M-am hotarat........adoptie(57)
Raspunsuri - Pagina 9
eye-excel spune:
Buna la toata lumea,
v-am urmarit mult timp eforturile si acum m-am hotarit sa imi fac si eu cont sa putem vorbi desi nu e usor. M-am luat dupa sfaturile voastre si v-am tinut si noi pumnii la termenele de la tribunal, ce sa spun sunteti o familie adevarata si sper sa ne primiti si pe noi.
Am trecut de emotiile mari si acum asteptam sentinta. Vom avea doi copilasi adoptati!
Asi chiar atat dureaza pina obtinem certificatele?
Vreau sa te felicit si eu Miha, mult curaj si sa-ti dea DD sanatate.
Ana
asi spune:
Miha felicitari!Asta da surpriza!
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Salviae spune:
Miha!!E o veste minunata!!
Catty,Cons,Misha, multumiri pentru raspunsuri. Chiar nu stim ce sa facem, dar nu numai cu familia si prietenii, ci si cu faptul ca la sfarsitul lunii noiembrie ni s-a spus, ca ok, in 2-3 saptamani o sa primim atestatul.Am fost inainte de craciun sa ma interesez, dar nu era inca gata.Ieri am sunat pe asistenta si nimic :-( Ce sa fac?
Anca W., saraca de ea. Cat de grele sant aceste zile-luni pentru voi!
SoriLea spune:
Miha 74 FELICITARI, sa-ti dea DD o sarcina usoara.
Sa ne tii la curent cum evolueaza.
si multa sanatate.
LA MULTI ANI MATEI, sa cresti mare, sanatos si voinic si sa fii fericit alaturi de familia ta.
SoriLea
alecia spune:
LA MULTI ANI tuturor fetelor, in primul rand, si sa va dea DD un an frumos care sa va indeplineasca visele!
La multi ani Misha,sa fii sanatoasa si sa se rezolve cat mai repede,sa aduci acasa!
Miha, felicitari!-iti urez si eu sa ai o sarcina usoara!
Am si eu vesti bune.I s-a solutionat dosarul baietelului meu.Saptamana viitoare merg la DC sa se stabileasca perioadele de vizitare.Am niste emotii de "mor".Baietelul are 6 ani si nu stiu ce ar trebui sa fac si ce sa-i duc la prima vizita.
A mai trecut cineva printr-o experienta asemanatoare?Dati-mi va rog,dati-mi si mie un sfat!
misha71 spune:
alecia buna!
Am vazut si uu un baietel mai mare (de 7 ani) mai demult si la prima intilnire i-am dus o masinuta teleghidata.
Succes cu baietelul tau si sa-l aveti acasa cit mai repede
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Anca Wish spune:
Miha, suuuuuper. Felicitari!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Salviae, pai au trecut 60 de zile, nu? ce ti-au spus ieri cand ai sunat? Ti-au dat vreo explicatie?
Alecia, abia astept sa-mi povestesti cum va decurge intalnirea. Avand ceva experienta cu un copil mai mare, daca pot sa te ajut cu ceva, nu ocoli sa ma intrebi...
Noi am fost ieri la un botez. Daca la prima petrecere la care am fost cu Dana a plans si a stat strans lipita de mine, ieri a dansat intruna si a fost foarte relaxata. Inca nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat iubita noastra in jumatate de an.
Azi i-am aratat pozele pe care le aveam de la maternala. S-a bucurat cand s-a vazut mititica, dar a fost total lipsita de emotie cand a revazut-o pe maternala in poza. Ca sa nu mai zic, ca intr-una din poze e si biologica de care i-am povestit si a numit-o ea la "fiind femeia care m-a tinut in burta".
Salviae spune:
Anca W.,mai avem vreo 1o zile pana 6o. Am sunat pe mobil si m-a respins. Am cerut scuze prin sms si i-am explicat de ce am cautat. Dar nimic
Dana se simte deja in siguranta cand va vede, dar o sa vina timpul cand o sa se simta in siguranta si in gradinita, si n-o sa mai planga nici acolo dupa tine.
Eu cred ca e un lucru bun sa aveti o fotografie a mamei biologice. Cand o sa fie mai mare o sa insemne mult. Asa am auzit la psiholog, ca e important pentru copil ca totul sa fie limpede, cat mai putine lucruri sa fie in "ceata". Oricum copilul o sa simta cine e mama adevarata!
As dori si eu sa am cat mai multe fotografii din "trecut" si s-o rasfoim, sa povestim, sa-l mangai si sa-l asigur ca-l iubesc!
Alecia,o carte de colorat, niste creioane? Asteptam sa ne scrii de prima intalnire
miha74 spune:
dragele mele,
va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si felicitari. Stiam eu ca ma pot baza pe voi
sa nu va pierdeti niciodata speranta, ca intr-un mod sau altul cu siguranta va veti tine copii in brate.
noi suntem un pic speriati, dar le vom aranja noi pe toate...
pupici,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 5+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)