Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 6

Angela Panduru spune:
buna ,cum stati cu greturile?eu vineri le-am experimentat pt prima data,nimic nu-mi venea sa mananc ca-mi era rau ,seara mi sa facut o pofta de shaorma de numa ,repede sa dus sotul si mi-a luat
am fost la eco sapt trecuta si am primit prima lui poza,sotul sa dus cu ea la servici
mai am o sapt de asteptat pana la urmatorul eco si numai am rabdare sa vad ca a evoluat bine DN 29.02.1972(babuta)spitalul Bega,dr Craina Marius
PS si eu fumez si sunt stresata din cauza asta

grizuta17 spune:
Neata fetele!Hai trezirea!! Burticile la control
Ce faceti cum sa simtiti??Va invit la un ceai cald.Lasati tigarile! (eu vorbesc
care aseara am mers la o petrecere si desi nu mi-am cumparat tigari ca sa nu fiu tentata, tot am fumat 3 tigari
).Dar de azi jur pe rosu sa nu mai fac prostii.
Astept vesti bune

mimika spune:
Neatza! pe la 11 si eu...Angela, gegea, crisarh, bine ati venit!! Scuze daca am uitat pe cineva! neuron de gravida
Acu' am o scuza
Sa va zic cuma fost la mine cu fumatul. 2 ani si jumatate nu am fumat. In august intamplarea mea nefericita, cum am iesit de la doctor, m-am dus cu sotul la o terasa si am cerut: o banana split, un campari orange si un pachet de tigari. Dupa primele fumuri am zis ca ma strange de sub masa. Apoi, evident m-am dat pe brazda. Vreo luna am fumat maxim 5 tigari pe zi, seara. Apoi, am stat 3 saptamani acasa, ca am invatat pentru un examen de doctorat si a fost jale. Aproape un pachet pe zi si evident cand am reluat serviciul, cand ajungeam acasa rupeam vreo 10 -15 tigari scurt asa, ca le serviciu nu fumez. pe 18 decembrie, adica exact dupa ovulatie a venit maica-mea in Bucuresti si cum nu stia ca m-am apucat iar de fumat, am facut eforturi nici sa nu afle., Plus ca am plecat la munte si chiar nu am simtit nevoia... De cand am ramas insarcinata am fumat in vreo 3 randuri. De revelion si de 2 ori la bar. De cand am aflat ca sunt insarcinata, nu ca nu am mai fumat, dar fac si urat daca fumeaza cineva langa mine. Psihic. Cafeluta beau foarte slaba, ceva gen cafea in apa, multa apa.
Am mai multe pofte dacat la sarcina trecuta si sunt cam balonata. Nu am greturi, sper sa nu apara.In martie am examen de doctorat, sper sa ma tina neuronul obosit sa il dau...Dar o sa imi faceti voi galerie, nu? Pup 2 in 1!!
Edit: crisarh, ai fost cumva miresica de 2006?

alinus_25 spune:
Gegea bun venit si sarcina usoara! Si eu sper din tot sufletul sa legam prietenii frumoase.
Daca ai sti de cate ori am dat tarcoale pe aici aseara..... sper sa se anime odiseea noastra si sa devenim un grup frumos, unit.
mimika , toata sustinerea mea. Insa cred ca tu imi faci mie galerie prima, eu ma chinui cu un parlit de master
. De 2 ani incoace neuronu' meu ba e gravid, ba alapteaza. Parol ca m-am tampit si am involuat cumva
, dar totodata m-am imbogatit enorm sufleteste. Mai are cineva ganduri si mustrari din astea?
Pe mine noptile nedormite cu pui mic si rutina efectiv ma omoara, si uite ca deja m-am condamnat fericit pt a2a oara.
Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

mimika spune:
Sigur Alinush, ca te sustin!!! Doar sa spui cand sa scot agitatele
Eu miercurea asta am o prezentare la serviciu (sesiunea stiintifica a institutului), de la care fug direct sa fac cunostinta cu samburel. Ma duc la tzol festiv
Sa imi faceti galerie, ca am prezentare in engleza si nu pct meu forte.

monica_dicut spune:
Neatza burtici dragi.
AM mai prestat un test azi dimineata si e rosu ca focul
EU analizele le-am facut la inceputul lui dec, si anume: toxo, listeria, mycoplasma, ureaplasma, chlamydia, Papanicolau + cele hormonale + cele de sange si coagulare. Trebuia sa le repet pe cele de hematologie acum pe 22 ianuarie ca aveam ceva lipsa de fier.
Eu am fost cu un pas inainte si joi dupa testele pozitive m-am programat la Iosup pt 12 saptamani adica pe 13 martie si la Herghelegiu pt 22 de sapt pe 13 mai . Mai aveau locuri la sf de aprilie asa ca grabiti-va. M-am certat si cu toanta de la telefon ce eu ii spuneam ca vreau in mai si ea imi spunea ca mai are locuri doar la sf de aprilie. Si pana la urma m-am enervat dupa juma de ora de discutii si i-am spus "Doamna, mai este dupa aprilie, eu nu inteleg cum aveti locuri in aprilie dar nu mai aveti in mai?????????????" Pana la urma si-a dat seama ca vorbesc despre mai si nu de martie. Cred ca era indragostita
Eu azi experimentezi ceva greturi si sunt oarecum happy pt ca stiu ca e acolo si creste. La ANdrei nu am experimentat deloc...
Si mi-e un soooooomn de sunt in stare sa dorm in picioare
alinus, face fata modificarile putin mai tarzior, nu te supi pe mine please. Nu ii spusesei numele si de aia am trecut asa.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica 4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

mimika spune:
Monica, sa ma programez si eu de acum la Iosup, pentru 12 saptamani? Nici nu am vb cu Tutu inca... data trecuta m-a trimis la 14 saptamani la Iosup! De fapt chiar atunci s-a descoperit ca nu ii mai bate inimioara. Acum m-as duce mai devreme. Sa ma duc de capul meu sau sa il intreb pe Tutu mai intai? Nu stiu ce sa fac. Mai bine astept sa vb cu Tutu. Si sun imediat si imi fac programare si la Iosup. Pe mine ma sacaie o durere in partea stanga, jos. Ma tot intreb ce este. Ma apas pe burtica central si nu simt nici o durere, decat imi simt vezica. Stiu ca e posibil sa fie de la marirea uterului, dar chiar asa continuu? Ma gandesc ca poate e si de la intestine, ca sunt al naibi de balonata si cine stie pe unde apasa... Data trecuta nu am experimentat asta...Sper ca nu este nimic...

monica_dicut spune:
mimika, stai linistita, si pe mine ma inteapa, ma apasa, ma bolboroseste etc...
Cat despre programare, ma gandesc ca pt pacientele lui Tutu gaseste Iosup liber.Cand te duci la Dr T? La un mom dat am zis ca vreau si eu sa merg la Tutu dar m-am lasat pagubasa pt ca eu am nevoie de un dr pe care sa-l sun la orice ora si care sa imi raspunda la orice prostie de intrebare.Tutu e cam "mare" si nu prea are timp zic eu. La Fortis mi-am facut si eu programare ca acolo am fost si datile trecute. La CMU are numai 2D si sincer imi place de mor cand da imagini 3D iar pretul oricum e acelasi.
Mie de Herghelegiu nu prea mi-a placut. E foarte grosolan dar mi-am facut preventiv programarea si as vrea sa imi fac si la Pop ca data trecuta nu am fost si mi-a parut oarecum rau. POate vedea ceva... ca imi facusem programare in sapt 33 si nu m-am dus si cam de atunci au inceput problemele la mine. Asa ca mai bine sa fiu eu sigura. Suflu si in iaurt acum... banii chiar nu mai conteaza..
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica 4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

monalac spune:
MONICA DICUT,ma bucur din suflet ca esti insarcinata!sa dea dumnezeu ca bebe sa fie sanatos!am citit ca e posibil sa faci tratament cu heparina.eu am facut injectii cu clexane la ambele sarcini si am 2 copii sanatosi.

grizuta17 spune:
Eu vreau sa merg saptamana viitoare la un control la Dr. MISTOI ANCA de la Elias.O cunoaste cineva?? Imi puteti da referinte despre ea va rog!Eu merg la ea demult, dar doar odata pe an sa imi dea trimitere ptr a-mi face testele Papanicolau si cele de rutina.Credeti ca daca merg la ea saptamana viitoare poate vedea sarcina mea?? atunci as fi in 5 saptamani.