Gravidute&Mamici de IASI (78)
Raspunsuri - Pagina 6
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de .... de recuperat somnul.... nu prea.. am dormit de la 3-8.30 dar si 2 treziri pt bobo.
acum tipa... se cearta cu jucariile... a inceput dimineata cu un kk moale... cred ca e de la gingii, febra inca nu are, e tare mofturos, ieri am plans odata cu el ca nu mai stiam ce sa ii fac... in brate nu, la jucarinu, pe burta nu.... nu, nu ,nu la nic, doar tipete si plansete. gingia e fff tare... dar inca nu sa inrosit
ella eu ii dau FLUIDOL pt copii... e pt tuse
alice noi am trecut de la leganat la strans de buza si de mana.... dupa ce papa il pun in pat cu noi... noi ne uitam la tv si Darius il strange pe tati de mana, de buza... de ce apuca se joaca vreo 5 minute si dupa aia in mai mingai un pic pe frunte si adoarme.
noi vrem samergem azi la cumparaturi.... ca au venit banutzii... cred ca ma duc sa imi iau mopul... inca meditez pina ce vine sotul de la munca
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alice_is Salutare Iulia multam de cafea De ieri avem si noi un canin, suntem mai bine insa tot maraita inainte de somn. Voi cum mai adormiti copii? Eu nu mai reusesc sa o adorm decat in brate. Oare sa fie si un pic de alint? In rest e bine dispusa, se joaca singurica, cand are chef de iesit afara imi aduce ghetele sa o incalt, cand pleaca mausafirii e la ei in brate si-mi face pa, ar sta numai afara... Ella si noi luam sinupret si eurespal la tuse productiva. Multa sanatate Bianca, Stefy si Iulia Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008) |
cu intarziere....LA MULTI ANI!!!! Alexiei..... sanatate, sa creasca mare... si sa va aduca numai bucuriii
crismary spune:
Buna dimineata. Mmmmm..... tare buna cafeluta. mai ales cand bebe doarme si mami butoneaza
Intrebare pt mamicile care trec pe 85 % indemnizatie: a depus cineva actele ? Din ce am vazut pe site, mamicile care sunt deja in plata trebuie sa depuna hartiile undeva pe Strapungerea Silvestru, nu la Directia de munca. Si cica se pot depune si prin posta. Corect ?
Anilansa spune:
citat din mesajul lui crismary Buna dimineata. Mmmmm..... tare buna cafeluta. mai ales cand bebe doarme si mami butoneaza Intrebare pt mamicile care trec pe 85 % indemnizatie: a depus cineva actele ? Din ce am vazut pe site, mamicile care sunt deja in plata trebuie sa depuna hartiile undeva pe Strapungerea Silvestru, nu la Directia de munca. Si cica se pot depune si prin posta. Corect ? |
buna
eu vroiam sa merg sapt viitoare... sa intreb ce trebuie pt alt dosar
tuscut spune:
citat din mesajul lui crismary Buna dimineata. Mmmmm..... tare buna cafeluta. mai ales cand bebe doarme si mami butoneaza Intrebare pt mamicile care trec pe 85 % indemnizatie: a depus cineva actele ? Din ce am vazut pe site, mamicile care sunt deja in plata trebuie sa depuna hartiile undeva pe Strapungerea Silvestru, nu la Directia de munca. Si cica se pot depune si prin posta. Corect ? |
Neatza!
Eu am depus actele la cladirea galbena de langa Casa Sindicatelor. Va trebuie o cerere si o adeverinta de venit (au ei formularele lor, dar le puteti descarca si de pe site) plus copie dupa certif. nastere copil si copie dupa cartea de identitate a mamei.
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007
kriss79 spune:
neata
La Multi Anisori Alexia!! pt ieri
Sa fie sanatoasa!
si felicitari pt. canin!
Daniela, sa purtati sanatosi achizitiile! imi pare rau de probl cu fratele tau. mama mea merge la o psiholoaga buna la centrul medical copou, se numeste Cauia Florentina. e f buna si apreciata. merge la ea din 2007, tot pt. depresie crunta in urma div de tatal meu. e o tipa la vreo 53 de ani..
sanatate bolnaviorilor!
In rest, noi suntem bine, crestem, avem poze noi la semnatura. In seara asta asteptam pe varul sotului in vizita pt. cateva zile.
va pup
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
tuscut spune:
Lacramioara, multam de cafea sanatate multa si tie si puiului!
Ella, sanatate si voua!
Felicitari dintosilor pentru iepuras!
Daniela, sa va fie de bine iesirea si sa purtati hainutele sanatosi! Cred ca pentru multi va fi un an dificil dpdv financiar
Vroiam sa mai zic ceva dar am uitat
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007
ella10 spune:
Cu intirziere
LA MULTI ANI ALEXIA IOANA, SA FII SANATOASA
Alice_is sa-ti traiasca fetita ,cum ati petrecut?ati taiat motul?cum a fost?
Noi am rezervat la Alabala pentru prima aniversare a Biancai,spaream sa iasa bine.
Multumim pentru urarile de bine
Kriss ce a crescut printesa ta,e o dulce
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Buna!
Eu am fost ieri in mall cu fata si cu fina si m-am pricopsit cu o raceala de toata frumusetea. Aseara parca eram batuta asa de tare ma dureau toate, ca sa nu mai zic de gat ...parca am ghimpi. Dimineata a dus-o sotul pe fata la soacra nici nu ma puteam ridica din pat, abia acum m-am sculat Cred ca profit de raceala si o las vreo cateva zile acolo pe ami ca s-o si intarc...deja imi e dor de ea
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Lacramioara imi pare rau ca ai racit si tu; sanatate multa si tie si Stefaniei
Ella sanatate si voua; si eu ii dau pt tuse Eurespal si Sinupret.
Kriss ce cool e Alessia cu ochelari
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor