Gravidute&Mamici de IASI (78)
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am vazut ca i-ai luat Cherios pana la urma...Sa stii ca si alea au zahar. Dintre toate porcariile ce le mancam in ziua de azi,zaharul e chiar ultima problema pentru care mi-as face multe griji. Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Salutare mamici dragi,eu am o intrebare la voi dar sa nu va suparati va rogDe ce dati atat de multe cereale copilasilor asa se recomanda ?Eu ii dau foarte rar o data pe sapatamana la o masa de dimineata si in rest muuuulte fructe sunt mult mai sanatoase si pline de vitamine. |
E adevarat ca au multe vitamine dar si chimicale cat se poate...
Da,fructele sunt si ar fi varianta ideala pentru cine le accepta,pentru cine-i plac...Robert al meu nu vrea fructe deloc...rar mananca cate o banana si doar daca insist indelug cateva bucatele de mar,taiat cubulete si curata de coaja. Amira a facut si ea o selectie dura si a ramas la banane,pere si suc de citrice.Mai gusta cate ceva,dar e nesemnificativ.
Ai mei primesc cereale doar dimineata si seara si nu in cantitati mari. Atat doar cat sa pastram un echilibru intre grupele de alimente ce-ar trebui sa le pape intr-o zi.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
crismary spune:
citat din mesajul lui moldoveanca Oh nu iarta-ma am facut o glumitaNoi momentan locuim in Londra si aici mergem la innot mami fericita de Vladut Dominic |
ups....mda...cam greu sa ajungem in Londra....dar nu se stie niciodata . mie tare mi-e ciuda ca au inchis piscina de la Moldova. am facut sportul in facultate acolo si ma balaceam cate 4 ore. am mai fost la fosta baie comunala de vreo 2 ori...dar e cam mic bazinul acolo. eeeeh...dar acusi vine vara si ne balacim iarasi. unde ...nu stiu inca.
Azi am fost cu Razvan la medic sa facem controlul de 1 an si pt ca am crescut tare frumos si suntem bine pe toate planurile am facut si vaccinul. La urma urmei e bine...am scapat de un alt drum la medic la sfarsitul lunii. Acum face nani....asa ca mami e libera sa butoneze
ella10 spune:
Buna ziua mamici!
Nu am mai intrat cam de multisor dar v-am citit din umbra ca sa zic asa...
Oana8188 felicitari pentru afacere si mult succes!
Am observat ca discutati de cereale,Bia a mea nu prea le accepta,foarte rar,insa bea laptic dimineata si seara iar in cursul zilei papa destul de bine.Noi suntem bine,am fost dumineca la spital si ne-a dat dr sa facem aerosoli dar vreau sa va zic ca nu pot sa-i fac deloc caci plinge foarte tare.
Va salut pe toate si va
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui danyelle005 Am prins un moment de liniste ca doarme Amalia. Nu credeam ca va fi asa de greu cu intarcarea, desi am procedat treptat, scotandu-i cateva mese de alaptat din cursul zilei. La noi problema e la adormit, ea fiind obisnuita sa adoarma la san, si noaptea, desi ii dau si o masa de lapte praf, spre dimineata face scandal si cere san. Cat a stat 3 zile la bunici nu a dus dorul sanului, se trezea doar de 2 ori pe noapte, o data pt ceai si a doua oara pt lapte, dupa care dormea neintrerupt. Acasa ma omoara cu trezitul noaptea, pot sa spun ca ma dor mainile de nu mai pot cat o tin in brate, o mai ia si sotul dar de obicei plange mai tare la el. |
Imi pare rau ca treceti asa greu peste hopul asta... Dar o sa treceti... La unii e mai greu la altii mai putin...
Am scos si eu mesele din timpul zilei,pe toate o data .Acum ii mai dau doar seara la culcare si noaptea cand se trezeste.De 2-3-4 ori,depinde de cum mi-e bafta.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:
Puteti va rog sa-mi explicati si mie cum e cu recalcularea indemnizatiei?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Daca face si rubeola... ma duc in lume. |
Poate nu va face,fiind vaccinata are sanse mici sa o fi luat. Iar daca a luat-o,rubeola nu e o boala atat de urata,incat sa te temi de ea. Pe fondul problemelor voatre nu e bine venita,asa este,dar data viitoare cu siguranta va fi imuna la boala.
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Anilansa iulia si moldoveanca mersi pt sfat ... o sa intrerup nurofenul... dar ineseara o sa ii dau paracetamol ca sa nu ma trezesc cu febra de la vaccin |
De unde stii ca va face febra? Poate sa faca,dar daca nu face nu i-ai dat si paracetamol degeaba?
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui oana8188 Am uitat sa va zic ca Alexandra a cazut si si-a spart buza si ma simt foarte vinovata ca eu ma uitam in alta parte.... |
Se mai intampla si accidente,nu ai cm sa le previi pe toate oricat ti-ai dori. Inarmeaza-te cu putere,asta e abia inceputul.
Pupici la micuta accidentata!
Pupici si celor 2 prieteni frumosi si cuminti (macar in aparente ) de la Londra.
mariussimiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Adica cum?! Deloc?! Eu cred ca vine ca pana acum si dupa aprox 3 luni se da diferenta recalculata! |
Cica vin banii exact ca si cum ai depune dosarul prima data...adica dupa 3 luni.