Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

LA MULTI ANI OANA

Daniela sa va fie de bine minivacanta,super peisajele...si noi obisnuiam sa mergem foarte des la Vatra Dornei , la Zugreni ne place foarte mult.Asteptam sa trecem cu bine micile probleme financiare de la inceput de an si o sa mergem si noi acolo.Frumos trening ai(am si eu unul identic)Multa sanatate fratelui tau.

Kristinuz eu cind am nascut la Cuza Voda nu m-au lasat cu hainele mele,doar cu un capotel in rest cu camasile lor,cred ca in ultima noapte m-am schimbat cu ale mele.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Eu sunt f. suparata, am un mare necaz in familie cu fratele meu, e intr-o perioada de depresie crunta. Imi puteti recomanda un psiholog bun? Acum s-a dus la un psiholog de la Spitalul de Neurologie. Off...Doamne ajuta sa fie bine.

Imi pare rau...
Am o prietena care cunoaste o psiholoaga,imi scapa acum numele. Maine o sun si o intreb,eventual iau si nr de telefon.Are cabinet pe undeva prin Tudor,parca.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va ofer o ca de data asta am si eu mare nevoie... ca n-am dormit deloc asta noapte.

Sunt necajita ca Stefy e ... cu febra mare. Ieri cand am fost s-o iau de la cresa mi-a spus asistenta ca la trezire, la 15.30 avea 39.2 Aseara la 20 avea 40.0 Am vorbit cu pediatra, i-am dat antitermice si astazi mergem sa o vada. Banuiesc si de unde. Duminica am fost intr-un supermarket si un.... nu pot sa-l numesc a stranutat direct pe ea. Eu zic ca itai dde toate pui mana la gura, apoi, eu cand sunt virusata nu ma duc unde-i lume mai multa sa dau si la altii. Consider ca astea sunt lucruri ce tin de educatie. Nu as vrea sa ajung sa nu mai duc copilul nicaieri de frica sa nu-l imbolnavesc, pentru ca exista altfel de oameni.

Daniela, multa sanatate fratelui tau. Am vazut pozele si sunteti tare frumosi.

Ani, ma bucur ca esti mai bine.
Banii pentru indemnizatie, un rest din decembrie, mie pe card mi-au intrat de vineri-sambata.

Kristinuz, pe mine nu mau lasat cu mai nimic de acasa, nici pentru mine si nici pentru copil, decat la iesirea din spital. Alea ale lor sunt cam... dar asta e. Spun ei ca sunt dezinfectate, etc. Eu am nascut natural asa ca am stat cu GAza de cand avea 3 ore. LA cezariana stiu ca dureaza mai mult, ca trebuie sa te refaci tu dupa operatie. Capul sus, ca are sa fie ok. Ai sa vezi

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata si de la noi!!!!
Va multumesc fetelor pentru incurajari si raspunsuri!!!
Noi nu prea am dormit azi-noapte...incercam sa mai recuperam azi ca de din cate am auzit nu ne mai vedem noi cu somn de voie in urmatoarea perioada..
Mie asa o pofta de un frape facut bine....oare il termin pe bubu daca ma apuc sa beau unul zilele astea?

35+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!

Multumim pt apecieri fetelor. Nu am stat chiar in statiune, am stat cam la 2 km de Vatra Dornei la o pensiune care are si o cabana langa si pe care am inchiriat-o noi.

Lacramioara imi pare rau pt Stefi; sanatate multa.

Miha multumesc;a fost ieri la un psiholog care cica e f. bun, dar trimite-mi totusi nr de tel in caz ca asta nu-i rezolva probl.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ella si mie imi place treningul Pe noi ne asteapta un an f. greu din punct de vedere financiar, de asta ne-am gandit sa plecam acum cateva zile sa ne inarmam cu forte proaspete pt noul an.

Noi ieri am fost prin Carrefour unde am profitat de reduceri si ne-am innoit toti trei asta ca sa uitam putin de suparari si de criza

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata!!!!
iulia mersi de .... si la noi somnul a fost scurt....mai bine zis deloc.... cred ca sau vorbit strunfii intre ei. eu una nu cred ca am sa recuperez azi somnul... deoarece am un pic de treaba .

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Ella si mie imi place treningul Pe noi ne asteapta un an f. greu din punct de vedere financiar, de asta ne-am gandit sa plecam acum cateva zile sa ne inarmam cu forte proaspete pt noul an.

Noi ieri am fost prin Carrefour unde am profitat de reduceri si ne-am innoit toti trei asta ca sa uitam putin de suparari si de criza

Poze
Poze 1 anisor

Ce v-ati luat frumos?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

cine vrea mopul H2O.... este ofera la selgros
http://www.selgros.ro/turn_page/index.php?magazine=03nonfood

sper sa mearga

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna..
mai da ce liniste pe aici...Casian doarme si am zis sa intru sa vb si eu cu cineva , dar vad ca toata lumea are treaba...ma duc si eu sa-mi caut de treaba..

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput