Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alinus citisem la Dulceturi despre incercarea prin care treceti, multa putere va doresc.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daniela eu stiu ca Bogdan inseamana darul lui Dumnezeu,am citi si acum la felAm vazut ca Amalia vine din germana si inseamna munca

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am gasit ca si Matei inseamna la fel iar Amalia am gasit ca inseamna si valoros.Ei ce mai e si cu numele astea

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salut..
Va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi, inca nu am ajuns sa dau telefon la doctorita, dar de luni ma ocup de asta,ca mai am de mers si pe la chirurg ca cica are vf limbii prins....asta e.
Dany, eu cand am intarcat nu am luat nimic,doar m-am stors atunci cand se umplea sanul si era prea tare si mai practicam si stoarcerea sub dus uneori cand era prea durerosca apa fierbinte stimuleaza lactatia,cat despre pastile am o prietena care a luat de curand si o saptamana nu a iesit din casa din cauza greturilor ameteli si chiar voma plus dezorientare...aiurea tare,asa ca vezi si tu cum iti convine mai mult.
Alina, sa fiti sanatosi cu totii si abia astept sa-l vad pe Mateiutdespre David ce sa mai zic,al meu isi pune sg scaunul la chiuveta in bucatarie si da drumul la papa si se balaceste, se spala pe fata , pe cap, spala vase....asa ca...asta e , atentia trebuie maritaaaa

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna featele. sper din tot sufletul ca ma mai primiti printre voi. eu intru cam greu in ultimul timp; intre servici, trezit noaptea, trebaluit prin casa si print nu prea mai am timp de nimic. de luna viitoare va fi si mai nasol pt ca incep stagiu in spiridon unde la ora 7.30 trebuie sa fiu schimbata in haine de spital si gata de munca. nu stiu cum am sa fac, dar am sa ma descurc eu.
dani, din intamplare mi-am intrebat sapt asta o prietena care e pe gineco despre ablactat. ea mi-a zis ca cea mai indicata metoda e ablactatul progresiv daca vrei sa intzarci copilul. asta o faci in felul asta: ii scoti din alimentatie mai intai o masa de san, dupa 2-3 zile, cand se obisnuieste fara ea ii scoti alta, si continui asa pana cand ii scoti complet sanul din alimentatie; de preferat e sa incepi cu masa de dimineatza. e mai usor asa si pt copil, pt ca nu e o schimbare brusca si intzarcatul trece mai usor pt el. daca nu, poti lua bromcriptina sau mai este un medicament care costa vre-o 50 roni tratamentul dar numele lui imi scapa acu; daca vrei pot sa ma interesezcum se numeste.
ani sunt cu sufletul alaturi de tine. stiu si eu ce inseamna dintisorii.si dragos e in faza asta. sa stii ca am fost si eu tentata sa imi pun sterilet, dar m-am lasat pagubasa cand am vazut cum se pune, dar mai ales cand am aflat ca poti ramane insarcinata cu tot cu sterilet montat. acum, bineinteles ca e alegerea ta. faci cum crezi.

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Anca chiar ma gandeam ce mai faci. In ce clinica mergi la Spiridon?
Am descoperit in seara asta ca i-a iesit si al doilea canin!!!!
Insa avem si muci din belsug, iarasi, la nici 2 saptamani de la ultima raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor ma bag si eu in seama. Eu sunt din iasi ca si voi dar inca nu sunt mamica si nici graviduta(as vrea eu). Am vazut titlul si am zis sa intru sa va cunosc. Va felicit pe toate pt puiuti sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. Pt albalactatie se poate lua dostinex(asta e medicamentul ala scump de care nu isi aducea aminte anca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
azi cred ca dau eu [cagea] de trezire... una fierbinte... cine vrea cu frisca sau laptic... este si de asta

eu una aseara am dormit tare prost... intre 2 si 4 ma uitam la Darius si la sot cum dormeam si eu nu puteam

anca bine ai revenit... chiar voiam sa intreb de tine... nu prea ai mai scris....in privinta steriletului... m-am lasat pagubasa... 1. nu prea mia placut ce am citit, 2. nu vreau sa mai calc la spital pina la al 2 copil... asa ca ... caciulite la sot si se rezolva... iai luat balansoar Dragos???

dymomo77 bine ai venit la noi...

aseara am aflat ca finutei mele ... de7 luni. ia spar si are 2 albisori si azi am mai aflat ca o prietena dea mea... si colega de facultate a nascut o fetitadeci sunt fericita pt ea.

azi mi-am propus cu sotul sa intoarcem casa cu fundul in sus sa vedem daca ne iese.... tinand cont ca Darius e mofturos

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Fetelor ma bag si eu in seama. Eu sunt din iasi ca si voi dar inca nu sunt mamica si nici graviduta(as vrea eu). Am vazut titlul si am zis sa intru sa va cunosc. Va felicit pe toate pt puiuti sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. Pt albalactatie se poate lua dostinex(asta e medicamentul ala scump de care nu isi aducea aminte anca).

Bine ai venit. Multumim de urari
Ani multumesc de cafea, spor la treaba azi. Si eu trebuie sa ma apuc de smotru cu copil marait (dar nu de la dinti ci de la raceala)
Sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Neata mamici si burtici!!!

35+ bebe Alexandru

Mergi la inceput