Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna si de la noi... din nou... eu si Darius nu am mai plecat la tara.... a plecat numai sotul cu bunicul... noi am mai prins o ora de somnic... acum am papat... pireu de legume( 4 linguirte si complectare laptic)....asteptam sa vina tati de la tara sa mergem un pic la plimbare si dupa aia la nasi... sau o sa merga si ei cu noi la plimbare inca nu stiu exact programul.

Alice.... nu iam dat tare si iam dat la pampers.... ma calmasem prin cearta cu sotul...

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La noi, vremuri grele. S-ar parea ca aftele sunt... cata mai stomatita si avanseaza de zor, febra iar a inceput sa creasca, de aseara am inceput administrare de Klacid... sa nu o atingi cumva pe la gura, ca urla ca din gura de sarpe, Stefy pe care o laudam ca sta de buna voie sa o ung cu amaraciunea aia de bandijonaj. De azi am schimbat si bandijonajul, i-a mai adaugat nistatin mai mult, B6 si anestezina, ca isi irita gatul de la atatea urlete, cand o ating....
Asa ca si maine sta acasa...

Ralu, tu esti Ralu. M-am gandit sa strig catalogul, ca sa citez pe cineva, poate mai dati un semn. Vad ca a scris si Monica, deci n-am strigat degeaba. Dar inca mai sunt absenti... observ.

Monica, si eu vreau, dar cum ai zis si tu... visez. Colegele mele spun sa am grija ce-mi doresc, ca acusi creste si am sa vreau sa o am langa mine si... nu am sa o mai am. Incerc sa ma descurc, dar mai las balta unele lucruri, o parte le mai face si sotul.... Ca altfel nu mai rezist. Cand vin de la serviciu Stefy ma i-a de odihnita, iar la serviciu la fel....

alice, Vigantol, dupa 14 zile de cand ai desigilat sticluta trebuie schimbat. Se inactiveaza Vitamina D. Noua ne-a recomandat pediatra Vitamina D3 de la Biofarm si asta ii dau de mai multa vreme.
Fontanela s-a inchis pe la 10-11 luni, dar pediatra a zis ca e ok.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Uite ca am ajuns iar pe-aici. Andrei e la mama si eu am terminat de facut mincare si de hranit baietii. Vlad e un adevarat chin la masa. Nu vrea sa manince aproape nimic.Nu stiu ce sa mai fac.A baut supa cu paiul. Carnea o mesteca si apoi isi face greata si o scuipa.

De Miha ce mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76

Tu esti Ralu?
Nu ne-am mai vazut de-o mie de ani!
Am intrat sa va salut.
Cred ca abia pot intra o data la o luna. Nu stiu cum se descurca fetele dar eu tare greu.
Vreau si eu o jumatate de zi in care sa nu fac nimic, sa nu fug prin casa dupa Andrei.....
Visez....

Alina, ce-a mai crescut simburelul....

V-am pupat.
Oana, Miha?

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Idem. si tu ai doi si eu ma plang ca am unul singur....
AM trecut print-o perioada mai naspa cu o depresie crunta, nu mi-am revenit complet dar sper sa reusesc. Andrei a fost racit iar caninii de jos ne supara de atat amar de timp, cu plansete si tipete noaptea si...m-am saturat cat nurofen am bagat in el.

In rest, toate bune!

Pupici si numai bine!

emma

Mergi la inceput

buna seara si de la noi, am fost cu sotul la cumparaturi... darius a stal la soacramea... am fost la carrefur... eu mi-am luat un feon, sotul - presuri pt masina si pt darius( ca nu mam putut abtine) mai multe hainute... am vrut si eu si sotul sa ne uitam la haine dar era cam gol... si nu prea am vazut mai nimic frumos. asta e. noi mai asteptam... cei drept iam luat hainutele pt 12 luni un pic mai mari.....
cam atat am facut azi.... noi mergem sa ne uitam toti la film... asa ca ne auzim miine la cafea o seara buna va doresc

noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Pai despre mine nu am foarte multe lucruri de spus. Acum fac trateament cu dostinex(de aia stiam eu despre ce e vorba)pt hiperprolactinemie si suspiciune de adenom hipofizar. Peste 2 saptamani refac RMN-ul sa vedem dc e sau nu adenom dupa care fuguta la endocrinolog si liber la proiectul BB(care e pus in cui din vara din cauza dostinex-ului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara.

Eu sunt franta de oboseala... Astept sa vad cum o decurge azi tratamentul... Poate se termina odata. Care din voi v-ati mai lovit de stomatita, va rog sa-mi spuneti cum ati scapat de ea. Multumesc.

Emma, la Stefy au trecut 6 luni pana au iesit caninii. Pediatra mi-a spus sa nu-i mai dau Nurofen sau Paracetamol, asa mult. Mi-a recomandat gelurile gingivale sau daca nici asa nu merge, Glicerina cu 1% anestezina, preparata la cerere la farmacie. La noi asta a fost singura care a dat rezultate. Multa sanatate la amandoi.

b]Ani, sa stapaniti sanatosi ce v-ati cumparat.

dymomo77[/b], spor la bebel.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Oana8188, felicitari pt. afacere si mult succes!!daca aud ceva, te recomand.aveti site sau un nr. de contact? daca poti trimite-mi pe mess, mail sau PM.
Raluca, Monica, bine ati revenit pe aici!
Am o intreb: ce cereale dati copilasilor peste 1 an? Alessia e fan NEstle, dar cu criza financiara vrem sa o trecem pe altceva mai ieftinTermina o cutie la 3 zile:)
Inainte de 1 an am incercat alt sortiment si si-a dat seama si nu a mancat, dar acum e mai mare si poate o pacalesc..

sper sa revin. acum fug la program administrativ

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

salutare fetelor !

Intii imi pare rau ca nu am mai dat pe aici; am avut motive...obiective ca sa zic asa; voi aveti bebei in brate, in cea mai mare parte....la noi inca e pe drum; poimiine facem 31 saptamini.

as fi vrut sa va intreb insa, pe cele care ati nascut relativ de curind, ce imi puteti spune despre nasterea la cuza-voda? daca bebe sta cuminte inca 3 saptamini (macar), o sa fac cezariana, pentru ca promite sa creasca....mare.ma intereseaza mai ales cum e cu accesul taticilor si al ...mamei mele, cum e cu hainele de purtat in spital, cu tarifele eventual...

multumesc !

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi

iulia mersi de

pt gingii noi folosim in timpul zilei gelurile gingivale ( calgel si gel gingival de la Baby pe baza de papadie si musetel) dar noaptea ii dau 2.5ml de nurofen ca sa oata cat de cat sa doarma. Aseara iar a facut program... nani de la 11-2, de la 2-2.30 plansete si urlete. de la 2.30-6 nani in patut la el... de la 6-7 urlete... de la 7-8.45 nani cu mami..... si gata acum dupa ce e schimbat si iam dat sa pape se cearta cu jucariilke.

mamici... cine a facut vaccinul pt strunfi de la stat... cel gratuit.. noi lui Darius am ales sa ii facem Infarixul si nu am avut probleme... dar cu criza asta si la cat costa.... va intreb ce reactiii au facut???? si o parere sa mergem tot pe infarix daca am inceput cu el?noi vrem totusi sa facem Infarixul... ce nu fac parintii ca sa le fie bine strunfilor

miine avem programare la doctorita ( trebuia azi dar si-a schimbat programul) si nu poate sotul sa mearga cu noi.si trebuie sa ne hotaram ca sa dam comanda pt vaccin.
o zi buna va doresc

Mergi la inceput