Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna!
Nu am mai scris de mult timp, deci incep sa povestesc: don'soara mea a facut rubeola, i-a trecut, dupa care a inceput sa faca febra de la masele, am constat ca ii sunt umflate 2 masele de jos, cate una pe fiecare parte.
Dupa rubeola am si cantarit-o si avea cu 200 de grame minus
Am scos-o 3 zile afara, pana ieri, azi nu o scot, bate vantul si e umezeala; eu si sotul suntem cam raciti, dar speram sa nu o molipsim si pe pitica.

Ella, ai reusit sa rezervi in intervalul dorit de tine?

Cadoul de la sot de ziua mea a fost un cantar electronic pe care mi-l doresc de mult timp. Mai bine nu mi-l dadea ca am 3 kg in plus De duminica intru la dieta, gata!!! Uffff....... M-am saturat sa fiu peste greutatea mea, nu am deloc vointa si disciplina in a manca...

Am facut si o chestie buna: am dat drumul la afacerea mea proprie: organizare de evenimente (nunti, botezuri, conferinte etc). Daca auziti pe cineva care are nevoie de decoratiuni la nnta, botez, motz, etc, poate ma recomandati si pe mine :D

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Salutare
Multumim de urari si de sfaturi
Inca nu am luat motul fetei deoarece depindem de cumatru care nu are nici un week-end liber pana la sf lunii(doar daca se intoarce seful lui din concediu medical-sunt in tratative)
Eu ieri am fost si am depus actele pt 85%, la gara, pe strapungere silvestru, insa mi le-a acceptat dupa indelungi tratative pe motiv ca nu se depun la ei ci undeva pe langa casa sindicatelor.
Referitor la calciu, noi luam calciu lactic,1 tb pe zi, 10 zile pe luna, lunar si tot ne trosnesc oasele. Dar la control voi intreba pediatru.
Oana ai deschis anul cu brio. Felicitari pt noua afacere si la cati mai multi clienti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

De doua ore descarc la filmulete- merge foarte greu!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 23+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna!
La mine merge f. greu forumul, nu stiu de ce.
Asta-noapte m-am trezit de nu stiu cate ori si nu mai puteam adormi de dorul fetei.
Moldoveanca stiu ca am noroc cu soacra, e prima data cand o las noaptea la ea; imi doream de atata timp sa ramanem putin in doi si asta noaptea nu puteam adormi niciunul dintre noi de dorul ei
Nici eu nu am apelat la pastile pt oprirea lactatiei tocmai din acelasi motiv, am auzit ca au niste reactii nasoale. Ieri m-am tot stors si azi m-am strans cu un fular si mi-am pus comprese reci; dar tot tare e un san... sper sa treaca repede.

Oana felicitari; sa-ti mearga bine afacerea; poate o sa apelam, adica nu noi ci finii nostri, in toamna cand au nunta.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Oana felicitari pentru afacere! Se pare ca o sa reusesti, pentru ca ai o calitate necesara pentru asta- curaj!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Pfii, ce-mi vazura ochii, m-ati pus pe prima pagina la gravidutze
Ce ma bucur, oricum, trec prin clipe grele alaturi de sot si mama lui (e pe duca) asa ca nu aveam personal dispozitia sa va dau marea veste. Ma bucur ca sunt mamici agile pe aici, si au facut-o deja.

Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daniela daca e tare fa si tu o baie in cada si maseaza sanul cat stai in cada si asta mai ajuta sa stii.Oricum laptic o sa ai mult timp de acum in colo dar foarte putin.Iar cand vine mandra acasa sa se ocupe tati mai mult de ea.Noi am facut un plan de bataie si am reusit cu succesBine eu am fost nevoita sa-l intarc brusc dar era si mai micut si nu a suferit prea tare.M-am ferit mult timp sa ma vada in sutien sau dezbracataPupici si sper ca te simti mai bine azi

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Fetelor am incercat ore in sir sa descarc filmuletele si nu merge!
Alinus felicitari pentru bebe mic mic!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ahaa deci e bebe Matei,v-ati oprit la numele asta.Foaret frumos.Multe mamici sunt indragostite de numele asta cunosc foarte multi baietei pe care ii cheama asa,printre care si nepotelul meu,finutul

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Cand eram insarcinata si nu stiam ce o sa avem, in cazul in care era baietel vroiam sa-l cheme Matei ( inseamna dar de la Dumnezeu)mai ales ca asteptasem destul de mult pana sa raman insarcinata.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput