Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
magdala spune:
Buna fetelor!
Indraznesc sa ma alatur si eu, timid, grupului vostru, cu un test slab pozitiv in data de 10.01.09
si cu speranta ca, de data asta, va fi bine.
Acum mergem cu Dumnezeu inainte. 
Va doresc tuturor, la fel ca si mie
de altfel, o sarcina usoara si bebei sanatosi.
si 
Am DN: 28.06.1977, UM: 09.12.08 si DNP:15.09.09.
Mami Magda cu
Rafaela si bebe2
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
grizuta17 spune:
felicitari MAGDALA!!! si un
snatos. EU am avut ultimul CM pe o8 dec si DPN pe 14 septembrie asa ca vom avea date apropiate.
O sarcina usoara si mult noroc!!
magdala spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grizuta17 felicitari MAGDALA!!! si un snatos. EU am avut ultimul CM pe o8 dec si DPN pe 14 septembrie asa ca vom avea date apropiate.O sarcina usoara si mult noroc!! ![]() |
Multumesc mult grizuta17, sunt extrem de emotionata si nelinistita, mai ales ca am o sarcina pierduta la activ.
Felicitari de asemenea si tie, si tuturor mamicilor curajoase si frumoase

.De asemenea mult curaj si putere celor care au pierdut un sufletel.
si
si mergem mai departe. Nu ne putem lasa doborate.

Mami Magda cu
Rafaela si bebe2Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
mimika spune:
Bina ai venit, Magdala!!!!
Adriana, si eu am pierdut o sarcina pe la 6 saptamani, tot cu dr. T, si nu a fost nevoie de chiuretaj, l-am intrebat. A zis doar sa vin sa ma vada peste doua saptamani, asta ca l-am intrebat eu. Si nu m-am dus. Ca peste 2 saptamani nu am putut, apoi mi-a venit ciclul fix la 28 zile de cat am pierdut sarcina, deci foarte normal. Si am considerat ca nu mai e cazul sa ma duc. 
mimika spune:
Am uitat sa precizez ca azi am simtit primele stari de greata. Pe la pranz, eram la calculator, la serviciu si mi-am dus, instinctiv, mana la gura, mi-era ca botez monitorul
Mi-a trecut repede, fara sa atrag atentia...

agneta spune:
Buna fetelor.Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta de
ca nu stiu cum.DN 13.12.1978 UM 06.12.2008 DPN 14.09.2009. Multumesc
Monnvas spune:
Ce frumos, o odisee noua!
Am intrat sa ii spun Monicai ca ma bucur tare pentru bebe; cand ai patit nenorocirea eu eram proaspata burtica si va urmaream odiseea (parca prin august), simteam ca ma pregateste pentru marea intalnire. M-a impresionat atunci foarte mult povestea ta, ma bucur ca nu ai renuntat la visul tau de a avea un pui mic si sper sa ti-l strangi in brate in septembrie!
Pentru fetele care au suferit avort menstrual, nu iesiti inca din odiseea asta, eu am ramas
imediat dupa un asemenea avort. Intamplarea face ca eram destul de inocenta pe vremea aia si m-am prins abia dupa ce l-am descoperit pe samburel ce mi se intamplase inainte, altfel as fi fost demoralizata.
si sa va bucurati si de sarcina si de puiuti!
Monica Elefantica
32+ 
CASA LU' BEBE
monica_dicut spune:
Bine ati venit fetele. SA ramaneti pana la capat si mai departe. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Updatarea la listuta o sa o fac maine dimineata ca acum sunt cam gretoasa si nu prea am stare sa ma concentrez.
Pupicei
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
Gata, m-am razgandit si am facut modificari la listuta. Toata lumea e prezenta si cu updatarile la zi ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica