Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Diana2007 spune:

Ultimul CM 08 Decembrie 2008
DPN 21 Septembrie 2009 dupa calculatorul DC
Mie mi se pare cam devreme sa confirm, am ciclu foarte neregulat, ajunge si la 38-40 de zile, dar daca n-am mai avut rabdare si mi-a iesit testul pozitiv ?
Revin peste trei zile cand mai imi fac un test, daca e ok ma puneti si pe mine pe lista.
Felicitari burticilor "confirmate", profitati de sarcina cu bune si cu rele, e o senzatie unica si care trece atat de repede !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
vias spune:
Grizuta
poate totusi nu e totul pierdut!
Hai totusi sa asteptam pana maine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
Diana ...un test pozitiv...e POZITIV!!!!!
...si gata...nu mai vorbesc..ca nu apartin odiseei...doar aspir la ea...

ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
grizuta17 spune:
Cami, esti o dulce
, dar eu nu mai cred acum ca se mai poate intoarce cumva situatia.Poate par penibila, dar imi vine sa plang, am o stare de depresie totala, desi stiu ca ar trebui sa ma gandesc ca vine o noua luna si deci o sansa noua, dar e foarte greu dupa ce imi intarziase 8 zile deja eram 70% sigura ca sunt nsarcinata mai ales ca nu am mai avut asemenea intarzieri!
mary_07 spune:
Oooff Grizuta

si eu zic sa nu te descurajezi inca...paote maine vei afla o veste minunata
Mama, a avut CM pana in a 4 luna de sarcina cu mine...deci capul sus si asteapta ziua de maine

Poze cu noi
6+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
vias spune:
poti avea o sangerare si de la nidre...
...si sa stii ca si mama mea a avut CM peste sarcina...deci nu este exclus...
Eu zic sa mergi inainte cu 50% sanse....ce zici????
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
monica_dicut spune:
grizuta, nu te demoraliza te rog frumos. Hai sa mai asteptam pana maine ok? 
Diana mama, la mine ultimul cm e pe 11 decembrie, testul mi s-a pozitivat (e adevarat ca foarte foarte pal) cu trei zile inainte de data la care banuiam ca o sa vina uratii. Asa ca iti zic si eu tie cum imi ziceau fetele mie. Daca sunt doua linii e bebe, oricat de pala ar fi a doua. Mai repeta dupa 48 de ore si te vei convinge. Eu de miercuri in coace am facut 12!!!! teste de sarcina. Si toate au a doua linie. Deci e bebe 
clar si la tine. Hai ca abia te astept sa te trec pe listuta 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
grizuta17 spune:
Am visat frumos pana acum!Acum se pare ca trebuie sa ma trezesc
Va multumesc mult pentru incurajari si conteaza mult sa va simt alaturi,imi dati putere, dar eu nu mai cred.Iar nidatie nu are cum sa fie asa de tarziu.Stiu ca nidatia are loc la catve zile de la ovulatie daca s-a prins samburelul acolo.Si daca ar fi CM peste sarcina nu trebuia sa iasa pozitive testele?Ceea ce nu inteleg este ca eu mi-am luat temperatura in fiecare dimineata in ultima saptamana si aveam intr 37 cu 2 si 37 cu 4, iar eu stiu ca temperatura cand nu esti insarcinata e undeva pe la 36cu 8.
crisarh spune:
Salut fetele
Eu mai greu o sa intru, dar o sa va mai adu de veste;grizuta17-si la mine am murdarit hartia in a 26 a zi cu 2 pete rozalii si atat si eu am crezut ca a venit, dar nu a fost asa;De cand cu petele rozalii ti-a mai curs ceva rosu? Sau s-a oprit? Hai stai linistita si maine poate ne dai o veste buna
seara buna la toate
7+
agneta spune:
diana sigur esti
,daca s-au aratat 2 liniute 
grizuta, eu zic sa nu te descurajezi.Si eu am avut la sarcina trecuta o secretie mai maronie dar nu asta a fost problema, am facut hipertensiune indusa de sarcina si am nascut prematur la 28 sapt, iar micuta nu a rezistat. iti tin pumnii 
toate fetele