PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Multumim de urari ! Eu azi am mai avut de rezolvat niste chestiuni , toata ziua am umblat in oras , i-am cumparat o gramada de cadouri la Clara , macar asa mai compensez din faptul ca nu sunt cu ea , nici macar de ziua ei . I-am luat (aici intra si cadouril ede la bunici , strabunici si Cristi ):
- o masina de spalat (cu butoane, face zgomot , poti baga si apa in ea )
- o bucatarie (face zgomot si are apa , o sa fie in extaz )
-un carucior mare tip landou parca
-o rochita asortata cu poseta
-o pereche de botosei
- 2 carti de povesti

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

La multzi ani MARK !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANAMARIA wow !!! Ce cadouri super i-ai luat Clarei,cred ca o fi super bucuroasa.Daca ii luam si eu bucatarie cu apa Dianei numai cu ea ar fi stat probabil.Dar asa cum e n-o baga in seama.Eu o mai las cateodata sa se joace la bideu cu apa caldutza ,sa "spele vasele".Ar sta ore in sir acolo cred ...

Eu azi ma relaxez Am tot citit pe softpedia forum de acum mi se inchid ochii de ... somn Merg sa ma intind un pic,ca pe urma vreau sa ma uit la un film,sa fac o baie,sa mai citesc ceva.Daca nu adorm intre timp,evident

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Si va multumesc pt cuvintele de incurajare si mesajele voastre din zilele trecute . Inteleg si stiu ca e greu sa consolezi intr-o astfel de situatie pe cineva .
Si multzumesc Ingrid ca ai fost alaturi de mine in acele momente , esti un suflet deosebit .
Nu pot povestii prin ce am trecut ultima zii , e teribil, e... sper ca niciodata nimeni sa nu treaca prin asa ceva As scrie multe, dar nu isi au locul aici .
As avea o gramada de spus dar am asa o lehamite fata de ce se poate intampla . Vreau sa spun doar atat ca nici macar respectul pt omul mort nu mai exista .

Mergi la inceput

Iar acum ma duc sa fac tortul dobos pentru Clara . Duminica o aniversam in familie, ma rog si cu ceva invitati (3), nu aveam eu chef dar trebuie.
Sper ca macar de dat asta sa pun niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANA-ma bucur ca ai scris si ca i-ai luat asa cadouri faine-sa o serbatzi frumos,bafta cu tortul si numai bine.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Clara - La multi ani!
Mark - La multi ani!
- sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si sa-i bucurati pe parintii vostri-

DEEA imi pare rau ca nu puteti veni. Si in Bucuresti a inceput sa ninga. Eu ma bucur ca asa ne vom mai trage si noi cu sania pe ulite.Oricum eu te-astept si promit sa mai recomand si prietenelor mele site-ul tau. Astept sa-mi dai OK cand e gata de prezentare.Am pus si eu ochiu pe cate ceva dar sper sa ne intalnim si sa le vaz direct. Vreau si eu sa dau o fuga pe la munte, undeva in Predeal,... probabil cam pe la inceputul lui febr. Sper sa pot pleca cu o prietenasi cu copii de marti sau miercuri iar in week-end sa vina si domnii soti ca doar trebuie sa achite nota de plata. In plus Robert vrea musai sa schieze... Asa ca... poate reusim sa dam si noi o fuga la Brasov sa ne intalnim .

Anca si ce daca nu mai exista COCOR? Asa a stiut Deea sa-mi explice locul in care are ea treaba...Macar asa nu ne-acuza nimeni ca facem reclama la COCOR.

Azi am fost prin magazine... sa ii caut copilului bluza/pantalon ceva cu Thomas sau macar cu Cars.... Dar ioc. Doar la Z avea ceva dar pt 3 ani sau de la 6 in sus...ori mie imi trebuia de 4 ani. Pana la urma am gasit intr-un magazin o pereche de jeans... era singura chestie de 4 ani, parca toata lumea care a trecut pe-acolo a avut copii de varsta asta de nu se mai gasea nimic.
In rest.. i-am luat puzzel-uri... de 4-6-9-16 piese... le-a executat rapid... deja s-a plictisit de ele ma intreaba ce-i mai dau. Deci 10 puzzel-uri au fost prea putine pe ziua de azi.
Ati avut dreptate fetelor ca se va molipsi.
Maine ma duc sa-i iau cu mai multe piese... ca de ala de la Creion nu vrea sa mai auda desi cu ala a inceput.. si pana acum ala era cel mai mare (24 piese).

DENISA - sa stapanesti cu placere masina si fara evenimente rutiere.

IRINA - bafta sa alegeti masina.

Piua ca mi-au venit niste musafiri.

Va pupacesc pe toate... nu va enumar sa nu va omit pe vreuna si sa va suparati pe mine.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

LA MULTI ANI, CLARA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA LE ADUCI MULTE BUCURII LUI MAMI SI TATI! SA FII NOROCOASA SI FERICITA!

Fetele, multumim si noi pentru urari, sunteti niste scumpe.
Nu am timp sa scriu mai mult ca ne distram si e zapaceala mare in casa.
Intru maine.
Noapte buna

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, cand o sa fie gata magazinul promit ca o sa pun o conversie de preturi in dolari canadieni, special pentru sucursala mea din Canada Multumesc de scortisoara. Mie pune-mi mai multa scortisoara, ca vinul ma ameteste

Lili, abia astept si eu sa ne intalnim, cand s-o putea.

Deocamdata mi s-a pus pata sa fac o modificare la site. Puteam pune doar o singura poza la produs, si imi era greu sa tot prelucrez pozele sa le afisez si fata, si spatele, si detaliul. Acum lucrez sa pot pune mai multe poze. Sper sa si reusesc.

Va pupicez

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

La multi ani Clara, multa sanatate, noroc, fericire si numai bucurii sa aduci parintilor tai!!!

La multi ani Mark, sa fii sanatos, norocos, mereu vesel si fericit!

Mergi la inceput