Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Ella si mie imi place treningul Pe noi ne asteapta un an f. greu din punct de vedere financiar, de asta ne-am gandit sa plecam acum cateva zile sa ne inarmam cu forte proaspete pt noul an.

Noi ieri am fost prin Carrefour unde am profitat de reduceri si ne-am innoit toti trei asta ca sa uitam putin de suparari si de criza

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Ce v-ati luat frumos?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Pai eu mi-am luat niste bluzite, sotul o camasa iar Amalia bluzite si pantalonasi

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multa sanatate Stefy si sa descoperiti care e cauza temperaturii

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Si eu am reusit sa o adorm pe Amalia si merg sa ma intind si eu putin, asta daca nu se trezeste domnisoara. Mai tarziu cred ca tragem o fuga cu fina pana la mall.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Sa va fie de bine Daniela cumparaturile si eu am sa bag o tura dar mai astept sa le bage pe cele de primavara vara ca sa avem ce purta in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Vreau sa va intreb si eu ceva,sper sa ma puteti ajuta: Bia are de citeva zile o tuse cu secretii pe care le are in git,i-am dat Humex sirop dar nu-i trece deloc,ce sa-i mai dau?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ella, ce fel de humex i-ai dat?ce are in compozitie? ca sa i se fluidifice un pik pune-i cald pe piept-sare sau faina de porumb intr-un saculet...ajuta...

despre reducerile de vara, am vazut in mall la Bershka-sper sa fi scris bine reduse tricouri si bluze de vara ff dragutza...

si la teba sunt reduceri f faine si aduc zilnic marfa...si la preturile alea se merita...pt copii dar si pentru burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Ella, eu daU eURESPAL; CA E BUN PENTRU AMBELE TIPURI DE TUSE

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Ella la Vladut a mers foarte bine Sinupret avea aceste secretii si nu le putea scoate.Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Si fierbinte.
Stefy, tot cu febra... eu m-am pricopsit cu o angina...si am niste dureri... Dar scapam noi si de astea. Eu incerc fara antibiotic, dar daca dupa 3 zile nu se potoleste febra.... am sa mai vad.

Daniela, multumim. Sa purtati sanatosi ce v-ati cumparat.

Ani, nici eu n-am recuperat somnul si nici noaptea asta n-am dormit... asa ca...

Teo, multumim. Asa sper si eu.

Ella, eu pentru fluidizat secretiile i-am dat Rhinathiol sau Humex, dar cam o saptamana. Cel mai bine intreaba pediatrul. Poate trebuie altceva. Multa sanatate Biancai.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Salutare
Iulia multam de cafea
De ieri avem si noi un canin, suntem mai bine insa tot maraita inainte de somn. Voi cum mai adormiti copii? Eu nu mai reusesc sa o adorm decat in brate. Oare sa fie si un pic de alint?
In rest e bine dispusa, se joaca singurica, cand are chef de iesit afara imi aduce ghetele sa o incalt, cand pleaca mausafirii e la ei in brate si-mi face pa, ar sta numai afara...
Ella si noi luam sinupret si eurespal la tuse productiva.
Multa sanatate Bianca, Stefy si Iulia

Mergi la inceput