Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
selen80 spune:
Buna dimineatza!
sunt un proaspat membru al forumului, va rog sa ma bagati si pe mine in listutza: DN 24.10.1980; UM 28.11.2008; DPN 04.11.2009. 
Eu deja am fost de 2 ori la doctor, o data la medicover unde avem abonament prin firma si o data la doctorita la care sper sa raman pana la finalul sarcinii (dr Daduianu, in Constanta). Prima data (pe 06 ian) s-a vazut la echo transvaginala un saculet embrionar de 0.4 cm, iar a doua oara (12 ian), saculetzul se dublase. Insa nu se auzea inca inimioara, si nu stiu daca este normal....eram la 6 saptamani si 3 zile, doctorita mi-a zis ca nu la toata lumea se aude asa devreme, dar...parca nu m-a linistit complet, si nu mai am rabdare pana martea viitoare, cand am iar programare :(
Multumesc!
ramonagabri spune:
Bravo GRIZUTA asa te vreau curajoasa si optimista,dupa cum ai spus si tu scuturate bine si mergi mai departe ai sa vezi ca ne prinzi repede din urma ati doresc multa sanatate pupici
5+
DenysaB spune:
Buna dimineata, mamicilor!
Daca e pentru mamici fericite, atunci ma alatur si eu!!! Am doua teste de sarcina pozitive, DN: 22.04.1984, UM: 13.12.2008, DPN: 19.09.2009!
Sarcina usoara tuturor fetelor, bebelusi sanatosi, frumosi si la termen!
mary_07 spune:
Buna dimineatza
Grizuta,curaj si abia astept vestile de azi
Eu,deocamdata sunt ok,nu mi-e rau deloc
Poze cu noi
6+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
monica_dicut spune:
selena si denisa, bine ati venit si sarcini usoare. Scrieti repede 10-12 mesaje ca sa va vedem in timp real pana atunci sunteti moderate
Va trec imediat si pe listuta si fac si capitol nou
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
mary_07 spune:
Am culcat piticul mare si pana sa ma apuc de mancare am intrat 5 minute pe forum
Selena,eu am UM pe 27.11 (tu pe 28.11)si DPN pe 6 .09....la tine e 4.11
probabil ai scris gresit ca altfel nu-mi explic diferenta asa mare
Poze cu noi
6+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
selen80 spune:
Asa este, am scris eu gresit, era cam devreme si dormeam pe mine, probabil
si-asa eram eu aiurita, in perioada asta parca sunt in alta lume ![]()
Rectific: UM 28.11.2008, DPN 04.09.2009.
Merci ca mi-ai atras atentia ![]()
Doro76 spune:
Bun venit fetelor noi!
Ce frumos ca ne inmultim.
Monica, tu cum te simti? ca noi avem cam acelasi UM, diferenta de o zi, si ma raportez si eu la tine...
Ca eu sunt ametita rau si as
tot timpul...
selen80 spune:
Fetele cu DPN apropiat de al meu (04.09.2009), vroiam sa va intreb daca ati ajuns la doctor si daca ati auzit inimioara samburelului...pt ca am mai vazut gravidutze care au zis ca la 6 saptamani se aude, si acum deja mi s-a strecurat o mica frica.....sunt la prima sarcina, si desi stau cat pot pe net (la birou...) sunt un pic derutata....
sarcini usoare va doresc! a mea este pana acum....fara greturi, fara pofte, doar o stare de somnolenta exagerata.....