Gravidute&Mamici de IASI (78)
Raspunsuri - Pagina 5
danyelle005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ella10
Ce v-ati luat frumos? Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008) poze http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png |
Pai eu mi-am luat niste bluzite, sotul o camasa iar Amalia bluzite si pantalonasi

Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
moldoveanca spune:
Multa sanatate Stefy si sa descoperiti care e cauza temperaturii
mami fericita de Vladut Dominic
danyelle005 spune:
Si eu am reusit sa o adorm pe Amalia si merg sa ma intind si eu putin, asta daca nu se trezeste domnisoara. Mai tarziu cred ca tragem o fuga cu fina pana la mall.![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
moldoveanca spune:
Sa va fie de bine Daniela cumparaturile si eu am sa bag o tura dar mai astept sa le bage pe cele de primavara vara ca sa avem ce purta in concediu.
ella10 spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva,sper sa ma puteti ajuta: Bia are de citeva zile o tuse cu secretii pe care le are in git,i-am dat Humex sirop dar nu-i trece deloc,ce sa-i mai dau?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
anymony spune:
ella, ce fel de humex i-ai dat?ce are in compozitie? ca sa i se fluidifice un pik pune-i cald pe piept-sare sau faina de porumb intr-un saculet...ajuta...
despre reducerile de vara, am vazut in mall la Bershka-sper sa fi scris bine reduse tricouri si bluze de vara ff dragutza...
si la teba sunt reduceri f faine si aduc zilnic marfa...si la preturile alea se merita...pt copii dar si pentru burtici...
moldoveanca spune:
Ella la Vladut a mers foarte bine Sinupret avea aceste secretii si nu le putea scoate.Sanatate
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si
fierbinte.
Stefy, tot cu febra... eu m-am pricopsit cu o angina...si am niste dureri... Dar scapam noi si de astea. Eu incerc fara antibiotic, dar daca dupa 3 zile nu se potoleste febra.... am sa mai vad.
Daniela, multumim. Sa purtati sanatosi ce v-ati cumparat.
Ani, nici eu n-am recuperat somnul si nici noaptea asta n-am dormit... asa ca...
Teo, multumim. Asa sper si eu.
Ella, eu pentru fluidizat secretiile i-am dat Rhinathiol sau Humex, dar cam o saptamana. Cel mai bine intreaba pediatrul. Poate trebuie altceva. Multa sanatate Biancai.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alice_is spune:
Salutare
Iulia multam de cafea
De ieri avem si noi un canin
, suntem mai bine insa tot maraita inainte de somn. Voi cum mai adormiti copii? Eu nu mai reusesc sa o adorm decat in brate
. Oare sa fie si un pic de alint?![]()
In rest e bine dispusa, se joaca singurica, cand are chef de iesit afara imi aduce ghetele sa o incalt, cand pleaca mausafirii e la ei in brate si-mi face pa, ar sta numai afara...
Ella si noi luam sinupret si eurespal la tuse productiva.
Multa sanatate Bianca, Stefy si Iulia

cu