PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
sunt noctambula , s-a sculat fimea pt bibe si bag repede un ochi la voi.
La multi Ani Emma ! Sa fii sanatoasa ,fericita si sa ai parte numai de bucurii.
Anam cate jucarii frumoase a primit Clara Sa se joace sanatoasa cu ele.
Irina f draguta bucataria, daca ar avea Andrei asa bucatarie cred ca numai cu mana in apa ar sta.Uau ce ca lumea sunt hainutele de la Iana, au site cumva?Si spui ca sunt si ieftine , super de voi.
Apropo de zile de nastere eu nici nu stiu ce sa-i iau cadou de ziua lui.Are prea multe jucarii si nu mai apreciaza nimic mai mult de 2 zile.Sunt intr-o mare dilema apropo de cadou , chiar nu am nici o idee ce sa-i iau.
Andrei are crize de personalitate, voi va loviti de asa ceva la copii ?DAn tot zice ca e prea rasfatat.Mda cand ai atatia in jur care iti acorda multa atentie cred si eu sa fii rasfatat.Dar sincera sa fiu ma cam depaseste problema.Nu ma mai asculta.Vrea un anumit lucru , acum , cu toate ca-i explic ca nu se poate . Si cand zic ca vrea ceva nu ma refer la ceva cumparat, vrea sa facem ceva acum.
A si am avut prin vara cand Ana avea atunci vreo 4 luni un incident cu el.I-am lasat in camera pe amandoi cat am facut lapticul pt culcare la pranz, cand vin inapoi imi zice Andrei fara sa-l intrebe nimeni nimic:
"mami i-am dat cercelul Anei si ea l=a inghitit"
ce???mi s-au inmuiat picioarele.ma uit la urechiusa ei, cercelul chiar lipsea...l-am intrebat
"cum ai facut mami ?", ma gandeam ca minte sau inventeaza si cercelul l-am ratacit noi prin casa...
"Am luat cercelul din ureche si i l-am bagat in gurita"tot insista el sa zica.
"Si ea ce a facut zic eu?"
" pai l-a dat afara ."
A deci e pe afara rasuflu eu usurata.
"Si tu ce ai facut?"
"L=am bagat din nou in gurita ei."
"Si ea ?"
"Ea la inghitit."
Sa mor de inima nu alta.
O strig pe mama care tocmai o adormise pe Alexia in cealalta camera.
Vine mama nervoasa ca s-a trezit Alexia . "ce ai ma tipi asa ca ai trezit-o , bla bla si abia adormise bla bla."
ii zic care e problema si ea calma imi zice ei nu cred , minte sigur , ai pierdut cercelul fetii prin casa sigur.si pleaca...
Ma tot gandeam , nu cred ca minte, de unde sa-i vina lui idei d-astea si sa le zica asa degeaba...
Nu stiam ce sa fac, zic hai sa-l culc pe Andrei ca nu o sa ma mai inteleg cu el si vad eu ce fac.Atunci vine Andreea, ii zic ce s-a intamplat si ea e de acord ca nu minte Andrei, dar tot ma ajuta sa dau saltelea asternuturi, paturi la o parte sa cautam cercelul nu e...
Il mai intreaba si ea o data ce a facut si el povesteste exact ca mie.
In fine ne-am gandit amandoua ca e adevarat ce zice copilul . Ce e de facut.
Sun pediatra.
Si intr-o prima faza zice
"a,sa stau linistita ca se elimina la scaun .Dupa care baga si ideea ca stiti d-na Davidiu dar nici nu pot sa garantez ca nu se opreste prin vreo ansa stomacala...
Sa mor nu altceva cand aud.Zice
"pai mai bine ati merge sa-i faceti o radiografie"
" radiografie? pai are 4 luni " nu e mai bine ecografie?
"nu ca nu se vede la ecografie"
"radiografie nu categoric"
" va ganditi si ma sunati"
M-am decis sa astept .
Si uitati-ma fetelor cum abia asteptam sa faca copilul caca , sa scormonesc in rahatel sa vad daca a eliminat cercelul.Dupa 3 zile s-a produs minunea.A eliminat Ana cercelul fara plansete sau ceva de genul asta.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata, ieri am lipsit la apel ca n-am avut net !!!! cu intarziere..

[b]LA MULTI ANI EMMA, SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE!![b]
Denisa sa-ti traiasca fata frumoasa si desteapta!!

Ma duc sa mai citesc in urma...

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Anca, m-am socat de ce a facut Andrei!!! sa nu-l mai lasi singur cu Ana ca cine stie ce idei ii mai vin. Bine ca a kkrit cercelul fara alte evenimente. Eu nici acum nu ii las singuri ca rares o tot deranjaza pe Ioana, orice ar face fata el este calare pe ea sa-i ia din mana sau mai stiu eu ce si Ioana isi pierde rabdarea si-l impinge iar el fiind mai mic cadea rau si destul de aiurea asa ca nu-i las singuri ca precis produc evenimente neplacute. rar se joaca frumos impreuna, adica odata(5 minute) pe luna. Baia este inchisa cu cheia si bucataria la fel ca acolo fac cele mai traznite lucruri.
Irina, sa poate sabi sanatoasa lucrusoarele achizitionare. Foarte frumoase bluzitele si rochita rosie, am si scris care-mi plac. Fustita nu prea ma incanta ca eu urasc rozul ciclame!!!
Moni tu ai trecut la inventar, asa fac si eu cu Ioana, ii dau prin casa lucrurile care-i sunt scurte la maneci ori craci. Sa stii ca si Ioana face la fel cu cearsafurile ori paturile, ea in plus vrea sa ma bag si eu cu Rares acolo dedesubt si sa stam ascunsi Eram sigura ca o sa-i placa la cort Dianei. Al nostru s-a rupt, a avut grija Rares sa nu-l avem mai mult de doua zile, se arunca pe el!! Copil cuminte mai am!
Deea, sa stapaniti sanatosi achizitiile. Acum stai confortabil si cu siguranta o sa ai mai mult spor la lucru!!! Nu-i dau pijamaua Ioanei prin casa ca la noi este foarte cald, mai ales ziua si ar muri in ea si in afara de asta cand ar cere la pisu ar trebui dezbracata complet
Florinini, sanatate multa. Bea ceai cu lamaie mult si poate scapi de tuse. Foarte simpatic David cu rana lui din cauza careia nu mai poate face nimic. Cred ca ti se rupea sufletul dar in acelasi timp mureai de ras.
Denisa sa sapaniti sanatosi masina!!! sa dea DD sa o conduci fara incidente mai ales ca la voi acum iarna este multa zapada si vad ca si multi grabiti, auzi tu, sa treaca pe rosu!!! Abia astept poze de la ziua Emmei.
Anda, ce frumos ca v-ati intalnit cu Silvi!!! Cred si eu ca s-au distrat copii, eu cred ca ei se cam aseamana. Pupicei de la noi la sarbatorit. Ce i-ai mai cumparat cadou??
Ingrid, tu cam slabuta activitate pe forum. te-au ingitit gaurile negre?? Si Robert se uita la asta. Si mie mi-ar placea dar eu trebuie sa pazesc copii.
I-am tras Ioanei niste filme cu Barbie si ii plac foarte mult. De fapt fetei mele daca i-as pune filme incontinuu n-ar zie nu
!1! Asa ca mai mult de unul pe zi nu pupa si tv doar reo ora dimineata.
Sunt hemaa la apel. Fug

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Daniela, inca nu m-au inghitit, era bine daca se intampla asa, am avut musafiri si aseara si ieri-seara pana pe la 2 noaptea, asa ca nema forum, abia am avut timp sa scriu un LMA pt Emma. PLus ca duc inca razboiul cu Diana, cu somnul, ma scoala tot asa, nu vrea sa doarma singura si pace!
Cum sa rupa cortul Rares? pai asa de subtire era?
Acum Diana e la patinoar cu tata-su, e la Real, asa ca isi mai fac si cumparaturile pe acolo.
Anca, ce naiba sa zic, mi s-a ridicat parul pe ceafa, vecina mea are o fata de 11 luni si baga totul in gura, fratiorul ei nu-i da, asta e norocul, altfel te si miri cu ce s-ar intalni stomacul ei. Supraveghere non-stop, altceva nu pot sa-ti recomand, mai ales la Andrei vizavi de ea. Crize de personalitate? Pai, astea au toti copiii, chiar nu stiu unul sa fi sarit peste faza asta. Vreau acum e motto-ul lor, rabdarea vine cu timpul. Calm si multa intelegere, pana la urma e copil, stiu, suna ca un cliseu, dar n-am gasit alta formulare. Daca tipa sa se tranteste pe jos (poate nu face asa), ignora-l, e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci. Plus ca poate mai e si gelos...
Deea, bine ca ti-ai cumparat scaun de birou, degeaba faci ajustari la unul care nu e potrivit pt tine, te alegi cu probleme la coloana. Si masa rosie ti-ai luat? Imi place, e o pata de culoare.
Eu inca sunt in neclar cu draperiile, sotul vrea verzi in living, cica da o pata de culoare, eu vreau maro-deschis spre bej, ca sa se uniformizeze cu restul. Semineul e vopsit in portocaliu pal, restul peretilor in crem si un galben foarte deschis...cum sa mearga verde?? Da-ti si tu cu parerea, toata mobila e culoarea fagului..si mai vine verdele..ca la nebuni ar arata, dupa mine.
Moni, pai pe Ghita il ia guritza pe dinainte...eu am spus ca va anunt daca venim. Imi pare rau ca a asteptat Diana dupa noi..
Diana se joaca de-a fantoma? Ia pune-i pe rouge, e la alfabetul englez o fantoma...sa vada ce frumoasa e!
Irina, am vazut filmul cu mandra, adorabila si punct...coditele alea sunt mortale! Faina e bucataria, asa invata sa-si spele vasele si sa te ajute. Dar de unde curge apa? E un rezervor prin spate, ceva? Hainele inca nu le-am vazut pe toate, doar cateva si a trebuit sa inchid, musafirii stii...
Anda, tare ma bucur ca au fost Silvi cu Jean si Alain la voi. Cred ca v-ati simtit super, Mark iar a avut tovaras de joaca. Sa pui niste poze, sa-i vedem in actiune.
I-am citit Dianei cele doua schite de Caragiale, mai mult i-a placut "D-l Goe", acum seara de seara asculta povestea. Cred ca pot sa incep si cu alte tipuri de povesti, nu doar cele clasice. Le intelege. Ca si cu "Povestea lenesului" de Anatole France, radea pana avea lacrimi in ochi.
Aseara au venit la noi o familie cu doi baieti, unul de 6, altul de 8 ani. Diana s-a jucat cu ei singura aproape doua ore si s-a indragostit de cel mai mare, il chema sa-i zica noapte buna, sa-i spuna ca a facut baie...tare nervoasa a fost ca am culcat-o, dar nu dormise toata ziua si la 9 a fost in pat. Baietii s-au jucat in liniste extrema dupa aceea...supercuminti si superbine-crescuti.
Ar trebui sa ma schimb, sunt inca in pijama.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Am mancat si acusica ma culc, asta daca vrea si domnisoara. Eu sper sa vrea, ca mor de somn.
Florinini, am citit ca esti bolnava. Un puisor de viroza, ceva? Pt tuse ia-ti un sirop, eu n-am luat nimic si acuma tot tusesc...bine se poate zice ca si de la fumat, dar nu asa de rau. si sa-ti treaca repede!
Lili, la voi e zapada? N-am vazut stirile, habar nu am cum e in restul tarii, eu tot pe sofpedia umblu, Discovery (la tv) si carti. Singurul ziar citit e Academia Catavencu...deci sunt in urma rau cu evenimentele. Ia sa ma mai pun sa ascult la tv...ca sunt rupta de lume, de fapt mai stiu despre razboi si atat.
Puzzle alea sunt prea mici, la baietelul tau ii trebuie cu 24 minim, parerea mea! Bine ca ii plac. Stiu ca vecina mea se plangea ca al ei copil de 3 ani nu vrea sa invete nika. Nici cifre, nici litere, nici puzzle...asta denota ca are doar alte preocupari.
A venit zilele trecute la mine verisoara mea si mi-a povestit de un baiat care la 2 ani stia sa scada si sa adune, la 3 avea propriul lui algoritm de calcul, la 4 ani citea lejer. Cica se trezea noaptea si spunea ca il doare capul de cate calcule a facut singur...
A facut facultate la sectia Finante si Banci si acum, la 24 de ani e atasat pe langa nu stiu cine in Consiliul European. Unii se nasc cu asemenea inclinatii...
Of, ca tare ma mai oboseste nesomnul asta...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si de la mine pe ziua de azi.Noi inca ne chinuim sa o culcam pe Diana la ora asta.Nu prea are chef se pare.Eu cu bucataritul si dupa ce adoarme ma apuc iar de acte.Iar am dormit pana la amiaza ca azinoapte m-am uitat la un film si m-am culcat tarziu.
E jale ca tot mai rau m-a apucat spondiloza si tot de la sale pe piciorul drept in jos ca la sarcina trecuta,doar ca atunci m-a apucat prin luna a saptea,iar acum ... Atunci au fost de vina kg acumulate si vremea rece.Acum doar de la vremea rece? Sau chestia asta-i asociata cu sarcina? Deja abia calc pe picior,nu mai zic ca abia ma ridic,trebuie sa am grija la pozitie. O sa il sun pe baiatul cu masajul sa vad ce se poate face.
ANCA am ramas afis la ce-a facut Andrei Ai grija si nu-i mai lasa singuri ca vad ca are imaginatie nu gluma!!! Cat despre "Vreau" si la noi e refrenul preferat,nu vrei sa stii ce gura face cand o apuca! Parca tot mai obraznica e!
DANIELA si zici ca Rares a si sfartecat cortul? Pacat de banii dati pe pijamaua aia,macar de era din doua bucati.Eu ii dau pijamale din doua bucati demult.Dar noaptea inca o bag in sacul de dormit,ca altfel e tot dezvelita.Asta doar iarna.

Trebuie sa merg ca ma striga Diana,nici acum nu a adormit

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Diana nu doarme, m-a refuzat categoric. Bine ca doarme sotul, stiti ce nervi am cand il aud, iar eu sunt cu ochii carpiti de somn?
Moni, spondiloza se poate sa fie de la vreme. Pe mine m-a apucat pe la 6 luni de sarcina de-abia. Cheama-l pe tipul cu masajul, o sa-ti faca bine. Tot e bine ca macar ai dormit, eu la 8 am fost sus, ca Diana ma anunta: m-am trezit, mami! Chiar m-am trezit, vreau sa ma joc.
Si se da jos din pat..eu fug sa-i fac laptele, o urc inapoi, ii citesc ceva pana il bea...apoi o las sa se joace si vin la cafea. Abia dupa a doua ceasca simt ca imi revin...
Amamaria, frumoase si multe cadouri a primit Clara. Tare ma bucur pentru ea. Bine ca mai sta la Vinga, iti trebuie timp sa-ti revii, de fapt si pentru fratele tau. Multi si cand vrei sa ne intalnim, dai un telefon.
Aoleu, o aud ca tuseste. De ce tuseste??? Ma duc la ea.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

http://www.elrellano.com/videos_online/2596/el-mejor-piloto.html
Cel mai meserias pilot, dupa mine. Am primit acum linkul. Sper sa va placa.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID nu ti-a iesit vad.E vorba de americanul ce-a aterizat pe raul ala presupun.Super tipul.
Diama mea a adormit intr-un final si ce-s mai fi dormit si eu! Acum cand am acte urgente de facut am chef sa dorm sau sa citesc.Tot aiurea

WOW acum am vazut ca nu-i ala.Super,pe-asta de unde l-ai dibuit???

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, ba mi-a iesit. Abia dupa, mi-am dat seama ca nu era filmat pe youtube si de aceea nu mi-a luat linkul. Nu e vb de american, e unul mai misto.
Diana mea se joaca...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput