PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI CLARA FRANCESCA!!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA. SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI DE O PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI TIE!

LA MULTI ANI MARK VICTOR!!! SA TRAIESTI MULTI ANI FERICITI, SA CRESTI MARE SI VOINIC!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Saltare

La noi iara este cald si soare, iara stam pe afara vreo 2 ore, de fapt sa vad cum o sa simta Rares ca dimineata avea ceva febra 38,1. Nu stiu prea clar din ce cauza, ieri mi-a facut kk de ca multe ori, sper sa nu dea vreo enterocolita peste el. deocamdata il tratez simptomatic, o sa dau tel si la dr. sa vad ce-mi zice.
Vad ca a dat mania sopingului in voi, eu n-am nici un chef la cat de grasa sunt.
Noi ne gandim sa bagam ceva bani in materiale de constructii ca tot s-au mai ieftinit, avem doara de construit o casa.
Ingrid bine macar ca ncerci s-o culci pe Diana fara tine, este un inceput. Eu nu stiu cand am sa reusesc, deocamdata nici nu incerc, este Rares prea mic si bea lapte noaptea si nici n-au o camera a lor. Poate la primavara reusesc s-o fac. Ioana in viata ei n-a adormit fara mine, la pranz ori noaptea, cand era mica mai acepta s-o culce altcineva, acum nici vorba! urla dupa mine pana vin de unde sunt!
Adevarat Ingrid, i-am taiat vreo 20 cm ca n-am pus in calcul faptul ca era ondulat. Asa de rau imi pare ca-mi vine sa plang. dar din ericire creste si n-am s-o mai tund niciodata asa de mult si fara voia ei!!!!!!!!!!!
Plec la treburi. Nici nu stiu ce as mai zice....n-am nici un chef

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, nu am vazut scris giardia. Dar scrie Coliformi totali, Streptococi fecali, si Escherichia Coli toti absenti chiar si in apa de la teava. Scad foarte putin nitratii si nitritii. In rest, nu e nici o diferenta intre apa de la teava si apa de la filtru Gustul diferit cred ca este dat de niste saruri care apar in plus la apa de la filtru, pentru ca Clorul e 20 si la teava si la filtru.

LILI tragem de o intalneala. L-am convins pe Silviu. Mi-ai povestit de numa despre locul de joaca de la Unirii. Eu nu am televizor, si nu ma uit la emisiuni cu Prigoana .. deci .. nu imi spune nimic descrierea ta. Parca vad ca e vre-un loc cu vre-o 50 de lei 10 minute Te-am intrebat cum e, pentru ca Daria daca e multa lume sau copii galagiosi si agitati, nu sta, sau daca sta, sta numai langa mine.

LA MULTI ANI OCHI ALBASTRII SI FRUMOSI !!! LA MULTI ANI CLARA !!!!

LA MULTI ANI FRUMOSULUI SI IUBITULUI MARK !!!!

Sa va creasca Doamne-Doamne sanatosi, voinici si destepti !!!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Asa frumos s-a reparat rana Dariei de la piciorus !!! Ca in poveste, zau! Sunt 3 zile de la accident, si unghia sta frumos la locul ei, nici nu s-a innegrit sub unghie. Se vede pana unde s-a desprins, ca are o dunga unde s-a indoit, dar partea care s-a desprins, e roza si frumoasa la loc. Se vede ca a fost buba mare doar ca nu mai are pielicica intr-un loc, dar nu e infectata deloc, si se formeaza din nou pielicica. Aseara i-am facut baie, si am vazut exact in ce stare e. Asa de tare ma bucur !!!!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si de la mine!
DEEA ce bine ca s-a vindecat asa de bine si repede!!! Cred ca poti face economie de apa plata si sa beti de la robinet.Si la noi e apa cu gust tare bun,dar se aude ca ar contine giardia.Chestia e ca pana la Revolutie am baut bine mersi ani de zile din ea si n-am avut nici pe naiba Ar trebui sa o duc si eu la analize
DANIELA sper sa fie ok Rares! Si chiar asa bagati banii in materiale de constructii ,hai baga mare ca vreau anul viitor sa vin la pensiune la tine

La noi s-a dus mami azi si a dus prajituri si suc la gradinita,ca Diana nu a uitat de chestia asta Mai bine mai tarziu decat niciodata ,ce sa facem daca in primele zile nu au venit la gradi decat foarte putini? Le-a dus niste caserole cu prajituri si au mancat copiii ca spartii,chit ca erau dupa masa de amiaza.Mai bine asa decat tort,ca parca vad ca din ala abia gustau ...
Frate-meu iar s-a carat la schi la Muntele Mic pe vreo doua zile,nici n-am stiut,acum mi-a zis mami.Ce-i pasa! La noi a nins azi noapte si dimineata dar a ramas ... noroi

Ma gandeam la mers la teatrul de papusi duminica dimineata,dar am de lucru mult in WE si profit sa mai dorm dimineata.Ca norocul ca marti le vine iar teatrul de papusi la gradinita,ceva cu Petrica fara frica ...

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI PENTRU O BLONDA FRUMOASA SI CU OCHI AZURII!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA FII IUBITA!!

LA MULTI ANI, MARK!! SA FII SANATOS, IUBIT SI SA RAMAI LA FEL DE DULCE CUM ESTI!!

Eu am cautat azi draperii cu sotul, am gasit, acum ne facem calculele sa vedem cat ne trebuie..va fi o gaura serioasa in finantele noastre, dar odata si odata tot trebuia s-o facem. M-am saturat de aspectul de birou..
Moni, am inteles cu Clara, vroiam sa venim azi, dar cam greu, poate maine tragem o fuga, dar nu cu Diana. Ti-am scris pe mess despre patutz, dar n-ai vazut. Never mind, mai vb noi la telefon.
Deea, are carne buna Daria, asa se zice cand se vindeca repede si curat o rana. Tare ma bucur! Asi fi curioasa daca ai pune ce papa ea intro zi, daca le aduni constati ca mananca mai mult decat crezi.
Daniela, daca Rares are febra, sa nu-l scoti afara. Vezi, n-or fi ceva masele, dinti de iesit? Poate de asta face si kka moale...da Doamne sa fie asa. si insanatosire grabnica!
Nu te mai tot necaji cu tunsul, ii creste, gandeste-te ca e foarte la moda tunsoarea.
Nu mai stiu ce ati scris, ma duc sa-mi culc fata. Azi-noapte a invins la puncte..la 4 mi-a spus ca vrea sa doarma cu mine si am cedat. Era a treia oara cand ma striga...sunt om, ce dracu, nu robot. Si asa am ochii umflati si ii simt durerosi de somn..

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID am intrat acum pe mess (prin meebo ..) dar n-am gasit niciun off lines ... cand mi-ai scris ??? Si de ce nu vrei sa o aduci si pe Diana?

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ioaii Am intrat acum in mess in cele doua id vechi . In unul am gasit mesajul tau INGRID,e ok,e loc acolo.Si in celalalt cont am gasit cateva ferestre cu ... urari de anul nou Inclusiv de la amicele mele ... Maraki si Bianca Mersi,cam cu intarzaiere ,da, noa ... bine-o fi si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!!! Clara
La multi ani !!!! Mark
sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii in viata!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Am fost si la cumparaturi, mi-am rezolvat si alte treburi prin oras.
De cumparat mare lucru n-am luat. la Carrefour erau reduceri insa pt 3-4 ani nu prea era mare lucru. Asa ca de-acolo s-a ales Sabi doar cu o bluzita , de purtat prin casa. In rest, pt Sorin am cumparat la preturi foarte bune.
Am trecut si pe la Teba, nu mai erau asa grozave astazi, insa i-am luat o rochita rosie pt 4 ani si o bluzita sport bleu.
Eu am cautat pt mine trening, si erau la Carrefour din ale de catifea misto tare, pe gri si pe rosu; dar erau marimi extralargi nu pentru "sirene" ca mine . Poate reusim sa ajungem dupa amiaza la celalalt Carrefour (avem in Iasi doua, unul intr-un capat al orasului, unul in celalalt capat) ca cica au si preturi mai bune si posibil si marfa mai multa. Asta m-ar interesa doar, trening pentru noi astia mari.
Cred ca numai eu am pitici pe creier cu cumparaturile astea.

Ingrid, asa-i, tot promit ca pun poze dar nu reusesc. asta e cind n-ai aparatul tau si tre sa te imprumuti. Aveam in plan sa ne aduca Mosul aparat foto, dar ne-am hotarit ca vrem mai repede masina, si eventual noua, asa ca tre sa stringem toti banutii.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput