Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doro pai ce sa-ti spun... dorm pe mine evident. Aseara m-am bagat la 8 jumate in pat si la 8,31 cred ca sforaiam. Acum dorm pe mine, mi-e foame continuu, greturi am rareori. De ex ieri dimineata m-au luat in masina dar rau de tot, dar dupa ce am ajuns la serv si am papat au trecut. La fel si aseara putin. Tot asa si aseara inainte de papa. Ameteli nu am doar ca sunt pe alta planeta Nu ma doare nimic, cam asta.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Daca tot a zis Monica sa trimitem mai multe mesaje, eu ii dau bataie ...
Ati avut pana acum probleme cu hainele?? pe mine ma strang foarte tare pantalonii si dresurile normale, desi nu m-am ingrasat, am inteles ca se mareste uterul si de aceea.....iar eu avand ceva probleme cu stomacul, nu suport sa ma stranga nimic la mijloc....dar ma gandeam ca e prea devreme sa trec la haine de gravida, iar hainele cu un numar mai mare nu mi se par o solutie pt ca probabil nu ar sta prea bine pe mine...
ce de probleme am si eu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

grizuta17capul sus si fii optimistafetele cu sau fara greturisi bine au venit noile 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Unde este toata lumea . Nu prea sunteti harnicute la scris

crisa

Am facut capitol nou dar nu scrieti inca acolo, o sa apara la un mom dat mesajul cu linkul catre el.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

poate intru si eu in odiseea voastra...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Si eu muncesc in acest sens.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

In sfarsit mi se deschide pagina..am tot vrut sa intru dar nu mergea
Selena,nu pot sa-ti raspund...eu am facut eco sapt trecuta (aveam 5-6 saptamani) dar nu i-am auizt inimioara fiindca doctorul nu are asa aparat performant...nici la prima sarcina nu i-am auzit inimiora deloc
Am avut insa noroc ca am fost plecata 2 luni in Spania in vacanta si acolo am aflat si ca e baietel ,i-am auzit si inimiora si mi-au si facut tot felul de analize
Cat despre somnolenta,la prima sarcina dormeam si in picioare(mai simteam si eu ca is insarcinata,ca in rest n-am avut treba)...acum insa n-am avut parte de nici un simptom
Spor la aspirantelor

Poze cu noi

6+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput