Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Puteti va rog sa-mi explicati si mie cum e cu recalcularea indemnizatiei?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Ella, daca media veniturilor nete pe cele 12 luni anterioare nasterii e mai mare de 600 de RON atunci merita sa iti depui actele pt recalculare. Actele insemnand cerere tip pe care o iei de pe site-ul Dir. Muncii, adeverinta de venituri tip pe care o iei tot de acolo si o dai la angajator sa ti-o completeze, copie dupa cartea ta de identitate si copie dupa certificatul de nastere al copilului. Dupa ce depui aceste acte o sa mai dureze vreo 3 luni pana iti vine indemnizatia marita...in tot acest timp intra tot 600, urmand ca dupa 3 luni sa vina si diferenta.
Nu stiu cat de bine te-am lamurit. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
si alea de copii mai mari sunt cred cu zahar mult..ceea ce nu cred ca e ok pt. un copil de 1 an si un pic.

Am vazut ca i-ai luat Cherios pana la urma...Sa stii ca si alea au zahar.
Dintre toate porcariile ce le mancam in ziua de azi,zaharul e chiar ultima problema pentru care mi-as face multe griji.

Ce-ai patit draga?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

of.of

mariussimiuc[bDe unde stii ca va face febra? Poate sa faca,dar daca nu face nu i-ai dat si paracetamol degeaba][/b]

deci paracetamolul pt vaccin iam dat dupa ce iam luat temp...38.2.... doctorita mi-a zis sa ii iau temp la 4 -5 ore sa vad...si daca trece de 38 sa ii dau.... pina seara la 10.30 cand ii dadeam sa pape nu a avut nic... iam mai luat o data si avea37.7 ... dar inainte cand l-am pregatit de nani avea temp 38.2.. si iam dat 2.5 ml de paracetamol. NU IAM MAI DAT NUROFEN

oare m-am facut inteleasa

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daniela multumesc frumosO prietena de a mea vine in tara si are ceva probleme cu baietelul si ar vrea sa-l vada Siminiceanu ca i-am spus eu ca voi sunteti multumite de ea
Cand ajungem la Iasi te anunt ca Vladut vrea sa smotoceasca ceva fetiteAmalia e pe lista

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Maaaamaaa, Miha, dar ai revenit in forta nu gluma...
Da Anilansa te-ai facut inteleasa,stai linistita ca te descurci foarte bine...dar totusi sa nu-i mai dai asa des Nurofen,decat daca iti face febra peste 38grade

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput