Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 7

monalac spune:
CRISARH,am citit acum ca esti si tu insarcinata si mi au dat lacrimile.am suferit enorm atunci cand sarcina ti s a oprit in evolutie.sa dea dumnezeu sa fie cu noroc de data asta!

mimika spune:
Monica, miercuri ma duc la Tutu! Ce-i drept, Tutu nu prea are rabdare,cred, pe langa faptul ca nu are nici timp, sa raspunda la multe intrebari. Eu nu am intrebat multe, insa mi-a raspuns la toate nedumeririle. Si s-a purtat cu mine impecabil, cand am fost in spital. Cand am fost la el la control, dupa..., i-am amintit cine sunt si a facut un gest care m-a emotionat profund. M-a mangaiat pe cap, fara nici un cuvant...Si are un stil aparte de a vorbi, comenta. De ex. l-am intrebat daca pot sa ma duc la mare. Raspunsul a fost: daca ai bani te duci, daca nu..., stai acasa :). Cateodata e glumet, cand e odihnit. Alteori e serios, cand o obosit cred...Daca te uiti pe site-ul lui, o sa vezi ca nu are rabdare sa raspunda la intrebari mai...idioate. E clar ca persoana care a pus o astfel de intrebare nu are un IQ prea mare, dar, asta e, totusi are o problema. De obicei, raspundea in 2 peri sau facea misto de intrebari de felul asta. Si spunea ca lumea are probleme adevarate si el sta de treburi de astea. Insa in cazuri "adevarate", cu probleme reale, se poarta foarte bine. Eu am intalnit, cand am fost in spital, o fata care pierduse 7!!! sarcini pana sa il intalneasca pe Tutu si acum avea o fetita frumoasa si astepta pe al doilea. Nasol este ca nu se respecta programarile, si chiar daca el ar vrea sa o faca, se gasesc destule gravidute care vin fara programare, bazandu-se pe faptul ca el nu mai pierde vremea sa intrebe "aveai azi programare sau nu?" Doar asistenta intreaba, dar ea nu e tot timpul...Si bieinteles ca si daca nimereste o graviduta fara programare nu o da pe usa afara, ca ii pare rau...plus ca poate oricand sa plece la o nastere. Asta inseamna cam 45 minute si sa vezi ce se strange la usa in timpul ala...

mary_07 spune:
Buna dimineata la amiaz
Si noi am fost azi-noapte intr-un club (deh,tineretea asta si melancolia vremurilor din trecut)..am stat pana pe la 3 si la 4 azi dimineata inca ma chinuiam sa adorm
)
Alex ne-a dat trezirea la 9 asa ca prevad un somn de amiaza cu el
Si eu m-am lasat de fumat (asa cum am facut si cand am aflat de sarcina cu Alex) insa acum nu mai simt deloc nevoia sa fumez
La prima sarcina nici n-am stiut ce-s alea greturi sau stari de rau...doar kg muuulte in plus insa acum ,nu mai stau asa lucrurile
Cat despre cafea,eu mi-am cumparat din aceea fara cofeina...stiu ca nu prea are gust,dar cu lapte merge
Ma bucur mult ca ne-am adunat atateasi sper sa ne ajute DD la toate sa ajungem sa ne tinem puiutii sanatosi in brate
Poze cu noi si mami de Alexandru (2 noiembrie 2007)

mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grizuta17 Eu vreau sa merg saptamana viitoare la un control la Dr. MISTOI ANCA de la Elias.O cunoaste cineva?? Imi puteti da referinte despre ea va rog!Eu merg la ea demult, dar doar odata pe an sa imi dea trimitere ptr a-mi face testele Papanicolau si cele de rutina.Credeti ca daca merg la ea saptamana viitoare poate vedea sarcina mea?? atunci as fi in 5 saptamani. |
Grizuta, nu o cunosc pe dna dr. , insa mie mi s-a parut OK maternitatea de la Elias. La 5 saptamani o sa iti confirme ca e sarcina si ca e in uter. De abia la 6 sapt o sa ii auzi inimioara

mary_07 spune:
Cand va vad vorbind de atatea analize...mie mi se par asa straine. Cu toate ca m-am dus la medic particluar,nicioadata nu mi-a facut control vaginal sau diferite teste si analize...doar eco,atat.
Dr de familie imi dadea trimiteri pt analize de sange si urina si nimic mai mult.
Poze cu noi si mami de Alexandru (2 noiembrie 2007)

grizuta17 spune:
Mimika, multumesc pentru raspuns.dar mai am o nelamurire: poate sa vada in prima faza si fara ecografie sau numai cu ecografie?

mimika spune:
citat din mesajul lui grizuta17 Mimika, multumesc pentru raspuns. ![]() |
Adica cu control...cu mana? Cred ca poate. Pe vremuri nu aveau ecograf, nu?

grizuta17 spune:
SARU'MANA MIMIKA!!Poate par penibila cu asa intrebari, dar pun intrebari pentru ca sunt foarte nerabdatoare sa aflu daca e bebe sau nu.Sunt in a 7a zi de intarziere, ultimul test l-am facut ieri dimineata (din cele4 facute in total) si a iesit tot NEGATIV
, iar eu nu mai inteleg nimic.Eu am
in toata perioada fertila, simptome am, nod in gat, mini greturi, sfarcuri sensibile, temperatura bazala luata dimineata 37,3 numai nemernicul ala
de test nu vrea sa iasa pozitiv@@

mimika spune:
citat din mesajul lui grizuta17 SARU'MANA MIMIKA!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dar ce tipuri de teste faci tu?

grizuta17 spune:
MIMIKA am facut 3 teste barza Gold si un Sure Check.
Doar unul din ele, cred ca al doilea (sure check-ul) a vut o liniuta pala roz dupa 15-20 minute asa ca nu l-am luat in calcul
Marti trebuie sa primesc rezultatul la BetaHCG ca mi-am facut sambata testul la clinica Synevo.