Gravidute&Mamici de IASI (78)
Raspunsuri - Pagina 7
danyelle005 spune:
Any la Teba au primit si hainute de primavara-vara? Eu bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am mai luat si din mall cate ceva Amaliei
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
kriss79 spune:
daniela, multa sanatate! sa iti zic ca asa a debutat la mine si sot varicela:)? cu simptome de raceala si chiar gripa la el..
sper sa nu fie cazul..
Cat despre ochelarii de pe nasul Alessiei, nu erau ai ei, ii gasise prin casa si s-a amorezat de ei:)) iar aseara de manusile mele de piele.
Acum nu stiu ce are ca vrea sa stea in casa cu caciulita cu care merge afara si cateodata si cu fularul, plange daca i-o scot, bine macar ca o lasa dezlegata..
Imi aminteste de bunicul meu care mereu statea cu prosopul sau caciula si fularul in casa:))o fi semanand cu el
Lacra, vad ca si tu este pe baricadele racelii..sanatate multa!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
anymony spune:
Danielle, la Teba erau ceva tricouri de vara rozii pt fetite, si sunt salopetele cu capse pe umar si pantalon scurt subtiri , dar nu stiu daca sunt asa mari...sunt si pantalonasi de primavara-toamna, materialul lor ala un pik flausat pe dos, blugi, si bluzite cu minecuta lunga, gen maleta...sau bluze cu guleras polo pt baietei.
danyelle005 spune:
Kriss sper sa nu fie vorba de varicela, eu am avut cand eram mica si nici nu am intrat in contact cu cumnata mea; la Amalia vad ca nu a aparut nimic. Eu oricum sunt varza, ma doare si capul, si ochii, am incercat sa dorm putin dar nu pot, ma gandesc numai la Amalia, nu mi-e indemana sa n-o stiu langa mine.
Mie asa de dor de ea, am vorbit cu soacra mai inainte si o auzeam cantand in telefon...
M-am uitat pe blogul tau la rochitele pt ocazii, imi plac asa de mult, vreau sa-i iau Amaliei cand o sa cunun o rochita, sper sa mai ai in vara; i-as lua de pe acum dar nu stiu inca ce rochie o sa port eu, as vrea sa fim toti trei asortati de asta mai astept
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymony Danielle, la Teba erau ceva tricouri de vara rozii pt fetite, si sunt salopetele cu capse pe umar si pantalon scurt subtiri , dar nu stiu daca sunt asa mari...sunt si pantalonasi de primavara-toamna, materialul lor ala un pik flausat pe dos, blugi, si bluzite cu minecuta lunga, gen maleta...sau bluze cu guleras polo pt baietei. |
Multumesc, am sa trag si eu o fuga pana acolo dupa ce-mi mai revin.
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Voi ati luat pastile sau altceva cand ati intarcat? Trebuie sa ma storc, sau sa-mi pun comprese reci? Vad ca deja mi s-a intarit un san.
Poze
Poze 1 anisor
alynta27 spune:
Salutare!
Eu tocmai am fost la control! Samburelul a crescut la 512g!
Mi-a pus pe DVD si cateva filmulete! Mi-am admirat baietelul!
David ieri s-a rasturnat cu caruciorul in casa- s-a suit in picioare in el si in fractiune de secunda a cazut! Si-a spart buza! Si pe seara s-a fript la mana la fierul de calcat. Are 2 besicute! Multeeee peripetii! Inca nu am terminat de asamblat mobila de bucatarie- se lucreaza de zor!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
FDDSAAAAAAAAAAAAAAAA2
asta e salutul lui Casian...
vvvvcvdede
IMI SPUNE SI MIE CINEVA DACA TREBUIE SA MA INGRIJOREZZ LA MAXIM PT CA II POCNESC OASELE LUI cASIAN?
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Danielle i-a si te stoarce ca poti face o mastita de mai mare dragul! Eu doar m-am sors cateva ture si secretia lactata a scazut treptat! Nu m-a durut nimic! Posibil sa fi fost mai usor la mine si datorita faptului ca eram insarcinata!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mi-am schimbat si semnatura!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 23+] cu
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!