Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Am o intreb: ce cereale dati copilasilor peste 1 an? Alessia e fan NEstle, dar cu criza financiara vrem sa o trecem pe altceva mai ieftinTermina o cutie la 3 zile:)

Dimineata papam cereale de copii mari...Cherious,Nesquik,Chocapic...Iar seara Nutriben cu miere si calciu.
Care cereale sunt mai ieftine acum?Eu cred ca toate-s cam la fel.Nutriben-ul e 14lei cutia de 300g.
Nu e cam mult sa pape o cutie la 3 zile?

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seara si de la noi
eu acum am terminat treaba... darius a adormit... azi a ros la un biscuite obisnuit
acum imi astept sotul ca sa pot sa trec la bucatarie, acum ca a adormit strunful ma duc si eu sa pap ceva.... am numai un biscuite la activ

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76
De Miha ce mai stiti?

Eu nu stiu nimic.

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Nu vei sa-ti zic eu???

Salut si eu fetele, mai vechi sau mai noi.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Salutare!

Vad ca incet-incet se reuneste gasca vesela

Sdfghjkm,,mnbvgfd - salutari si de la fi-mea

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana ce mai faci? Ce-ti fac baietii?

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ce mai faceti? Nani?! David e captat de TV: stiri, filme, desene orice! Acum priveste "Povestiri" pe Acasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o .

Noi, tot asa... Eu acum am si gatul... dar nu mai conteaza, cu Stefy nu stiu ce sa ma mai fac. Ziua e ok, de pe la 18 incepe dansul cu febra, pana pe la 24. Apoi incepe sa scada si se duce in lumea ei pina a doua zi la aceeasi ora. Am senzatia ca antibiotic i-a degeaba si ca nu ii dau ce trebuie. Are o saptamana de antitermice. Din care primele zile la 4 ore si acum la 8, dar dupa 6 ore deja.... Asta seara, ca ziua.... nu are febra.
Azi am sa sun imunologul sa intreb ce sa fac, ca am inteles ca stomatita poate apare si pe fond de imunitate scazuta.

Kriss, Stefy a acceptat Nutriben, acum am trecut pe cereale integrale, dar laun an e prea devreme. Dar nu e prea mult o cutie la 3 zile?

Ani, eu stiu ca Nurofen su se da mai mult de 4-5 zile consecutiv. In ceea ce priveste vaccinul, sfatul meu e, daca poti sa mergi in continuare cu ce ai inceput. Mai contine si Haemophilus, pe langa ce contine cel gratuit...

Emma, multumesc.

Alina, ma bucur ca te simti bine. David cum mai e?

Oana, ma bucur ca ai revenit. Ce mai fac baietii?

Irina, transmitem si noi un Iustinei.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
intru repede ca azi e ziua mamei si merg sa ii caut ceva cadou..
Nu terminam chiar o cutie la 3 zile, dar 4-5 da.
Papam si dim si seara cereale.pe alea de la nestle o portie ar fi cam de 180-200 ml ceea ce e cam putin pt. varsta ei.am marit portia astfel incat pun 200 ml lapte + cam 7 masuri de praf cereale.
Astfel incat sa manance cam 500 ml lapte pe zi. Ea nu bea alt fel de lapte(simplu sau praf,decat asa cu cereale).
Si ma gandeam ca ar treb sa treaca la altfel de cereale de cand are si dinti(8 deocamdata:), nu praf cum e la nestle..
Am sa analizez putin standul de cereale. oricum am incercat Milupa si Bebelac. nutriben inca nu. chestia e ca nu imi plac alea cu apa, sunt naspa tare, parca e apa clocita.si vad ca maj se prepara cu apa. Noi mancam cu lapte din comert la cutie (cedra napolact sau milli)

si alea de copii mai mari sunt cred cu zahar mult..ceea ce nu cred ca e ok pt. un copil de 1 an si un pic.
ps. eu mananc de ex de la viva, dar sunt cu ciocolata, si punga e vreo 2,4 lei...

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi
iulia mersi de ... in ceea ce priveste vaccinul... il facem tot pe ala cumparat... ma sunat doctorita aseara si azi eram programat pt vaccin. azi da comanda si la 14.00 mergem la dansa sa il faca. decizia finala pt vaccin a fost luata pe monend cand mi-a zis doctorita ca la cel gratuit.. il face in ambele picioruse... si am decis sa il intepe o singura data.
in ceea ce priveste nurofenul... cum am mai zis ii dau doar seara2.5ml si cate odata uit... dar se trezeste Darius dupa 1.30 de la masa si incepe tipetele si ii dau, doar asa se potoleste si isi face somnul

darius si-a facut vad un program... aseara la 11 dormea si sotul si darius, sa trezit Darisu la 5 dim a inceput prin a urla un pic....dupa aia sa trezit si sotul ... a gangurit pina la 6.15 dupa care nani pina la 9, si a papat.... acum se tipa la jucarii

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare mamici dragi,eu am o intrebare la voi dar sa nu va suparati va rogDe ce dati atat de multe cereale copilasilor asa se recomanda ?Eu ii dau foarte rar o data pe sapatamana la o masa de dimineata si in rest muuuulte fructe sunt mult mai sanatoase si pline de vitamine.

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput