M-am hotarat........adoptie(57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

La multi ani! Misha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Doamne, fetele mele dragi, ce surpriza mi-ati facut! Va multumesc din suflet tuturor pentru urari, si sa dea Domnul ca toate casele voastre sa fie pline de risete de copii.
va multumesc inca o data!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MATEI

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Doamne, fetele mele dragi, ce surpriza mi-ati facut! Va multumesc din suflet tuturor pentru urari, si sa dea Domnul ca toate casele voastre sa fie pline de risete de copii.
va multumesc inca o data!

Si noi te pupacim .
Si te asteptam cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna dragele mele!

Misha - La multi ani!!!! si fie ca in cel mai scurt timp sa iti strangi puiutul la piept.
Multumesc de urari pentru Matei, astazi flacaul nostru eset mare! l-am sarbatorit cum se cuvine, desi nu prea stia el ce se intampla.

acum trebuie sa va fac o marturisire, desi nu e deloc locul potrivit, voi stiti ca imi sunteti foarte aproape toate, asa ca indraznesc: sunt fericita posesoare a unui test de sarcina cu II liniute.
nu ne asteptam sa se intample, dar nici nu ne protejam.... si uite cum DD le aranjeaza pe toate.

pupici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

FELICITARI!...MAMICO Sa dea D-zeu sa ai inca un bebe sanatos si mincacios. sau

Mergi la inceput

Doamne, Miha, ce veste minunata!!!! Da dea Domnul sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos. Ce frumos ca se mareste familia!
Doamne ce ma bucur pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MISHA, inca o data LA MULTI ANI!!! si tie si mai stim noi cine. Sa fiti sanatosi, fericiti si curand impreuna acasa.
MIHA, felicitari pentru testul pozitiv. Este minunat sa aveti o familie asa de mare si frumoasa.
Fetelor nu imi vine sa cred ce repede trece timpul. Anul trecut pe vremea asta nu puteam dormi cu gandul ca aducem printesa acasa. Ma uit in urma si imi amintesc de toate cu bune si rele, cu nopti nedormite si jale mare cand era bolnavioara, cu probl iminente intr-o familie si de abia pot sa realizez ca toate au venit si eu trecut, dar noi suntem impreuna. Sper ca in timp micuta noastra sa inteleaga cata liniste si dragoste a adus in sufletele si in casa noastra si sa accepte cine este si ce copil dorit a fost.
Pupici tuturor si w-e placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

miha74..ce sa zic, m-ai lasat paf! Este extraordinar ce ti se intampla... Felicitari si sanatate!
La multi ani Mateias!
Pup-o si pe domnisoara Laura

Pup toate fetele

Noi ne prezentam mai bine, avem reatestarea, cererea de incuviintare facuta si asteptam termen la tribunal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Miha74, m-ai facut sa plang. Felicitari!
DD sa-ti dea o sarcina usoara si multa sanatate.
La multi ani, Matei!

Mergi la inceput