Gravidute&Mamici de IASI (78)
Raspunsuri - Pagina 13
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri salutare fetelor ! Intii imi pare rau ca nu am mai dat pe aici; am avut motive...obiective ca sa zic asa; voi aveti bebei in brate, in cea mai mare parte....la noi inca e pe drum; poimiine facem 31 saptamini. as fi vrut sa va intreb insa, pe cele care ati nascut relativ de curind, ce imi puteti spune despre nasterea la cuza-voda? daca bebe sta cuminte inca 3 saptamini (macar), o sa fac cezariana, pentru ca promite sa creasca....mare.ma intereseaza mai ales cum e cu accesul taticilor si al ...mamei mele, cum e cu hainele de purtat in spital, cu tarifele eventual... multumesc ! if you can't say something nice, then don't say it at all http://pisigri.blogspot.com/ |
pisi vezi la cap 77 cred ca de la pag 11 sau 12... sunt srise cate randuri despre cuza voda.ca a mai intrebat o viitore mamica
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Buna
Casian al meu e super plictisit in casa, mi-e si mila de el,dar asta e cu frigul asta nu am ce face mai ales cu virozele astea...
Danyyyy te-am visat aseara...erai o super gagica, aranjata si eleganta
Bun venit celor mai noi
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
aeperju spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara. Eu sunt franta de oboseala... Astept sa vad cum o decurge azi tratamentul... Poate se termina odata. Care din voi v-ati mai lovit de stomatita, va rog sa-mi spuneti cum ati scapat de ea. Multumesc. Emma, la Stefy au trecut 6 luni pana au iesit caninii. Pediatra mi-a spus sa nu-i mai dau Nurofen sau Paracetamol, asa mult. Mi-a recomandat gelurile gingivale sau daca nici asa nu merge, Glicerina cu 1% anestezina, preparata la cerere la farmacie. La noi asta a fost singura care a dat rezultate. Multa sanatate la amandoi. b]Ani, sa stapaniti sanatosi ce v-ati cumparat. dymomo77[/b], spor la bebel. vacanta la mare Poze din august-septembrie Poze din Copou Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
multumesc frumos!
Intotdeauna mi-ai dat sfaturi super!
emma
alynta27 spune:
citat din mesajul lui danyelle005 Cand eram insarcinata si nu stiam ce o sa avem, in cazul in care era baietel vroiam sa-l cheme Matei ( inseamna dar de la Dumnezeu)mai ales ca asteptasem destul de mult pana sa raman insarcinata. Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 Poze Poze 1 anisor |
Ce dragut!
A meritat asteptarea; cu asa o minuine de fata!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 23+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Fetelor ma bag si eu in seama. Eu sunt din iasi ca si voi dar inca nu sunt mamica si nici graviduta(as vrea eu). Am vazut titlul si am zis sa intru sa va cunosc. Va felicit pe toate pt puiuti sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. Pt albalactatie se poate lua dostinex(asta e medicamentul ala scump de care nu isi aducea aminte anca). |
Hai la noi! Ne plac aspirantele!
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Alina, ce mai face burticuta?
nu te-am intrebat, seamana sarcina asta cu cealalta?
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui oana8188 De duminica intru la dieta, gata!!! Uffff....... M-am saturat sa fiu peste greutatea mea, nu am deloc vointa si disciplina in a manca... |
Io ti-am zis sa iei un coniac,da' n-ai vrut sa ma asculti.
Am facut si o chestie buna: am dat drumul la afacerea mea proprie: organizare de evenimente (nunti, botezuri, conferinte etc). Daca auziti pe cineva care are nevoie de decoratiuni la nnta, botez, motz, etc, poate ma recomandati si pe mine :D |
Felicitari!
Vreau sa nu mai fiu diferit
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Byu de rau mi-a fost la fel! Parca bebe 2 e mai linistit, dar mai vedem noi! Si fizic ma simt mai bine, la primul aveam organismul mai slabit!Asta era datorita factorilor externi- strs de la serviciu, chiriile, mutatul etc.
Teo " Matei", "Teo" si"Bogdan" inseamna "dar de la Dumnezeu" dar in traducere din 3 limbi diferite. Intr-un fel ii poarta numele lui taicasau!
Alinush mai e un pic si vine bebe! Si eu deabia il astept! Dar mai am de stat!
Ralu, Nonna ma bucur ca ne-ati salutat! Nonna am sa te inteleg mai bine cum e dupa ce nasc1 Nu zic ca acum ar fi foarte uso!
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Asa ce "ma mananca" sa il facem si noi pe al doilea...dar nu am cum, trebuie sa imi i-au servici sa putem plati ratele la apartament, care nu sunt tocmai o mica rata...dar suntem optimisti, am zis ca daca pana in 2015 reusim sa o scoatem la capat si nu raman neprevazut...atunci vom incepe" insamantarea pamantului"
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Nonna76 De Miha ce mai stiti? |
Eu nu stiu nimic.
Vreau sa nu mai fiu diferit
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...