Mergi la inceput

Si eu ma bucur ca am gasit o concitadina (cam rar am vazut pe forum).
Nu, EDM nu contine bismut - sigur, sigur! Daca gasesti subiectul pe forumul EDM ( eu nu mai reusesc) ai sa vezi ca multe din fete au renuntat la BE tocmai din cauza ca au avut probleme din cauza lui si spuneau ca sunt foarte multumite cu EDM.
Iar in privinta mostrelor...am gasit nuantele pt toate rudele (interesate) si prietenele - deja am convertit cel putin 4 persoane . Nu prea mai am cui sa dau si inca mai am suficiente ca sa imi manance din spatiu.
Asa ca, daca esti interesata, poti sa iti dau mostrele fara nici o problema. Uita-te pe site si vezi cam ce crezi ca ti se potriveste, si daca am ti le dau eu.

Mergi la inceput

Buna seara, Brianna! Pentru inceput, vreau sa-ti multumesc pentru amabilitate !
M-am uitat la produsele EDM si...cred ca mi s-ar potrivi, ca base: cool medium. nu stiu...ca sunt, oh, multe nuante si.... Ca si "conceal" ar fi, cu siguranta, Mint color corector sau chiar si Pearl mint. si lista ar putea continua dar...ma opresc, din bun simt. Iti multumesc inca o data, si, daca nu ai aceste mostre, nu e nici o problema. Ai fost destul de draguta doar ca te-ai oferit sa ma ajuti.

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!

Mitzu si...perlutzele!

Mergi la inceput

Yoannemarie, ti-am scris pe mesaj privat, pt ca nu avea sens sa detaliem aici ce si cum - nu era de interes public. Astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

buna fetelor
chir nu ma lamureste nimeni care pensule sunt mai bune pt farduri minerale?
ca vreau sa fac comanda dar nu stiu ce si de unde?

Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Oanna3, eu am luat pensule pentru fata de la EDM si sunt f. multumita de ele. Pentru ochi am comandat de la Coastalscents, insa nu mi-a venit comanda inca asa ca nu nu pot sa-ti spun cum sunt.

Pentru fata am luat flat top brush pt. fdt, long handled kabuki brush pt.pudra, angled blush brush pt. fard de obraz si concealer brush pt. corector. Aici le gasesti:
https://www.everydayminerals.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=20&Itemid=46

Pentru pensulele de ochi poti citi in cap. 1 parca, fetele care si-au cumparat de la CS au scris despre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Din cate am auzit un primer f. bun pentru fardurile de ochi ar fi asta:
http://www.urbandecay.com/categories/EyeshadowPrimerPotion.cfm

Am inteles ca se gaseste in Sephora, insa nu eu l-am folosit, asa ca nu stiu mai multe despre el. Sunt insa multe fete pe internet care il lauda, am inteles ca sunt si filmulete pe youtube pe tema asta, insa eu pana acum n-am folosit nici un primer, dar asta parca m-ar tenta sa-l incerc.

L-a mai folosit cineva, ati mai auzit de el sau de ceva mai bun?

Rasfoiam si eu pe aici si mi-au cazut ochii pe mesajul asta.
Mi-am cumparat si eu de curand UDPP (urban decay primer potion-cum il vazui prescurtat prin alte parti) si isi merita laudele, zic io.
Am facut si o proba, dupa ce mi-am curatat fata, fara moisturizer am dat un pic cu primer pe o pleoapa si pe ailalta nu, si-apoi am aplicat fard de pleoape (tot de la UD, o paleta de culori cumparata odata cu primerul).
Am pleoape oily si ni'ca nu statea pe ele dupa o ora-doua. Cu primerul dupa 6 ore fardul era inca intact. Am si poza ca dovada daca e cineva interesat.
Suna cam a reclama stiu, da' eu una-s multumita de el. Alte primere nu am incercat.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanna3

buna fetelor
chir nu ma lamureste nimeni care pensule sunt mai bune pt farduri minerale?
ca vreau sa fac comanda dar nu stiu ce si de unde?

Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Oana,

Iti spun ce am luat eu:
- Flat Top Brush care e un must have. O folosesc cel mai mult si fara ea nu as putea aplica fondul de ten;
- Pudra de fixare de la sfarsitul machiajului o aplic cu Long Handled Kabuki sau cu Baby Kabuki. Ambele sunt bune, Long Handled Kabuki e mai mare, mai groasa, mai usor de manevrat dar si un pic mai scumpa. Personal o prefer.
- eu mai am o pensula pe care n-o mai vad acum pe site, dar seamana f mult cu Foundation Brush. O folosesc pt concealler pt cearcane si acoperit cosuri.
- Eye kabuki brush o folosesc pt aplicarea fardului pe toata pleoapa si stiu ca exista persoane care o folosesc pt corectarea cearcanelor;
- mai am o pensula pe care nu o vad acum pe site. Este un Shadow Brush pt ochi si este cea mai buna pensula pe care am avut-o pt a trasa o linie contur din fard, ca un creion dermatograf.

Dar singura care cred ca nu ar putea fi inlocuita cu o alta pensula de calitate din comert si nu as putea sa ma machez cu acest tip de farduri fara ea, este Flat Top Brush.

Mergi la inceput