Gravidute&Mamici de IASI (78)
Raspunsuri - Pagina 11
iulia-stefy spune:
Salutare!
Fiindca domnisoara mea doarme, am intrat sa va salut. A fost o jumatate de zi foarte plina. Am ramas acasa doar noi doua, ca tati el a "se-vi-si" ca recupereze timpul stat acasa cu Stefy... Spre nemultumirea mea, eu am fost la job, ca nu s-a putut altfel si el a stat cu ea acasa. Am fost la job, dar a trebuit sa dau explicatii la telefon ce si cum sa-i faca... deci...Dar nu am fost eu langa ea. Si azi am profitat de timpul petrecut impreuna si asa bine a fost. Si seara cand veneam, asa se agata de mine.... Au fost zile cumplite si sper sa nu se mai repete. Azi am desenat, eu i-am taiat din hartie colorata acoperis, perete, usa, geamuri pentru casa si ea le-a lipit... era toata numai lipici pe manute... Dar a stat numai dupa mine. Si la bucatarie si la baie, ca eu a trebuit sa fac si mancare, sa pun si rufe la spalat.... Si asa repejor s-a culcat, desi sotul spune ca zilele trecute asa s-a rugat de ea sa se culce...
Deocamdata, am crescut intervalul la antitermice la 6 ore, dar... mai avem de lucru, tot mai creste. Ieri cand a fost sotul cu Stefy la control, am aflat si de ce nu mananca. A facut un fel de afte si... i-a prescris bandijonaj bucal cu nistatina. Si asa amar cum e, ea sta saracuta sa o ung in gurita, ca i-am explicat eu pe legea ei ca se face bine si va putea manca, nu stiu cat a inteles, dar nu protesteaza.
Ani, multa sanatate lui Darius, sa treaca peste starea asta. Ceva il necajeste. Multumesc pentru . Azi am lipsit motivat de la prepararea cafelei, ca mi-a dat Stefy una imaginara...
crismary, noua ne-a inlocuit gluconatul de calciu cu calciu lactic, din acelasi motiv. Calciul fiola nu l-a agreat de mica. De pe la 4 luni parca, l-am inlocuit.
Oana, multa sanatate Alexandrei si tie multa bafta in afacere.
alice, e posibil sa aiba o problema de fixare a calciului. Vitamina D trebuie administrata in continuare,pentru fixarea calciului, in lunile de iarna in care expunerea la soare e redusa. Ca la noi a fost si o problema de fixare si am depistat-o la o analiza de urina, care era pentru cu totul altceva, dar i-a iesit calciu in urina... Dar parca byu intreba... Multa sanatate Alexiei.
alinus, felicitari si sarcina usoara.
dymomo77 bine ai venit la noi.
Miha, Oana, Adina, Ralu, Danelutza, Nonna, Emma, , pe unde mai sunteti?
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ralnied1 spune:
Eu sunt Ralu?
Daca da, aici sunt, Lacramioara, multumesc de intrebare.
Sa aveti un week-end fain!
dymomo77 spune:
Fetelor va multumesc pentru primire si astept cu nerabdare sa vina bb si sa ma pot alatura voua. Va pup.
moldoveanca spune:
Dymomo o sa vina sigur cand nici nu te astepti.Mai povesteste-ne despre tine poate te putem ajuta cu ceva
mami fericita de Vladut Dominic
Nonna76 spune:
Tu esti Ralu?
Nu ne-am mai vazut de-o mie de ani!
Am intrat sa va salut.
Cred ca abia pot intra o data la o luna. Nu stiu cum se descurca fetele dar eu tare greu.
Vreau si eu o jumatate de zi in care sa nu fac nimic, sa nu fug prin casa dupa Andrei.....
Visez....
Alina, ce-a mai crescut simburelul....
V-am pupat.
Oana, Miha?
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nonna76 Tu esti Ralu? Nu ne-am mai vazut de-o mie de ani! |
Tu esti Monica???
Anilansa spune:
buna dimineata
ferbinte pt somnorosi
Darius azi sa trezit la 4 dim si a trecut la gangureala, somnoroasa pe la 5 mi-am perdut cumpatul de mama, iam tras o palmuta lui Darius la pampers si in continuare m-am certat cu sotul... motivul... eu ma chinuiam cu Darius sa il adorma ca sa mai pot dormi si eu un pic... si el sforaia si in plus de asta la inceput mia dat sfat cum sa il adorm pe strunf in fine.. acum sunt calma , azi mergem o fuga pina la tara si apoi la nasi la un pahar de vb....
o zi buna va doresc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kristinuz spune:
Buna dimineata si de la noi!!!!
Am baut o cafea micuta cu lapte dar mai merge una...de pofta
apropo de pofta...mie pofta de un frappe dina ala adevarat
oare am voie in sarcina?sau il dau pe print peste cap cuatata cofeina?
35+ bebe Alexandru
alice_is spune:
Neata. La mine toti dorm, eu abia am facut ochi.
Insa aseara pe la 1 ne-am culcat din cauza mandrei care avea chef de joaca
Of mai Ani, sper ca nu l-a durut palmuta...
Kristinuz eu cred ca poti incerca de pofta un frappe. Dar sa nu-l bei pe tot, mai ales ca ai mai baut azi o cafea. Ce mai face burtica?
Apropo de calciu si vit d...eu am impresia ca vigantolul e cam apa de ploaie...pe la ce varsta s-a inchis fontanela la copii vostri?
moldoveanca spune:
Alice,fontanela lui Vladut s-a inchis la 6 luni,cam devreme dar nu sunt probleme.Vigantolul nu e apa de ploaie dar in acelasi timp trebuie si tinuti foarte mult timp la soare cand sunt micuti.La mare este minunat pt ei soare plus aerosoli
mami fericita de Vladut Dominic