Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
grizuta17 spune:
Agneta Felicitari!!
Bine ai venit!!
Nu-mi vine sa cred cand vad cum pe zi ce trece mai apre cate o mamica de samburel.Spune-mi te rog, ti-ai facut teste de sarcina?
T,e intreb ptr ca eu am avut ultimul CM pe 08.12 si desi am vreo 4-5 teste la activ pana sambata cand l-am facut pe ultimul nu mi-a iesit nici un test pozitiv.
dar eu sunt sigura ca sunt gravida, oricum maine imi iau rezultatul la sange si vad sigur.
inca odata felicitari si sarcina usoara si plina de sentimente frumoase
rodicamaries spune:
Buna seara gravidutelor,
vad ca-s cap de lista asa ca va rog sa completati si mie data nasterii 02.06.1983,dr Sasaran Mircea, Euromedica Hospital, Baia Mare si detionatoare de un bebe un an si 4 luni Darius-Filip 19.09.2007.
Vad ca mai sunt persoane cu greturi, vreau sa va spun ca este zi cand beau numa apa, mananc doar grisine, dar am si zile cand pot manca orice. Si pe langa astea mai am niste pofte
ceva de groaza, la prima sarcina eu n-am stiut ce-s poftele, insa acuma...
Alinush, tare ma bucur pentru tine, o sarcina usoara si un bebic sanatos
si io am facut eco miercuri, avea 5 saptamani si 2 zile, i se vedea inimioara, scumpul de el.
Mary, felicitari, asta da performanta, ce mamica tanara avem...cred ca-i cea mai tanara, waw.
crisarh, felicitari, si o dupa cum ai zis si tu..."greturi usoare"
gegea, bine ai venit, felicitari si tie pentru bebic. e greu cu sarcina, dar si tare placut, io dupa ce-am nascut imi era dor de burta, sa o simt cum se misca, abia am astepta sa fiu din nou gravi, acuma ce-i drept primele luni sunt cu gretu si-alte alea, dar dupa aia e ok.
alecsxa, si eu mai beau cate o cafea din cand in cand, dar slaba si cu mult lapte.
ANgela Panduru, sa stii ca fumatu nu-i ok deloc in timpul sarcinii, poate samburasul ala care-ti face cu ochiul sau inimioara, o sa te convinga sa te lasi.succes.
Grizutza...succes si tie la lasatul de fumat.. 
Sabinutzo,
sa treaca greturile si starile alea de voma. si mie mi se pare ca se vede burtica, oricum la bb2 creste mai repede.
Ralu 80, Domane ce bine ma recunosc in descrierea ta, si mie mi se pare ca miroase ceva aiurea in casa, desi sotu zice ca nu, nu suport nici un parfum, nici mirosu de la sapun lichid...nimic, doar ca eu nu pot vomita...desi mi-as dori sa ma mai eliberez.
Adriana...imi pare tare rau. iti doresc multa putere sa mergeti mai departe. Dumnezeu va va trimite la momentul potrivit ingerasul vostru. nu pot sa te inteleg pe deplin ce simti, pentru ca n-am trecut pe unde ai trecut tu, dar mi se rupe sufletul sa stiu ca un sopil asa dorit se intoarce de unde a venit, dintre ingerasi.
si te asteptam cu vesti.
Magdala, bine ai venit, felicitari pentru samburas 
Noapte buna va doresc. 
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
de bebe mic DPN 01.09.2009
gegea spune:
adriana, sunt si eu alaturi de tine cu un gand frumos, sa te ajute Dumnezeu sa te ridici si aduna-ti toata puterea, pt ca se apropie si clipa ta, sunt sigura de asta !
si o vacanta minunata si aducatoare de vesti bune ! 
magdala si agneta, felicitari si sarcina usoara amandurora !
rodica, m-a impresionat placut mesajul tau, ai avut cate o vorba pt toate fetele care activeaza la topic. Minunat ! 
Fara a face pe moralista, transmit un gand bun si totodata multa putere, sper, pt toate fetele fumatoare. Ar fi ideal sa reusiti, macar in aceste 9 luni (care mai sunt de fapt, 8
), sa le dominati si sa renuntati. 

Noapte buna !
Geani
5+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
diana_n spune:
Adriana totul e ok, puteti trece la treaba imediat. Tinem pumnii! Si ma bucur ca ai hotarat sa ramai cu noi ![]()
Raluca eu am fost caz grav de greturi, din fericire n-am mai gasit pe nimeni pe forum la fel. Vomitat si mers la wc timp de 6 zile, apoi am fost la dr. care mi-a spus ca e normal sa vomit dar nu 6 zile la rand. Si m-a trecut pe cel mai puternic medicament existent care se putea lua, doar 2 luni la rand. A trebuit sa-l iau mereu, apoi de la 5.5 luni pana la 7 luni l-am luat ocazional, iar dupa ce am lesinat la volan cand conduceam pe o autostrada suspendata in Brooklyn, cu toate riscurile l-am luat pana in ziua cand am nascut. Am avut foarte mari emotii, dar Peter a iesit un flacau de 4010grame, perfect sanatos.
Asa cum m-am temut, si acum , dupa 2 zile de vomat continuu si mers la wc, mi-au dat un medicament contra greturilor care se da pacientilor supusi chemoterapiei, dar se aplica si in cazuri de voma incontrolabila la gravide. Cu Dumnezeu inainte, ce-o fi o fi.
Ce recomanda ei si functioneza la toate mamicile de aici pe care le cunosc : ginger sub orice forma: ceai, pastile, suc (ginger alle), baton cu cereale si vitamina B, nu stiu sigur care din ele, B6 sau B12.
Am uitat cum se traduce ginger, e o radacinoasa iute ca hreanul, in mod sigur se gaseste in magazinele naturiste din tara, nu o data am citit de fete care-l luau.
Diana si Peter (3 oct 2005)
monica_dicut spune:
Neatza, burtici.
Eu am niste greturi de mama mama. Incerc sa mananc ceva acum ca vad ca mai trec cu papa. La Andrei nu am stiu ce-s alea
da sincer prefer sa am si sa fie bebe bine ![]()
rodica, fac imediat modificarile. Dupa ce terminam capitolul asta o sa fac cu userul comun. Sa va dau parola sa intre toata lumea sa faca modificari.
Pupici si o zi faina.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
vias spune:
Ma bucur sa vad cum listuta voastra se mareste,
toate 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
ralu80 spune:
Neatza...
Multumesc Diana pentru raspuns...eu am vomitat in sarcina trecuta 2 saptamani la rand, pana am ajuns la spital pe perfuzii...slabisem asa de rau ca incepuse sa-mi fie frica...pe urma am descoperit ca daca incerc sa mananc mai tot timpul parca reusesc sa controlez starea...asa ca am mancat numai pesmeti, grisine, biscuiti, covrigi, cartofi copti, am baut ceai si compot timp de cateva luni. Acum molfai toata ziua la covrigi pana or sa-mi iasa pe urechi...si mi-e o sete, as bea non-stop apa. Gata mi-am spus of-ul.
Stiu ce e ginger, sa vad daca gasesc asa ceva la noi.
Raluca
mama Rianei(2 iulie 2006)
monica_dicut spune:
Vleau si eu sa vad sambureluuuu 
nu mai am rabdare pana pe 22...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
ramonagabri spune:
Buna dimineata fetelor ,Monica am vazut ca si tu ai greturi si le stapanesti ca mine cu mancatul non stop,asa fac si eu am observat ca dimineata abia ce ma trezesc trebuie repede sa mananc ceva ,asa ca ami iau repede un paharel cu laptic si niste biscuiti si mananc ,nu stiu care fata a facut eco la 5 saptamani si a auzit inimioara ,si eu am facut saptamana trecuta tot la 5 saptamani si la mine nu sa vazut numai saculetul ,oare e ceva an neregula sau este normal ca la unele sa se vada si la altele nu ,lamuritima si pe mine ,oricum joi trebuie sa fac o alta ecografie sa vada daca mai am sangerari ,nu stiu daca mai stiti dar aveam niste usoare sangerari ,maroni deschis ,acum eu nu le mai vad ,sa vedem joi la eco si sper din tot sufletul ca joi sa ai aud si inimioara,va pupic pe toate si aveti grija de voi si de bebei