Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
mimika spune:
Bine v-am regasit!! Acum am ajuns si eu acasa. Obo...Vad ca voi activati intens si in timpul zilei, eu nu prea pot. Deocamdata nu le-am spus de sarcina si ar fi ciudat sa ma vada cu "despre copii" deschis
). Si oricum nu prea am timp. Nu raportez nimic deosebit, doar greturi. Maine - prima intalnire
cu samburel. Sa ii duc flori?
.
Imi pare rau pentru problema ta,Grizuta, astepta totusi rezultatul la HCG. Daca este pozitiv, sa iti mai faci inca unul, sa vezi daca este in crestere.
Diana, bine ai venit!
Monica, multam pentru parole!
[Pup] fetele si ma retrag un pic sa trebuie sa fac "spiciul" pentru prezentarea de maine. Toate gandurile bune pentru voi toate!!
claucia spune:
Salutare fetelor,
Ne-am cam alatura si noi listutei...avem un test pozitiv si atat. Bineinteles si nici urma de CM.
DN: 02.12.1979, UM: 12.12.2008, DPN: 18.09.2009
Este foarte devreme dar cum a spus cineva mai sus: un test pozitiv e un test pozitiv. Si alte simptome cum ar fi sani durerosi, o secretie mai abundenta parca, un pic de somnolenta.
In rest, la sarcina trecuta nu am avut nici o problema, nici greata, nici nicio suparare asa ca presupun ca si acum va fi la fel. de fapt daca voi avea tot asa, sarcina super, nastere super, bb sanatos, ce vreau mai mult?
Diana, coleguta mea de la Strumfi de iulie-august 2007, ce bine ca ne intalnim si mai punem de o odisee impreuna...
Grizuta, imi pare tare rau, asteapta pana maine, poate esti gravi inca, ai fost in sufletel gravida cu siguranta de aceea suferi acum...eu astept pana maine. SPune=ne daca s-a facut rosu sau e tot roz.
Va pup pe toate.
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
ninny spune:
Buna Seara,
daca ne primiti am vrea sa ne alaturam si noi voua.![]()
8.12. ultimul c.m.
11.01. testul a iesit cu 2 liniute dupa 7 zile de intarziere.
greturi nu prea am, doar stare de oboseala, as dormi tot timpul si cam atat deocamdata ![]()
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
alecsxa0208 spune:
Buna burtici!Ce harnice sunteti la scris!Eu am cam pierdut sirul,pt ca nu am net la servici si nu pot intra decat seara.
Bun venit noilor gravidutze,e o adevarata explozie de burtici si tare ma mai bucur
grizuta17,draga de tine,nu te descuraja.Daca nu ti-au venit rushii adevarati,inca nu e totul pierdut.Tin pumnii pt rezultatul de maine
.
Eu tot nu raportez nici un simptom,nici vorba de greata,doar putina balonare si mici crampe.Nici sanii nu-i mai simt,parca au revenit la dimensiunea initiala.Am UM pe 29.11 si vad ca fete care au UM in decembrie,deja au greturi.
Azi mi-am mai facut un test de sarcina,ca ma cam apucase paranoia,si mi-a iesit poz,dar f. pala a doua linuita.Oooof, o sa continui sa ma stresez pana saptamana viitoare la a doua ecografie
La servici eu inca n-am spus,as vrea sa nu spun pana in 3 luni,dar deja am inceput sa chiulesc pt consultatii si nu cred ca ma mai descurc mult timp.
Oricum,spuneau fetele de la alta odisee ca avem dreptul legal la 16 ore pe luna in timpul programului pentru consultatii,iar daca ducem adeverinta ca suntem gravide nu mai au voie sa ne dea afara,intr-un fel sau altul.
"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"
mimika spune:
Fetele, vad ca nu va inghesuiti sa treceti si dr. pe listuta! Nu v-ati hotarat la dr.? Ar fi dragut sa ne intalnim si pe la usa doctorilor
...Claucia
si stai cu noi pana apare 

grizuta17 spune:
Au venit rushii adevarati cu dureri de burtica si tot tacamul.
Dar gata, ma voi mobiliza si voi spera in continuare!Nu imi permit sa ma las asa usor doborata! Luna aceasta imi voi monitoriza si mai atent ovulatia si voi continua tratamentul cu branca ursului.Va multumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi si va doresc din tot sufletul tot binele, sarcini usoare si bebei frumosi.Va voi vizita sa vad ce noutati mai apar.Va pup dulce pe toate
claucia spune:
Grizuta
, daca ramai luna viitoare tot aici suntem, si continuam impreuna. Daca nu, oricum o sa ramai graviduta in curand si vei ave aun bb mic si scump sa tii in brate.
Pentru listuta: Dr Anca Alexandru - Municipal. Ca si prima data. ![]()
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
mimika spune:
grizuta, te imbratisez si prinde-ne din urma. Uneori nu este ajuns sa iti monitorizezi f bine ovulatia, trebuie si un pic de ajutor sa sus. Eu, de ex, in decembrie, cand am ramas insarcinata, eram convinsa, dar convinsa, ca nu am ovulat. Teste de ovulatie negative !!!! si lipsa mucusului specific!!! si uite ca...s-au intalnit pe undeva ousorul meu cu baietii lui. Adica doar cu un baiat, sper eu. Ca doar nu facem echipa de fotbal dintr-o lovitura...

alecsxa0208 spune:
grizuta17,nu-i nimic data viitoare va fi cu noroc.Spunea si mimika,f mult depinde de DD,dar daca esti optimista si increzatoare sigur ne vei prinde in urma
Eu nu m-am hotarat inca asupra dr.Ar fi ideal sa fie si cel cu care voi naste,deci ar tb sa-mi aleg de acum si maternitatea(dar nu neparat).Probabil ca voi schimba mai multi pana cand voi gasi unul "pe sufletul meu".Am niste recomandari,si de maine incep "investigatiile".
"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"
adrianaady spune:
grizuta iubita mea hai capul sus si mergem inainte.....banuiesc cit poate fi de greu, dar suntem abia la inceput de drum nu?
si cum spun fetele le prindem noi din urma? si o sa avem de la cine invata.....![]()
azi am fost la control, la o dr f draguta Raluca Uzum o cheama, mi-a facut o eco transvaginala si totul arata perfect acolo jos, nici nu zici ca a existat o sarcina. Daca nu imi faceam beta , nici nu ti-ai fi dat seama , asa de curat era totul....a spus ca inca nu e cazul de mai multe analize, sa ma mai relaxez o perioada si totul va fi bine...
pt mom sunt ocupata cu f multa munca la serv, si astept sa mergem in vancata la ski ( apropo habar nu am sa skiez, dar sper sa ma descurc)
va pupic pe toate si ma bucur sa vad asa o lista lunga de burtici