M-am hotarat........adoptie(57)
Raspunsuri - Pagina 10
SoriLea spune:
SPERIATI??????
De ce Miha, ar trebui sa fiti in al noua-lea cer de bucurie.
Curaj, stie DD ce face.....
SoriLea
alecia spune:
si multumesc pentru sfaturi.
Va promit ca va tin la curent.
Masinuta i-am dus acum un an cand l-am cunoscut,acum cred ca sunt binevenite carticelele de colorat si creioanele
Tzuni spune:
Buna seara mamici dragi!
Am lipsit putin de-aici si cate vesti bune s-au strans!
Felicitari tuturor mamicilor care au mai facut cate un pas catre adoptie si felicitari miha74 pt cele doua liniute! Asta da, veste buna! Doamne ajuta si sa ai o sarcina usoara!
Si noi azi am sarbatorit un an de cand am adus-o pe Maria acasa. E drep c-am sarbatorit cu muci si febra, dar important este ca am fost impreuna si ca ne-am spus de mii de ori "te iubesc". In rest suntem bine. Crestem si ne facem tot mai frumoase si mai destepte. Ma rog...eu tot mai grasa
Va pup si mai trec pe-aici!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Ma rog...eu tot mai grasa |
Io doar atit iti zic:
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
eye-excel spune:
Dragi mamici care au finalizat adoptia,
va rog sa imi spuneti si mie daca dureaza mult de la obtinerea sentintei pina la schimbarea certificatelor.
Am rugat-o pe asi sa raspunda fiind in aceasta faza dar poate nu a avut timp.
Mult succes celor in faza de cautare!
Salviae spune:
Eye-excel--Ana: 2 copii???Oaaaaooooo?? Cum se face asta? Si noi am vrea frati sau gemeni
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eye-excel Buna la toata lumea, v-am urmarit mult timp eforturile si acum m-am hotarit sa imi fac si eu cont sa putem vorbi desi nu e usor. M-am luat dupa sfaturile voastre si v-am tinut si noi pumnii la termenele de la tribunal, ce sa spun sunteti o familie adevarata si sper sa ne primiti si pe noi. Am trecut de emotiile mari si acum asteptam sentinta. Vom avea doi copilasi adoptati! Asi chiar atat dureaza pina obtinem certificatele? Vreau sa te felicit si eu Miha, mult curaj si sa-ti dea DD sanatate. Ana |
La certificatele de nastere te referi?
La noi va dura mai mult pentru ca nici azi , la fix 2 luni de cand o avem pe Maria acasa, nu am primit sentinta deci ioc definitivare si nici macar nu am inceput cele 90 de zile de incredintare.Asa ca mai asteptam si sper sa vina sentinta cat mai repede ca apoi sa o definitivam.Daca ajuta bunul Dumnezeu sper ca pana face Maria 2 ani sa avem si procesul sau macar cela 90 de zile terminate.
Felicitari pentru pui si te asteptam cu povesti despre voi.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
redrose1976 spune:
Buna fetelor!
Stiu ca nu ma cunoasteti,pt ca sunt noua pe aici , dar vreau sa impartasesc cu voi o mare bucurie:fetita mea a inceput sa umble singura. Merge cam o jumate de camera si apoi se lasa jos, si e asa de mandra de ce stie sa faca acum.Iar noi suntem topiti.
Am vrut sa pun poze, dar imi scria ca trebuie sa incerc peste o luna( cred ca am scris prea putine mesaje).
Va pup. PA! PA!
misha71 spune:
eye-excel bine ai venit si felicitari pentru copilasi!
Acu' daca tot ai scos cap'soru' din birlog toarna tot: virsta, sex, nr. de la pantofi
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
redrose ba te cunoastem.....timp de citeva mesaje
Un mare pentru printesa ta!! De acum sa te tii
Hai ca acum ai scapat de moderare asa ca mesajele tale vor aparea imediat