PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI PENTRU FRUMOASA EMMA!! LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, FERICIRE, NOROC, IAR PARINTII SA AIBA DOAR BUCURII DIN PARTEA TA!!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ce faci bre? Nu ai mai dat niciun semn si husbandu' s-a pus sa ii zica Dianei ca poate veniti incoace.Asta desi i-am zis desteptului ca vreti sa veniti fara Diana .Acum nu mai scap de Diana,incontinuu intreaba cand vine Diana,da'de ce nu vine,ca ea vrea sa vina,ba ca vrea sa mearga ea la Diana si tot asa Ieri i-a zis lui mami ca o sa vina ... Mark la ea,asta nu stiu de pe unde a mai scos-o Ca sa o consolez i-am zis ca o sa vina saptamanile urmatoare Clara pe la ea,la care m-a intrebat ca vine si Daria? Asta daca ar veni zilnic cate un copil sau mai multi in vizita ar fi cea mai happy din lume
Mie azi mi-e si mai greatza decat de obicei,se pare ca mai ok sunt la birou Totusi am si lucrat cate ceva la conta,am mai facut si ordine pe la jucarii,adica le-am mai dus din zona.Tot au ramas destule ... poate mai ducem maine o tura la frate-meu.Puzzle mai mici de 24 de bucati le-am baricadat in debara ca ori fi bune peste 2-3 ani ...

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

LA MULTI ANI, EMMA, SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA LE ADUCI MULTE BUCURII LUI MAMI, TATI SI LUI ALEX!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

La multi ani Emma! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fratiorul si parintii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ei .... La multi ani frumoasei Ema !!!!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu azi-noapte am stricat bunatate de soft de la magazin. M-am chinuit sa ii fac posibilitatea de a pune mai multe poze pe un produs, si l-am dat peste cap cu totul. Noroc ca i-am facut un back-up inainte, si voi putea sa il recuperez. Dar sunt supi si ofti ca nu am reusit, insa nu mai incerc. Il las asa. E mai greu acum la inceput ca am multe poze de pus,si produse, dar apoi .. voi avea mai putine de pus, in mod curent, si .. nu imi va fi asa greu.

Moni, ti-l arat maine, daca esti nerabdatoare, cu cateva produse puse numai. Mai am inca de pus produse la greu.

Noi azi am spart banii pe care o sa ii fac la festival , dar , ca si Irina, am gasit ceva cu pret bun si care imi trebuia neaparat, asa ca ... am intrat si mai adanc in creditul de pe card. Aveam un scaun tare naspa la calculator. Cum am tot stat perioade lungi, incepuse sa mi se umfle rau picioarele, pentru ca stateam intr-o pozitie in care mi se taia circulatia (in spatele genunchilor). M-am gandit eu atunci ca daca tai picioarele la scaun un pic, imi stau genunchii mai sus, si nu mi se mai umfla picioarele. Am facut asa, si rezultatele au fost bune. La picioare. In schimb, mi-am nenorocit spatele. Pozitia mi s-a schimbat, a trebuit sa lucrez cu coatele mai sus, sa scriu la tastatura cu coatele mai sus, etc,lucru care a dus in schurt timp la niste dureri teribile de coloana, si de incheieturi (umeri) Ma urcam pe pereti de durere la umeri, si nu stiam ce am. Apoi mi-am dat seama de la ce, si prin urmare, azi am fost la vanatoare de scaune. Si .. culmea ca am si gasit, ceva frumusel, si rosu ca cucosu si destul de ieftin (190 lei). Apoi ... dupa cum se intampla, ne-am impiedicat si de un birou cu 150 de lei. Nici din asta nu aveam, lucram pe masa, in care erau intinse toate de-a valma una peste alta, de nici nu mai aveam loc sa tastez cateodata. Asa ca .. azi sunt buna de cinste Dau un sirop .. de coacaze Haidati sa ma ajutati sa le montez

Moni, hahaha.. deci Diana ne asteapta pe la voi ?

blog

Mergi la inceput

Buna fetele,

Am si eu in sfarsit mai mult timp sa scriu, am citit si ce ati scris, multumim inca o data pentru urari.
Noi ne-am distrat la greu de ziua lui Mark, am cantat, am dansat in casa, eu l-am dus dupa-amiaza in centrul comercial si i-am facut toate poftele, i-am cumparat carti, jucarii si ne-am dat in toate masinutele de acolo. Am zis ca e ziua lui si ca ii fac toate poftele. Numai ca nu a cerut prea mult, deci il mai duc. Am cantat toata ziua La multi ani, si ieri si azi.
Miercuri si joi ne-am vazut cu Silvi, Alain si Jean, au fost la noi acasa, sunt niste oameni extraordinari, deschisi, cu un super simt al umorului si tare bine imi pare ca au fost la noi, abia astept sa ne revedem. Alain este un baietel absolut incantator, frumos foc si vorbaret. S-a jucat la greu cu Mark si s-au inteles super din prima. S-au mai certat din cand in cand pe jucarii dar in rest s-au jucat foarte frumos impreuna. De atunci Mark ma tot intreaba de el, este incredibil ce bine s-au inteles si au comunicat de cum s-au vazut. Ce mai , a fost o super intalnire.
Revin, ca suna telefonul.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Hello!
DEEA deci te molipsisi de shoping!!! Bravos,hai ca o sa ai mai mult spor la munca asa! Ma apuca rasul ca mi-am amintit ca eu m-am facut cu doua birouri si doua scaune de birou,plus etajere si alte corpuri cu sertare,de la cele doua firme care s-au inchis Toate cadou,evident si in stare perfecta.Majoritatea-s la frate-meu depozitate,aici e doar unul din scaune.Si PC plus imprimanta,un multifunctional,alte "accesorii" de birou ,chiar si un cuier de birou sau cuptor cu microunde .Nu mai zic de rechizite.Cam tot ce n-au putut vinde si nu era rentabil sa le care inapoi,ni le-am impartit intre ultimii ramasi.E destul de rentabil sa inchizi firme italiene ,nu? Eu le-am luat ca ma gandeam ca poate odata o sa deschid un cabinet de conta imi e buna o mobila de birou si accesoriile aferente.
ANDA ahaaa deci aia a fost debandada de care ziceai! Super fain de voi ca a venit Silvi et comp la voi! Imi imaginez distractie pe Mark si Alain.Uite ca pe ei i-am ratat cu intalnirile,dar nu-i tarziu niciodata Sper ca nu ai uitat sa le faci poze si sa ii filmezi !!! Nu vine odata Pastele sa aterizati si voi pe-aici! Mi-e dor pana si de motani

Eu m-am uitat la un film si cred ca ma mai uit la unul.Diana e la mami ca iar a luat-o.Asa de fericita a fost ca i-am adus aici casutza-cort de la frate-meu, ca a lalait-o vreo ora cu plecarea.Nu avea chef deloc sa se imbrace,ca n-ar mai fi iesit din cort - umplut pana la refuz cu papusi si alte oratanii.
Trebuie sa o filmez odata sa vedeti ce stil are,cum se ratzoieste la noi si pe ce tonuri Incercam sa vorbesc cu mami si a iesit din casutza facand gura ca vorbim prea tare,sa tacem ca ea doarme acolo in casutza si mai stiu eu ce ...

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

M-am intrerupt ca a sunat telefonul.Era Diana care mi-a zis " MAMI SUNT TALE LEA! "
Mami mi-a zis ca de o ora sare in pat,nu o lasa nicicum sa astearna patul ci tot il strica ,mademoisele se tot inveleste in cearceaf si zice ca ea e fantoma , pe urma ca se da cu sania ca acolo e zapada - ca doar cearceaful e alb

Mergi la inceput

MONI, aia a fost distractia de miercuri si joi. Ieri am fost doar noi trei plus cei trei motani, normal.
Ce imi place de Diana la faza cu fantoma. :)):))
Si noua ne e dor de voi si abia asteptam sa va revedem. Abia astept sa veniti si voi la noi.
DEEA, sa stapanesti sanatoasa scaunul si biroul, e important sa te simti bine cand lucrezi. Foarte bine ca ti-ai cumparat, un pic de shopping face intotdeauna bine.
FLORINA, sanatate multa, sper sa descoperi cauza tusei.
INGRID, cum a reactionat Diana cand i-ai citit 'Dl Goe' si 'Vizita'?
DENISA, sa stapanesti sanatoasa masina si fara evenimente neplacute!
IRINA, super bucataria Sabinei, si eu m-as juca cu asa ceva.
ANA, sa stapaneasca Clara sanatoasa cadourile. Ma bucur ca ai intrat sa dai vesti despre voi.
LILI, cum e cu zapada, va dati deja cu sania?
Fetele, eu am plecat la filme, noapte buna, pe maine.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput