PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Aici ninge slab, a plecat Diana cu socrella sa se plimbe.
Eu i-am facut un referat ieri nepoatei mele de 14 ani, cu ecologia..si azi a luat 10, era tare mandra.
Moni, nu te intreb ce-i ala meebo, banuiesc ca e tot un mess, dar eu nu-l am, asa ca fa bine si mai intra pe alea normale, ca tot omu'! De unde sa stiu ca tu il vizitezi pe mr. Yahoo o data pe an?
Irina, pai daca faceti economii sa va cumparati masina, foarte bine. Ce marca vreti? Eu n-am ajuns la Iana azi..tot dupa perdelele alea am umblat.
Vrea Diana sa-i citesc "D-l Goe" si "In vizita". Sunt curioasa daca va avea rabdare, a doua schita e mai mica, dar prima..Ii vorbisem de un copil cu bereta de marinar (mariner, marinal) si a insistat sa-i citesc..ca sa nu mai spun ca vrea acum si ea una, ca Popeye. De unde bereta din aia?
Am aflat azi ca un unchi de-al meu e dat disparut, de 3 luni. Ii murise nevasta anul trecut, erau saraci si tatal meu i-a platit inmormantarea, bietul de el. Mai venea din cand in cand pe la mine si zicea ca-i singur si ca vrea sa se spanzure. Doamne fereste sa se fi intamplat asa ceva.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si 2 cafele dau ca nu am chef d enimic, dar am d eterminat 2 proiecte
Irina-bafat cu masina.
Ingrid-Bafta cu draperiile.
Daniela-sanatte lui rares,sper ca is caninii,maselele
Aseara a fost husbandu' si a luat masina noua, zice ca e faina, azi i-a montat si carligul ala de remorca si nu mai stiu ce, mi-a luat si remote starter,zice ca se ocupa de el numai sa fiu happy:))-e incanatt ca are niste features pe care nu le aveam pe masian veche,doar ca nu are piele,dar eu sunt ok si fara.
Emma aseara a tinut sa o vada pe gerul care era si a tras concluzia-MAMI TU AI 2 MASINI-esti happy acum ca ai si TOyota??
Azi am lasat cupcakes si aparatul foto la gradi, sa vedem cum se distreaza
Revin!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna fete frumoase,
Clara si Mark la multi ani ! Sa cresteti mari si sanatosi.
vad ca pe toate v-a apucat microbul cumparaturilor, eu o las mai moale...ca de cand s-a dus sursa mea de hainute dragute(la redoute) nu am gasit alta .Cica au facut la redoute romania dar va dati seama ca treaba merge tot ca la romani, produse putine , cam 10 % cat erau pe site-ul francez si scumpe , mai mut decat la ei si mai astepti dupa colet mai mult si tot asa.
Deea ma bucur ca Daria e ok.
Moni , tu parca plecai de la firma la care lucrai pe vremea cand am intrat eu in concediu pt Ana.Te-ai angajat in alta parte sau lucrezi pe cont propiu...
Daniela de masina ce sa zic.Inca nu s-a apucat Dan de ea, deocamdata pt moment asteptam sa se termine procesul, Dan a dat in judecata Politia pt decizia luata , adica sa-i ia lui permisul pe nedrept si Agentia nationala a drumurilor pt faptul ca semnul cedeaza de care s-au legat astia de la politie era in urma , la cam 100 m fata de locul in care s-a produs accidentul. Vom vedea ce se intampla.
Lili tu nu stii fata ca nu mai e magazinul cocor?
Cica vor face mall acolo.
fug ca s-a trezit trupa. Vad ca aseara ati stat pana tarziu ca pe vremuri.Sper sa revin
pup.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID asta e meebo http://www.meebo.com/ De aici se poate intra daca nu ai instalat messul.Si eu la birou nu il am instalat,e bagat la interdictie.Da' problema fu ca tu ai trimis mesajul pe un id pe care intru din ani in pasti nu pe ala pe care il utilizez acum
Ca tot vorbeai de spanzurat: azi coloane de taximetre claxonau de zor prin oras. De doua zile unul din actionarii unei mari firme de taxi din oras s-a spanzurat.Avea 44 de ani si se bagase in datorii la banci si prieteni,fata lui de 10 ani l-a gasit Sper sa fie ok unchiul tau ...
DENISA dai de baut
IRINA sa iti fie de bine cumparaturili ,pai asa faci tu economie mai? Si ca tot m-am molipsit de la tine,azi m-a ienervaat si am intrat la magazinasul cu confectii de alaturi (productie loco) ca aveau 50% reduceri la hainele de iarna.Si mi-am luat un palton gri inchis spre negru,trei sferturi,cu cordon si gluga,cu nasturi interesanti ... 140 lei ,normal era 280.Asta ca tot ziceam ca nu imi cumpar nimic M-am uitat si de ceva taior-pantalon dar nu m-au atras culorile.Cu fuste sunt f.faine taioare,dar numai zac in dulap daca le cumpar,la cat umblu eu in fuste ...
Revin ca trebuie sa va zic ceva de Diana.

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

ANCA pai s-a inchis firma in 30 iunie si m-am angajat la alta din septembrie,tot italiana,cam la aceleasi conditii.

Pe Diana acum o ia mami la ei pana dimineata,macar mai pot dormi
Ce voiam sa va zic,sa vedeti planuri pe ea deja Vin acasa,ma duc in dormitor sa ma dezechipez,ea vine dupa mine si incepe sa sara in pat.Cand imi dau jos bluza zice ca vrea sa pupe pe bebe,pupa burtica si dupa aia continua cu saritul zicand: " CAND CLESTE MALE BOBO TLEBE SA IL INVATZ SA SALA IN PAT, ASA CA MINE"
Eu i-am zis ca o sa trebuiasca sa ii dea jucariile ei si a inceput sa insire ca ii da si ursul si tabla si mai stiu eu ce ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sa va zicem noutati despre noi.
Andrei nu mai poarta suzi din vara cand a venit Lulu si a luat-o pt fetita lui " Luluta" .De doaua saptamani nu mai sugareste nici Dis (Alexia ) ca tot Lulu a trecut pe la noi si a lut-o ea nu poate sa zica Lulu zice Zuzu.
Surprinzator este faptul ca nici unul dintre ei nu au sugarit suzele Anei.Asa am scapat de suzi.
Cand s-a nascut Ana , Andrei a aflat ca eu m-am dus la Bv sa o scoata dl dr pe Ana din burtica, a acceptat ideea si gata.Zilele trecute ma intreaba f serios <mami cum a scos-o dl dr pe Ana din burtica ta?> tam tam tam m-a lasat cam fara grai asa ca am zis repede . Am fost la Bv si a scos-o de la mami din burtica dl dr.Nu a fost el f lamurit dar nu a mai intrebat.
Plec
papa

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, ce dulce e Diaaaaa .. si ce planuri are .... mai mare dragul

Denisa, chiar ca dai de baut. Sa o stapaniti cu placere !!!

Anca, foarte bine ati procedat cu procesul. Sa va ajute Dumnezeu !

Cumparatoarelor, sa va fie de bine cu achizitiile la reducere !

Ingrid, nu gasesti tu o croitoreaza sa ii faca o bereta ?

Lili, nu mai venim la Bucuresti A nins tare la noi. La Predeal o fi nins si mai tare, si de obicei se circula ca la nebuni in conditiile astea. Am renuntat la drumul la Bucuresti. Dar ramane sa venim curand, dupa ce termin si eu actele pentru firma.

Pupici la toate

blog

Mergi la inceput

Moni-scumpa foc Dia, asa facea si E si avea doar 1 an si 4-5 luni,pupa burtika si intreba mereu de bb- nu zic ca si acuma ea e tot cu bebelusii,de 1 sapt nu vrea sa faca literele, e cu cortul sau cu 2 bebelusi-de luni voi relua activitatile ca i-am luat o carte faina cu randuri sa le faca mai drepte- ce imi place e ca stie si destule litere mici si la astea nu am nici un merit
Deea-hai la un pahar de vin,si cu bijuterii sa le vindem sau aratam pe viu,ce zici, Daria e obisnuita cu frigul,asa ca..

Mergi la inceput

DEEA azi m-am enervat si eu rau pe alea de la posta,ca am sunat sa intreb daca nu a venit un colet pe numele meu (astept enciclopediile alea pentru Diana) si ce sa zic ca mi-a raspuns o cretina cu textele de confidentialitate si bla bla de i-am zi zis vreo doua,dracu sa o ia de sclifosita! Alta data cand am sunat la alt oficiu postal mi-au zis si prin telefon.
ACINA tot e bine ca nu te-a mai intrebat
DENISA mm ce-as bea niste vin ,cred ca merg si gust.De fapt si la ziua lui prietena-mea am baut jumate de pahar de vin fiert cu scortisoara
Numai nu stiu cum mai merge vinul dupa asa meniuri ce am,sunt de groaza cu greatza mea.Singura solutie e sa manaaaaanc tot timpul.Azi la birou am mancat doua sandwich-uri cu crema de cascaval, salam, cascaval si rosii.Apoi o ceasca cu fulgi din aia muesli cu iaurt,plus un mar,o portocala,vreo doua piscoturi si cum nu pot bea cafea ca mi-e greazta de ea am tras si doua pahare cu Pepsi ,noroc ca avem pentru protocol.Eu care nu beau de obicei cola sau pepsi ... Intre timp am tot rontait si sticsuri cand simteam ca nu mai pot de greatza Dimineata acasa am baut si niste lapte dar mi-e si mai greatza de la el Dupa toate astea am aterizat acasa lihnita de foame si am topit o farfurie cu ciorba de fasole verde si una cu spaghete carbonara.Acum 5 minute am bagat niste toba ( mi-a fost pofta cand am vazut-o ieri la raionul de mezeluri) cu castraveti acri .Si am pus fasole uscata la inmuiat,ca o fac cu carnati cabanos .Si niste salata tzatziki fac ,ca mi s-a pus pata.Va dati seama ce-i la mine in stomac ...

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni-sa-ti fie de bine, baga mare,poate asa mai pui pe tine-dupa meniu,se pare ca e baiat- si eu am avaut acasa fasole cu afumatura, sa il vezi ep A cum cerseste iar E e campioana la muraturi,mai ales castravetzi
Eu is cu dulcele de cateva zile,zici ca sunt gravida-asa ca de luni intru la regim drastic,am de dat jos2kg
Deci cine mai vine la un vin cu scortisoara?

Mergi la inceput