Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 5

mimika spune:
Mi-e o pofta de shaormaaaaa (sau cum s-o scrie....)Si cred ca nu e prea buna pentru burtici....
Problema e ca e o shaormerie bunuta cum iesi din bloc...Nasoala situatie, de vreo ora ma gandesc daca sa il trimit pe sot sa imi ia sau nu...Intr-o zi, la serviciu, mi s-a facut pofta de floricele. Cum am ajuns acasa, poc poc cu floricele

crisarh spune:
Salutare fetelor! si ma bucur ca a aparu si odisea sep-oct 2009, deoarece ma inscriu si eu.DN 26.05.1974UM 26.11.2008DPN 31.08.2009 (doctora asa mi-a scris, desi la calendarul de la DC ar fi 02.09.2009, nu conteaza, sanatosi sa fim)Dr. Dana Oprescu-PolizuAm facut testul pe 23.dec, adica a venit mos craciun cu bb mult dorit si eram in franta in vacanta, acolo am facut primul Bhcg; Apoi am fost la dr. in Ro si am facut eco la 6 saptamani si o zi, e ok, a auzit si inimioara batand; Am anuntat deja familia, o parte din prieteni si mai ales la serviciu pentru a ma proteja cat de mult, deoarece in ian 2008 am pierdut o sarcina de 18 saptamani si atunci am anuntat abia dupa 3 luni sarcina si m-am chinuit cu programarile la doctor, la analize.....Mi-am facut programare pt morfologie fetala, la dr. Herghelegiu, pot sa va anunt ca doar la sf. lui aprilie mai are liber. (pe el mi l-a recomandat doctora mea), iar in saptamana 11-13 voi face dry test (dublu test).Am o lista intrega de analize pe care le voi face luni si marti, de sange si secretie, secretia o voi face direct la instit Cantacuzino, am inteles ca-i mai sigur acolo.Cam atat despre mine, am sa revin cu lista de analize s-o compar cu a voastra;Din experienta mea din ian, va propun sa faceti toate analizele si mai ales ureaplasma si micoplasma care se ocupa cu ruperea membranelor in luna mare (15-18 saptamani)si pierderea sarcinii; Nu vreau sa va sperii, dar eu asa am patit si nimeni nu mi-a zis de aceste infectii, si am aflat foarte tarziu la cateva luni dupa ce am pierdut sarcina de ce s-au rupt membranele si imi doresc sa nu mai fie femei care sa treca prin ce am trecut eu.Aaaaa,am uitat de ele, da, am greturi, ameteli, dureri de cap, somn la greu mai ales la serviciu, data trecuta mi-au trecut pe la 4 luni, probabil si acum vor trece la fel.Va pup si va doresc greturi usoare.Adrianaadystiu prin ce am trecut eu, pot sa imi inchipui prin ce treci tu, dar te rog frumos sa ramai cu credinta ca va veni la timpul potrivit bb dorit, incerca sa iti revii cat de repede si traieste viata pentru amandoi (tu si sotul tau) si se va intampla, asa cum s-a intamplat si la noi. te pup. 5+

nikolici spune:
Aici o mamica a odiseei sept-oct 2008 care va doreste mult succes in frumosul drum al gravideniei.
Savurati fiecare moment ale acestor luni!
Mimika Poti manca saorma cata vrei in sarcina...daca nu ai pb cu stomacelul.Fa ti griji de alimentatie cand vei deveni mamica!Deocamdata bucura te!
Ti-o spune o mamica...care are o pofta nebuna de saorma si nu poate inca.
Monica
Inca o data felicitari, poate intri si la noi in odiseea bobocilor si ne vei spune cum i ai dat vestea sotzului tau.Cred ca sunteti in al 9-lea cer.
Mami de Karina iubita mult mult de tot

crisarh spune:
Si am sa va rog sa imi explicati si mie cum este cu adresa asta, ce se afce cu ea? sept_oct2009@yahoo.com 6+

ramyy spune:
monica la mine la DN:16.07.1979 UM:25.10.2008, poti sa treci datele si la mine cand ai timp.
feelor pe mine ma ingijoreaza valoarea la beta hcg.
eu am 4 saptamni de la inseminare.
marti am avut valoarea la beta hcg 654 iar vineri la 72 de ore 890 nu e cam mica? la eco nu se vede.
nu ar fi trebuit ca in 48 de ore valoarea sa se dubleze?
sunt cam ingijorata din cauza asta:(la toate

alinus_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisarh Din experienta mea din ian, va propun sa faceti toate analizele si mai ales ureaplasma si micoplasma care se ocupa cu ruperea membranelor in luna mare (15-18 saptamani)si pierderea sarcinii. Nu vreau sa va sperii, dar eu asa am patit si nimeni nu mi-a zis de aceste infectii, si am aflat foarte tarziu la cateva luni dupa ce am pierdut sarcina de ce s-au rupt membranele si imi doresc sa nu mai fie femei care sa treca prin ce am trecut eu. |
Bun venit. Ai venit la odiseea noastra, nu mai pleci! pana nu ne arati un norocel sanatos tun, nascut la termen.

Deja m-am pus pe citit despre ureaplasma si micoplasma . La prima sarcina nu am facut analizele astea, insa nici nu stii cand te poti pricopsi cu astfel de infectii.

Eu am facut in vreo 3 randuri hemoleucograma, analizele de depistare pt toxoplasma, HIV, hepB si hepA, cele de rutina ce vizeaza ficatul, urina, secretii, culturi de col. Cam astea au fost.
Alina

si

alinus_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut _ ![]() DN:27.07.1981 UM:03.12.2008 DPN:09.09.2009+ ![]() _ |
Monica, plizz fa o corectare in mesajul de inceput. Feciorul se numeste IULIUS TEODOR.
Teutzu e numele de alint

Multumesc

Alina

si

gegea spune:
Hello, burtici si felicitari tuturor pt samburas !
In urma unui test de sarcina cu doua liniute frumusele foc, iata-ma alaturi de voi:
DN: 04.04.1980
UM: 06.12.2008
DPN: 10.09.2009
In plus, sunt mamica unui carliontz delicios si pufos, Daria, nascuta in 03.04.2005.
In sarcina trecuta, singurele lucruri noi pe care le-am simtit si experimentat au fost burtica, contractiile, mersul de ratusca (dar asta doar in ultima luna) si, evident, kilogramele in plus. De data asta, insa se pare ca lucrurile vor sta altfel, pt ca deja am inceput sa simt vagi ameteli, greturi, oboseala crunta si o senzatie nasoala de balonare (nu stiu daca e neaparat vreo legatura, dar asta simt de vreo saptamana si ma enerveaza la culme
).
La medic nu am ajuns, o voi face in urmatoarele doua saptamani.
Va pup si sper sa realizam dialoguri frumoase aici si sa incropim o prietenie minunata !
Geani 5+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei

Doro76 spune:
Aoleu cate lucruri noi intr-o singura zi in care n-am intrat pe site!!!!
toate fetele noi si vechi
Imi pare tare rau pentru adrianaady!
Monica bine ca te-ai linistit cu Sure check!
Pe mine ma cam doare burtica, adik am intepaturi despre care se spune ca sunt normale....dar...la prima sarcina am avut in primele luni vreo 2 iminente de avort si tot ma durea burtica. Atunci am stat in pat, cand acasa cand la spital, cu utrogestan, gravibinon si tone de no-spa. Sper sa nu se mai repete si de data asta!!!
Hai ca m-am lungit..
PS Vomita cineva deja?

alecsxa0208 spune:
Neatza,fete!Tocmai am citit despre cafea ca nu este daunatoare in sarcina in cantitati mici,asa ca savurez oslaba cu mult lapte.E singurul meu viciu,la care nu pot renunta,sper sa nu-i dauneze lui BB.
crisarh,bine ai venit si sarcina usoara!Deja nu mai sunt locuri la Herghelegiu?Of,trebuia sa ma programez inainte sa fiu gravida ca sa mai prind loc.Am inteles ca nu se intra decat pe baza de cunostinte la dansul.
Eu inca nu am simptome,dar am fost aseara intr-o vizita prelungita unde am stat f mult pe scaun,si ma balonasem f rau si incepuse sa ma doara burtica.Dar am luat un no-spa si mi-a trecut.Am inceput sa iau si acid folic si utrogestan.
"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"