Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta mititelul accidentat; felicitari si pt cresterea samburelului.
Stiu cum e cu mastita, am avut si eu cand avea Amalia 2-3 luni si nu sugea tot; de asta am intrebat daca trebuie sa ma storc.

Byu cum adica ii pocnesc oasele lui Casian? Nu stiu ce sa zic, sun-o pe Siminiceanu si intreab-o.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Noi am rezervat la Alabala pentru prima aniversare a Biancai,spaream sa iasa bine.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Rectific am rezervat la Alandala nu la Alabala,tot timpul incurc denumirea la locul acesta pentru copii

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Byu lui Vladut ii pocneau piciorusele si manutele am intrebat pediatra si ne-a dat sa luam calciu.Cam dupa o luna nu se mai auzea nimic

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Daniela eu am stors cate putin in primele zile si apoi m-am legat strans pus comprese cu varza si a fost totul ok.Eu am avut niste sani imensi si am rezolvat problema fara pastile pt ca am inteles ca iti dau greata si alte bazaconii.Mult succes sper sa fie ok si la tine

Mergi la inceput

Sunt sigura ca Amalia e pe maini bune si e fericita acolo.Relaxeaza-te si fa nani cat poti .Asa te invidiez,vreau si eu sa-mi tina piticul o zi macar.Ma ajuta tati mult dar as vrea si eu putin timp doar pt noi

Mergi la inceput

Alynta cate peripetii cu Davidutzu.Pupici sa treaca buba.Si pupici nazdravanului din burtica.Ai fi vrut fetita?Eu parca tot baiat as vreaM-am obisnuit cu albastru si masinute prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va ofer o fierbinte.

Stefy noaptea asta ce a trecut nu a mai avut febra. Dar refuza sa manance. Cand i-am bagat degetul in gura... e jale. Gingiile umflateee.
Insa am inceput eu. Aseara mi-a facut sotul Polidin si Stefy cand a vazut seringa zice: "Mami, fase tati buba", eu zic, ca o sa ma fac bine, iar ea zice: "nu pan-gi?" Cand imi facea injectia vine si ma sterge pe obraji sa se convinga ca nu plang si ma mangaie asa... cum stie ea. M-a mai intrebat iar daca nu plang si apoi s-a dus la ale ei.

La Multi Anisori Alexia! pt ieri

alice, felicitari Alexiei, pentru canin. Multumim.
La un an si eu pe Stefy tot in brate o adormeam, desi inainte nu era asa. Apoi cu timpul am pus-o in patut si adoarme singurica.

Irina, multumim.

Daniela, multa sanatate. Ai grija sa nu o transferi si la Amalia. Si eu eram la fel aseara, dar dupa Polidin, dimineata m-am trezit ceva mai bine. Multumim

Kriss, multumesc. Sper sa scap curand de ea. Ca mai am si altele...

Alina, multa sanatate lui David. Si tie si la samburel.

Byu, pe Stefy a auzit-o si pediatra cum ii trosneau oasele si a zis ca e posibil sa fie o lipsa de calciu. Ne-a trimis la analize si... rezultatul a fost cel la care se astepta dansa. Nu-i obligatoriu sa fie si la voi la fel. Dupa ce i-am dat calciu, n-am mai auzit trosniturile. Cel mai bine intreaba medicul.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineta
iulia mersi de .am vazut ca sapt asta ai fost prima de fiecare data.
Daniella pastilele se iau numai la recomandarea medicului....te storci bine si dupa aia te legi strans si iti pui compresa... eu am luat pastile pt oprirea lactatiei... dar la mine a fost alta cauza.... nu am avut reactii: greata.

noi ieri am fost la carrefour... fara Darius, el a stat cu soacramea, nici de sarbatori nu am vazut atata aglomeratie la case... de Darius a iesit cel mai castigat.... iam luat 4 costumase si o gecuta de primavara... marimi mai mari... sunt reduceri... poate mai mergem maine o tura sa ne luam si noi,ceva ( ma refer la sot si la mine) Darius e cam mofturos, a inceput sicu diaree , tem e 37.1, luni mergem la control inainte de vaccin.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teo as fi vrut, dar sunt foarte fericita si cu bebe Matei!

Incerc sa descarc ceva filmulete de ieri de la eco.

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 23+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Byu, pe Stefy a auzit-o si pediatra cum ii trosneau oasele si a zis ca e posibil sa fie o lipsa de calciu. Ne-a trimis la analize si... rezultatul a fost cel la care se astepta dansa. Nu-i obligatoriu sa fie si la voi la fel. Dupa ce i-am dat calciu, n-am mai auzit trosniturile. Cel mai bine intreaba medicul.

Neata si multumim de cafeluta.
Apropo de calciu, voi cum ati procedat pana la 1 an si dupa aia ? Ati administrat in fiecare luna timp de 10 zile ? Daca da, ce fel de calciu ? Intreb pt ca si noua ne-a zis pediatra sa luam lunar gluconat de calciu. Dar era asa de rau si pt ca mi-l intorcea pe dos pe Razvan pentru cateva zile nu i l-am mai dat. Am continuat sa-i dau branzica calcica, iaurtele si normal lapticul (NAN). E rau ca am procedat asa ?

Ramasesem datoare cu niste fotografii de la taierea motului:
http://www.webshots.com/user/cris_4978?vhost=www

Mergi la inceput