PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Ha ha LILI te-a apucat si pe tine acum shoppingu' . De puzzle Io la haine pentru mine nu ma bag,ca oricum d-amu-n doi ani mi se schimba siluetaaa,stau acaaasa ... nu? Desi a aparut in posta un catalog de la Quelle dar bani din parti pentru asa haine de-acolo Mai am o gramada de pantaloni prea largi,de rochii la fel,niste costume pantaloni/sacou cam laargi ... asa ca am ce purta.Pe urma le tin pentru menopauza ca poate atunci oi face si eu niscaiva burta sa devin mai grasa .Altfel nicio sansa se pare.Sau daca fac baiat raman cu ceva kile in plus? Ca asa parca e folclorul.Cica de la testosteron
Diana a adormiT in grafic adica dupa ora 23 si azi a venit sa ii citesc din cartile-reviste alea cumparate de la gradinita "Cartea lui Filip".I-am citit povestioara "Veverel cel harnicel" ... Si dupa aia am facut ceva exercitii din cartzuliile, alea asa ca a adormit happy ca a primit abtibilde-stelute. Ar mai fi tot vrut,dar i-am promis ca maine urmeaza.Chiar ii place sa faca exercitii si de-astea si de-alea tip "creionul fermecat".Ceea e ne lipseste e ... cheful meu
LILI intrebai de AnaMaria,am vorbit eu cu ea acum seara,e bine pe cat poate fi de bine in situatia asta.E la Timisoara cu fratele ei si cu bunica,iar Clara e deocamdata la Vinga la socrii.Mai stau cam o luna in Ro si a zis ca incearca sa vina si pe la noi.Asa ca INGRID nu mai iti trimit tie si papusa ei.Cu a voastra cum fac? Veniti p-aci sau o pun pe posta? O tura si la locul de joaca de langa Kaufland in WE? Ce zici?
DEEA fiti-ar filtrul de ras E prea buna apa voastra din zona,aia e cauza Important e sa nu aiba giardia si clor.Are? Ca din pozele din drop nu vad nimic clar.Ce sa mai zic ,o sa plangi tu dupa ceaiul ala buun
Io ma pun de-acu cu urarile,ca maine nu stiu cand apuc sa bag nasul:
Deci LA MULTI ANI BLONDINEI FRUMOASE CLARA !
sI LA MULTI ANI LUI MARK CEL DULCE !
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DANIELA am vazut-o pe Ioana tunsa si chiar ii sta faain! Asa se vede mai bine ce creztulina e si ea
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
No, ca Moni mi-a facut o bucurie mare, cu Softpedia ala. Am gasit si subiectul preferat..de 3 zile tot studiez la el. Pana acum am mai vizionat niste linkuri si comentarii..bine-i cand doarme Diana, am timp.
Nu vrea sa doarma singura, nicidecum. Asta-seara tare greu a adormit, pana nu m-am pus langa ea, n-a inchis ochii. Canta, vorbea in soapta..dar atat!
Lili, bravo lui Nicolas pt puzzle , eu pt inceput i-am cumparat cu piese mari, chiar si la nr de 35, se gasesc prin diverse magazine, ma uit maine si iti spun cum se cheama. Acum nu mai intru in camera ei, nici sa ma bati! Cu jocul ala Creionul fermecat a apucat-o doar de cateva zile, il face pe tot, apoi il pune pe raft si uita de el vreo 2 saptamani..dar e fain, ca si eu m-as juca.
Ce sa-ti zic cu gradinita, mai bine dai ceva decat sa sufere puiul. Gandeste-te, cele mai multe educatoare nu se pot detasa de imaginea si comportamentul mamei..daca te urasc, vor face la fel si cu copilul. Or mai fi si ciori albe, dar eu una nu le-am vazut...bine, ca n-am vizitat multe gradinite..
Deea, te-am botezat bine. Eu am vazut (cat am putut) analiza, dar in afara de nitratii aia, prea multe n-am reusit sa descifrez. Daca apa e la fel ca si calitate...apoi eu zic ca poti sa le trimiti aparatul inapoi, cu urarile de rigoare. Pt ce sa platesti aiurea?
Iti faci firma? Ar fi super, frumos din partea lui Lili ca te ajuta cu vanzarile. Uite asa, de ici, de colo, reusesti tu..
Moni, Diana a primit rochita aia neagra, dar nu pot s-o arunc, o s-o poarte la concerte. Pana si acolo mi se pare deplasat..una bleumarin era mai potrivita. Auzi, tu de ce nu fumezi? Ti-am dat idei de joaca cu Diana, nu? Auzi la ea, vaca mananca tort.....
Maine am zi de cumparaturi, iaca sa gasesc ceva frumos pt fetitza mea. Daca nu e nimic la Iana, o strang de gat pe Irina...cand ne vedem.
Denisa esti ocupata? Eu zic ca-mi va lua mult timp pana sa o dezvat de dormitul cu mine, o saptamana ar fi parfum...acum vine a cincea noapte si deja ma trec fiori reci.
Nasol cu zapada si frigul acolo, azi ploua aici si era polei, culmea, aluneca bine pe jos...Ce tampiti aia care trec pe rosu..mare ti-e gradina, Doamne! Bine ca n-ai patit nimic..
Irina, dar pune pozele alea draga, ai tot promis, dar dureaza..ca si Lili dealtfel.
Daniela, azi m-am holbat la tine in drop, apoi am citit ca n-ai pus poze cu Ioana tunsa. Vreau sa o vad maine.
Ce obosita sunt, vad ca iar e tarziu, ma duc sa ma pregatesc de tortura nocturna.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID care-i mai subiectul preferat de pe Softpedia? Hai ca-s curioasa rau.Sunt destule subiecte interesante,ai ce citi numai timp sa ai!!! E un forum mai mult masculin. Citeam ore in sir la birou cand eram la firma ce se inchise in vara ...
monica70 spune:
INGRID Cultul islamic?
PS Nu vaca, ci oaia mananca tort.De fapt berbec era
Ingrid S spune:
Nu draga, ala cu razboiul...ai gresit numa' otzara!
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Tocmai ca imi place ca sunt barbati, mai directi, discutii libere, moderari ioc...
Mea culpa, daca era berbec! N-am citit cu atentie, esentialul ramane!
Daniela, am vazut filmele si pozele acum, ala e misto rau cu Ioana pe masa...s-o pui la petreceri, castigi niste banuti! Si Rares cum aspira el, asa de concentrat s-o faca ok, nu cumva sa lase firmituri in urma. La munca, nu la intins mana. Vai, ca am ras acum, m-am binedispus.
Pai sincer, i-ai cam taiat parul Ioanei, mai mult de 10 cm...dar freza e super, ca la coafor. Imi place la maxim! E tare frumoasa, cu sau fara par lung.
Acum chiar am sters-o...
Noapte buna!
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Da mai si mie imi place ca se contrazic la greu si se cearta ca la usa cortului.Dar sunt si foarte multi tipi inteligenti si eruditi.Si pun linkuri gramada drept dovezi.Eu am citit mult la Poiana lui Iocan la subiectul cu Originea romanilor,au ajuns deja la vreo 1000 si ceva de pagini si nu au nicio concluzie inca,adica una cu care sa fie toti de acord .Daca as avea tiiimp ... mie imi plac subiecte gen: istorie, arheologie, antropologie, genetica, astronomie ... dar si politica sau mai stiu eu ce ...
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Io sunt, suntem ok, dar am fost putin ocupata. Intru io maine si mai povestim.
Multumim ca ati intrebat de noi.
MONI, multumim frumos pentru urari.
, noapte buna.
www.helpsonia.com
Denisam spune:
LA MULTZI ANI PAPUSII CU OCHI ALBASTRI!!
LA MULTZI ANI TIZULUI MARK!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani