Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Yupii, ce ma bucur ca v-ati mutat aici. Monica stie ca eu aveam ceva impotriva titulaturii de "burtoase".

In primul rand vreau sa urez Bun gasit proaspetelor gravidutze si mamicilor ce asteapata bebedoiu,
Bun gasit iubitelor mele colege de la Dulceturi si papanasi de 2007,

Devylla - mamica mogaldetzei cu ochi migdalati - Erika,

Rodicamaries - mamica de moroshan frumos - Darius,

Danielle - mamica Printesei de Anglia - Ebonee

si nu in ultimul rand,
Bun gasit odisee draga de septembrie -octombrie 2009!
Salutari de la cea din 2007

Va doresc tuturor sarcini usoare, -shi sanatosi si fericirea sa va umple casele!!!

Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Monica ma treci si pe mine in lista te rog?
DN 27.07.1981
UM 3-4.12.2008 cu mentiunea ca mi-au venit rushii in vizita seara
DPN 09.09.2008

Adryanaady, ti-am urmarit mesajele si stiu cat de mult iti doreai. Insa nu e timpul pierdut.
Mult curaj si multa speranta, poate luna viitoare ni te alaturi si ramai cu noi pana la capat.

Simina_kin

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Eu tocmai m-am intors de la prima noastra eco .E micut,are 4 sapt si un pic,nu se vede decat sacul gestational deocamdata,dar e in evolutie si e ok.M-a chemat peste 2 saptamani cand il va putea masura si probabil o sa se auda si inimioara.De-abia astept!Voi ati facut vreo eco pana acum?

"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"

Felicitari! Ma bucur ca ti-ai putut vedea samburelul. Ce sentiment minunat. Peste 2 sapt te vei indragosti iremediabil de samburel.

Inca nu am facut eco, insa abia astept sa ajung la Iasi sa fac. Aici la Bd nu au aparatura buna si nu s-ar vedea nimic. Asa ca stept cuminte 22 ian.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

mary esti nascuta in 89???!!!!???? si mai ai un baietel? Bravos fetitza

da..mamica tanara dar fericita
Eu ieri am fost la medic,bebele e ok , are in jur de 5-6 saptamani

Poze cu noi
si mami de Alexandru (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua viitoarelor mamici!
Si eu sunt la randul meu mamica unui baietel care, cu ajutorul lui Dumnezeu se va naste la inceputul lui mai.
Vreau sa va felicit pe toate, sa va doresc Odisee frumoasa si bebei sanatosi si mancaciosi.
Motivul principal pentru care am intrat aici este sa o felicit pe monica_dicut. Am urmarit vechea odisee, ti-am urmarit taria de caracter si am suferit alaturi de tine atunci cand ai pierdut ingerasul
Oricum, prezenta ta aici este un semn ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa, lasa deschisa o fereastra. Iti doresc toata fericirea din lume, o odisee si o sarcina usoare si sa te bucuri de un copil frumos si sanatos.

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
22+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Yupii, ce ma bucur ca v-ati mutat aici. Monica stie ca eu aveam ceva impotriva titulaturii de "burtoase".

In primul rand vreau sa urez Bun gasit proaspetelor gravidutze si mamicilor ce asteapata bebedoiu,
Bun gasit iubitelor mele colege de la Dulceturi si papanasi de 2007,

Devylla - mamica mogaldetzei cu ochi migdalati - Erika,

Rodicamaries - mamica de moroshan frumos - Darius,

Danielle - mamica Printesei de Anglia - Ebonee

si nu in ultimul rand,
Bun gasit odisee draga de septembrie -octombrie 2009!
Salutari de la cea din 2007

Va doresc tuturor sarcini usoare, -shi sanatosi si fericirea sa va umple casele!!!

Bondarul bzz-bzzzz

Wow asa intrare mai zic si io!!!
Te tot asteptam sa sti!Ma bucur ca ai venit in sfarsit
Cred ca Daniela intra la odiseea din august,zicea ca este in 9 saptamani...si asta acum cateva zile.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Monica, am fost si mi-am facut beta HCG.La Synevo unde ziceai si tu ca doar acolo iti face fara trimitere de la medic.Dar imi da rezultatul de abia marti.Oricum, eu sunt optimista ptr ca nici azi nu au aparut rushii.De n-ar mai veni!! si am inceput sa experimentez niste greturi de toata frumusetea...asa ca... te rog mult,trece-ma si pe mine pe lista
N 17.12.1978
UM 08.12.2008
DPN 14.09.2009
In rest imi pare tare rau pentru tine adriana dar nu dispera te rog.
Adinus cred ca erai terminata de emotie cand realizai ca iti vezi puiutu!! cred ca e o senzatie superba de abia astept sa experimentez si eu sentimentul acesta.
Va pup pe toate fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Gata fetele am facut modificarile la listuta. Va rog sa-mi spuneti daca aveti comentarii si sugestii. Mai am linkurile de pus. Le voi lua de la vechea mea odisee ca sa-mi fie mai usor sa-i dau doar copy /paste. Promit sa ma ocup cat de curand.

Parola nu o vrea nimeni ??

alinus, ma bucur ca ni te-ai alaturat

oana_du multumesc.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Multumim mult MONICA!!Fetelor sper sa avem o odisee plina de norocei!!
Eu ma pregatesc sa plec la o petrecere...sa vedem daca voi avea vreun simptom la fumul de tigara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

WOW...a aparut oficil vad odiseea de sept-oct 2009!!
Doamne Ajuta sa fie o odisee plina de bucurii, copilasi sanatosi si frumosi, mamici sanatoase si fericite...

Va urez 8 luni de vis....(atatea au mai ramas, nu???)

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput