Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
gegea spune:
grizuta, o imbratisare de imbarbatare si de la mine !
Ai grija de tine, va aparea un samburas si in burtica ta ! Imi inchipui ca usor nu are cum sa iti fie, insa incearca sa te aduni si fructifica sansa care se apropie si te asteptam cu vesti bune cat de curand ! 

claucia, felicitari pentru burtica si sarcina identica cu prima, pana la capat ! La mine, vad deja ca sunt diferente clare intre sarcini.
Geani
5+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
mary_07 spune:

Am imbaiat,culcat copilul...asezat prin bucatarie una alta si gata pe ziua de azi
(imaginati-va ca e lapte in loc de bere
)
Pana acum n-am experimentat simptomele unei sarcini,nici la prima,nici acum (deocamdata) dar presimt ca va fi la fel de usoara sarcina![]()
Poze cu noi
6+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
Doro76 spune:
Grizuta, imi pare sincer rau. Am intrat pe net de dimineata sa vad ce ai facut si inteleg cat esti de dezamagita. Dar capul sus 
, o sa vina si bb!!!!
Eu am avut o zi tare grea ieri, am fost f agitata si noaptea m-a durut burtica
. Din fericire n-am avut nicio sangerare nimik...Sunt posibile contractii pe care sa le si simti la numai 5 saptamani?
Doro
5 +
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
Eu am mai prestst un test azi diminaeta pt siguranta mea. Ultimul de altfel si e rosu ca focul 
Cred ca tre sa ma apuc de cap nou ca pana modereaza sigur ajungem la pag 20. Nici nu stiu ce sa fac. Ca aseara scriesem cateva mesaje cu userul comun si cred ca mi le-au sters adminii 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
Aaaa si va rog dati-mi datele pe PM ca mi-e greu s ama uit mereu in urma si sa vad gravidutele noi. OK? Mai ales la serv...
Mercic de intelegere
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
monica_dicut spune:
Gata, toate modificarile sunt facute.
Diana2007 te astept pe lista 
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Danutzu spune:
Buna dimineatza viitoare mamici!
As vrea sa ma alaturi si eu grupului vostru. Am oaresce emotii pentru ca am avut trei incidente neplacute anterior, dar sunt cu sperante pentru sarcina aceasta :)
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista voastra.
Datele mele: DN: 12.04.1977; UM: 10.12.2008; DPN: 16.09.2009 (sper :))
Va pup si tinem legatura!
monica_dicut spune:
Danutzu, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos.
Esti in listuta 
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
ramonagabri spune:
GRIZUTA ,ami pare rau dar nu te descuraja ai sa vezi ca ne prinzi repede din urma .DANUTZA ,bine ai venit sedere frumoasa la noi .
pupici
grizuta17 spune:
Adriana, Gegea,Doro, Monika, Mimika, Ramona si sper sa nu fi uitat pe nimeni:Nici nu va inchipuiti cat bine imi fac incurajarile si vorbele voastre.Am lacrimi in ochi cand citesc randurile pe care mi le adresati!Imi dati putere si optimism.Eu sunt o luptatoare de fel, insa toata noaptea am visat numai ca plangeam si spuneam ca nu e posibil sa nu fiu insarcinata.Ma mai trezeam de durere de burta si realizam ca s-a terminat visul meu.Nu vreau sa fac o tragedie din asta, dar dupa 8 zile de intarziere nu mai credeam ca imi vine nemernicul.
Dar va promit solemn ca ma voi mobiliza, ma voi scutura bine si o voi lua de la capat.Trebuie sa reusesc si daca Dumnezeu ma ajuta va fi bine, va voi prinde din urma.Oricum, raman in zona sa vad noutati noi si sa ma bucur alaturi de voi.Va sarut dulce pe toate.