PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Am intarziat cu urarile, desi la noi e abia 16 Jan. seara. aseara am vrut sa intru, dar nu mercgea DC-ul deloc!!!

Ana ce cadouri frumoase ai cumparat ptr. Clara, pupici la frumoasa cu ochisori de azur!
Am vazut ca e cam la moda sa nu dormi noaptea, cred ca Ingrid zicea ca se trezeste, si Deea parca era campioana la stat noaptea tarziu...am avut si eu 2 nopti de cosmar, pur si simplu nu mi se inchideau ochii, parca ma dureau cand sa pun geana pe geana, cred ca creierul meu e setat acum pe invatat si cum a facut o pauza asa lunga acum se readapteaza la ritmul de invatat . Asa ca am profitat si am lucrat la probleme si am citit din cursuri, tot raul spre bine,
Deea am vazut ca i-ai facut buba la degetel lui Daria ...tzt tzt tzt, bine ca a trecut dar cred ca a avut o durere fetita, ca numai ma gandesc si ma strange la inima, ce o fi simtit micuta!
Si David s-a taiat cu cutitul la degetelul aratator de la mana stanga! A vrut sa ma ajute sa curatam usturoi si decat sa ma lupt cu el sa-i iau cutitul l-am lasat si saracul de nu i-a curs la sanage si ce speriat a fost...zicea ca acum el nu mai poate face poze, nu se mai poate juca cu Thomas si cu Dino, nu mai poate sa mai vada desene...dar cel mai jalnic a fost cand a zis ca nu mai poate sa cante Happy Birthday . Era foarte serios si de fiecare data cand spunea ca nu o sa mai poata..pufnea intr-un plans saracul, era si comic la ce scotea din gura...ca pe noi ne pufnea rasul
Moni hang on there ca vine ea si vremea cand nu o sa-ti mai fie greata si sa vezi tu ce mandrete de bebe o sa faci, sa fiti numai voi sanatosi ca greata e trecatoare, macar ai un motiv serios Bine ca poti sa manaci, ca creste bebicu, si vad ca tu nu te plangi de kg in plus!!!
Denisa, deci pana la urma ati rezolvat cu masina, sa o stapanesti sanatoasa si sa fi happy asa cum zice Emma! Ce draguta a fost cu remarca aia!
Daniela ai taiat tu parul ala frumos al Ioanei??? Trebuie sa ma uit si eu in drops ca nu m-am mai uitat de tare mult timp!!!

Eu tusesc cat ptr. 10 animale cu urechile lungi, nu stiu ce naiba am, si am o voce infundata de abia strig la David . Nu ma doare nimic, decat stomacul de la atata tuse, nu am febra, nu-mi curge nasul. Ma tem sa nu fie vreo alergie!

Va pup pe toate fara nici o exceptie, pe bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

La multi ani Emma, sa cresti mare si norocoasa, sa fi sanatoasa si mereu vesela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!!!! Emma Sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata !!!!!!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Moni, Ingrid, am pus si poze pe www.droptshots.com/irinamav cu hainutele si cu adidasii de la Teba. Va asigur ca atunci cind sunt pe Sabi sunt mult mai frumoase decit asa.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI EMMA CRETZULINA CEA FRUMOASA SI DESTEAPTA !!!
Buna dimineata,acum sunt la micul dejun,abia ma dezmeticesc ...
IRINA am vazut pozele,foarte faini adidasii si restul!
FLORINA spor la invatat! Saracul David cu degetelul,ce dulce dar si amuzant a fost
DEEA baga odata site-ul cel nou sa il vedem si noi!
ANDA ce show faceati voi aseara pe-acolo?
LILI pai asa faci tu te pui sa iei la asa baiat destept puzzle de 4-6-9 bucati??? Normal ca le-a facut rapid! Trebuia cu mai multe piese! Acum ca a prins gustul sa vezi ce rapid o sa evolueze,ca baietii sunt in general mai dotati de la natura decat fetele la vederea in spatiu!

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, toate sunt de la Iana, inclusiv rochita aia rosie . Si aia tot cu 8 lei.

poze Sabina

Mergi la inceput

Cum fac sa adaug ceva la semnatura ? Itru pe profil personal, dar nu gasesc nimic referitor la semnatura. Mi-am facut si eu cont pe photobucket si pun acum un film , dar voiam sa adaug adresa si la semnatura.

poze Sabina

Mergi la inceput

Gata, am pus si eu filmuletul mult promis, cu bucataria Sabinei.

http://s443.photobucket.com/albums/qq154/Iri_Sabi/?action=view¤t=DSCN1372.flv

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA aia mi-a placut cel mai mult Si pantalonii trei sferturi! Acum dimineata am aranjat un pic la Diana in dulap ca tot aveam de pus hainele uscate si am numarat 18 bluze cu maneca lunga care-i sunt bune inclusiv la toamna-iarna viitoare majoritatea.Si mai are la spalat,la mami,pe ea ... deci in jur de 25 are,clar.Plus vreo 3-4 pulovare mai groase.M-am uitat la tricourile cu maneca scurta la fel vreo 15 bucati si nu le-am numarat si pe cele fara maneca sau cele de la seturi cu pantaloni scurti,ca alea-s in alt dulap.Nu prea are rost sa mai ma bag la shopping pe tema asta,deci.Doar asa ca vad ceva care chiar mi se pare suuper fain ! La pantaloni sta mai prost,adica trebuie neaparat sa ii iau vreo doua perechi de blugi pe primavara ca deja-s stramti cei pe care ii are.De stat in casa are o multime de pantaloni.Si acum pentru iarna e ok.Rochii si fuste de iarna-primavara are cateva,desi nu o prea imbrac cel putin iarna cu ele.La rochii de vara nu mai stiu ce,cate si unde are dar o sa ma duc sa fac inventarul in celalalt dulap,macar sa ma orientez de ce-ar avea nevoie daca tot bag un drum pe la Teba. Si lenjerie are berechet inca,iar pijamale are 4 acum.Deci practic blugii,eventual inca un trening-doua sunt pe lista de necesitati.
Singura problema e ca multe din bluzele si tricourile ei sunt in toate culorile curcubeului si fac cu nervii pana i le asortez cu pantalonii,care si aia-s colorati cat cuprinde,multi chiar cu imprimeuri .Eu raaar de tot cumpar haine cu imprimeuri,prefer materialele uni,mai usor de asortat.
Haine "de stat in casa" nu prea cumpar in mod special ca i le cam dau pe alea care-s la limita ca marime,asa ca de-aia puteti sa o admirati in fotografii cu bluzele cu maneci mai treisferturi sau pantaloni mai pescaresti Pe ea o incap multe din hainele de 12-18 luni doar la maini si picioare sunt scurte evident.

IRINA intri la Editeaza profil personal,mergi in jos de tot pe pagina si unde scrie Optiuni profil apasa pe + si se va deschide o fereastra si acolo scri ce vrei si salvezi.

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Multumim de urari,revenim noi cu detalii maine, ca azi suntem in pregatiri.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput