M-am hotarat........adoptie(57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua fete dragi, nu prea am apucat sa mai intru din lipsa de timp.
EYE-EXCEL noi am avut termen la tribunal pe 23 aprilie si pe 2 iunie am schimbat certificatul. Depinde insa de cat de repede redacteaza sentinta.
REDROSE felicitari pt primi pasi ai micutei voastre. Sa fie intr-un ceas bun.
TZUNI, chiar ma intrebam ce mai faceti, mai ales ca noi suntem la 1 zi distanta cu fetitele acasa.
Pt raceala am gasit un aparat de aerosoli care a facut minuni pt noi. Din oct de cand il avem si pana acum nu a mai racit pitica deloc, desi am fost la masinute de craciun, ne-am plimbat mult, etc. Daca vreti info va spun pe PM sa nu fac reclama.
Adtept vesti bune de la voi
Pupici si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am sunat iar azi la tribunal sa vad de sentinta.Cica e la semnat...de saptamana trecuta e la semnat.Doamna de acolo a fost draguta si a zis ca poate pe saptamana viitoare o primim ca sunt unele persoane in concediu si ca de asta a durat atat.

Hai sa va povestesc ceva amuzant.Saptamana trecuta la gradi Razvan a invata despre lumea arctica, animale , eschimosi , clima , etc.Saptamana asta au prelungi tema si azi a trebuit sa isi aleaga fiecare copil sa fie un animal din acea zona.Razvan mi-a explicat tema si apoi mi-a spus :"mami eu si Dragos (prietenul lui cel mai bun) am fost azi boi".Am crezut ca pic jos dar totusi l-am intrebat "ce fel de boi?" si el zice "nu stii?boul moscat ala care traieste la polul nord?ala care are blana asa ca un om batran dar el e tanar si are fata cam turtita dar cred ca e de la frig".Normal ca dupa asa o explicatie nu m-am putut abtine si am ras ca proasta de se uita lumea la mine.Un pic mai tarziu, dupa ce am mai dezbatut alte subiecte , ma intreaba "auzi dar boul moscat cu cine se insoara?"

Maria deja incepe sa vorbeasca , nu vrea sa faca kk la olita dar aduce olita dupa ce a facut in scutec.De cate ori ma duc la baie vine dupa mine si ma intreaba kk? si eu i raspund da iar ea mormaie ceva de genul ca ok , sa stau linistita.Il iubeste la nebunie pe Razvan si se inteleg bine...asa ca fratii

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Fetelor
Noi am inceput operatiunea"Sertarele". Le inchidem si deschidem ca nu mai sta lingura pe lingura
Pa.Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Redrose, si la noi a inceput aceeasi operatiune, e dezastru...s-a dat startul la demolare!!
In alta ordine de idei, in februarie avem termen !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

Buna .Va urmaresc de mult v-am citit postarile si imi dau seam cit este de greu sa adopti un copil . Eu am 7 ani de incercari ,o extrauterina ,multe la para si un fiv .Am zis ca este deajuns si tebuie sa ma indrept spre adoptie ,sint unpic speriata ,dar prein cite am trecut nu mai conteaza . am si eu pentu inceput doua intrebari daca ma puteti ajuta .daca stiti ceva despre venitul care trebuie sa-l aibe o familie ,eu n-am inca servici are doar sotul ,si mai stau cu tata care are si el un venit .Inca n-am depus cererea am vrut intii sa ma luminez in aceasta privinta .Eu sint coafeza si prestez la domiciliu . si as mai vrea sa stiu cum se face o caracterizare . sper sa ne ajute DD sa avem si noi puiuti nostri sa ne bucuram si noi de zimbetul copilului nostru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Maimutzak si sa ne bucuram de " demolatorii " nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

adenuti bine ai venit!
Pai in primul rind la venit nu am auzit comentarii. Atita timp cit aveti 2 surse de venit stabile nu vor fi probleme. In plus, daca esti PFA poti demonstra ca ai si tu venit.
Iti va trebui in plus acceptul scris al tatalui tau, precum si actele prevazute pentru persoanele care locuiesc cu voi, in speta tatal tau (copii dupa buletin, certif. nastere legalizat, analize medicale, etc.) Uite AICI actele necesare.

Succes!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

misha multumesc pt raspuns ,nu am firma lucrez la negru cum sae zice . un exemplu de caracterizare cum pot gasi?

Mergi la inceput

caty sint mada tr sa i-au legatura cu tine dami un MP cu nr tau de telefon .vreau sa depun cerere si am nevoie de ajutorul tau cu actel .te pup
am vazut pozele este superba . dami de stire sa vin pe la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinad spune:

catty, trimite-mi mie te rog un PM cu info despre aparatul ala de aerosoli. Multumiri aniticipate!

Mergi la inceput