Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monalac CRISARH,am citit acum ca esti si tu insarcinata si mi au dat lacrimile.am suferit enorm atunci cand sarcina ti s a oprit in evolutie.sa dea dumnezeu sa fie cu noroc de data asta!Mami de Cris si CodrinPoze CrisBebe Codrin |

merci, sper sa fie bine de data asta si sper sa nu mai fie nimeni care sa treaca prin ce am trecut eu
6+
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisarh da, in iulie |
Si eu, in septembrie. Cred ca de acolo imi era ID-ul tau cunoscut!!

adrianaady spune:
Buna gravidutzele mele!
Sper sa nu va suparati daca va mai vizitez, am stat putin cu voi, dar deja imi sunteti f dragi, m-ati incurajat f mult, ati fost alaturi de mine si pt asta va multumesc f mult. Conteaza enorm!
Eu de azi am inceput munca, si am atitea de facut!!! dar am spor si vointa, asa ca le aduc eu la zi.
Eu aparent sunt bine, parca un pic amortita asa, aeriana, nu prea am plins de vineri incoace, probabil am plins miercuri si joi prea mult si ma asteptam la o veste proasta. Dar sunt mom cind realizez ca am avut un samburel, ca am fost gravida, si ca s-a dus, si atunci mi se rupe sufletul in doua, si as plinge pina nu as mai putea. Dar nu, nu voi plinge pt ca am multe de facut sapt asta, si tre sa fiu sanatoasa, si puternica. E un gol in suflet, desi a fost doar 10 zile acolo, a fost un pui mic de=al meu si mereu voi suferi. Dar viata merge inainte, nu-i asa? si sunt sigura ca d-zeu ne va trimite un sufletel atunci cind vom fi pregatiti.
As vrea sa va intreb , oare pt ca sarcina era f mica 5-6 sapt, s-a eliminat tot prin sangerare? Dr T nu mi-a facut nimic vineri, nu mi=a zis decit ca nu mai este nimic acolo.... o fi trebuit sa fac chiuretaj?? intreb si eu ca nu stiu...
Si am uitat sa il intreb ceva de dr T, putem sa incercam din nou de luna asta? voi ce credeti?
Peste 12 zile vom pleca in vacanta in austria, ce binevenita este vacanta asta, si cind ne intoarcem mergem amindoi sa ne mai facem alte analize, sa vedem poate descoperim ce a fost. Daca stiti vreo analiza ce ar trebui sa o fac, va rog sa imi spuneti...Va multumesc anticipat.
In rest va pup pe toate
si sa dea d-zeu sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si sa ma primiti pe la voi la odisee 
Monica am citit povestea ta trista draga mea, mi-au dat lacrimile, ingrozitor, dar uite ma bucur ca vad cit de puternica esti si sunt sigura ca d=zeu te va ajuta si vei avea un copilas frumos si sanatos
grizuta17 spune:
Adriana te rog nu mai plange,nu iti face bine, scutura-te desi e greu si uita-te inainte!Viata iti ofera cand nu te astepti surprize frumoase.Eu sunt sigura ca va fi bine.Asa ii spuneam si unei colege care se chinuie de vreo 2 ani si care era in a2a zi de intaziere CM si refuza sa isi faca test ca e prea devreme si nu mai suporta sa vada iar doar o liniuta pe test, iar azi de gura noastra, a colegelor s-a dus si si-a luat un test, nici nu ne-a spus.A venit acum si ne-a spus ca are 2 liniute pe test!!iti dai seama!!
Ti-am spus asta nu mai ca sa te incurajez si ca sa iti arat ca minunile se pot intampla oricand!Iti doresc tot binele si sunt sigura ca vacanta iti va aduce o surpiza cu forma de 
monica_dicut spune:
adriana draga mea, de chiuretaj numai dr iti putea spune. Nu ti-a vacut o eco sa vadda daca mai sunt resturi? eu am patit-o dupa nastre ca nu m-au curatat bine si aveam resturi de placenta si din cauza asta se pare ca era sa mor. Nu este de joaca. Mai bine suna-l si intreaba-l? Acum si sarcina a fost f mica si e posibil sa se fi aliminat ca si un avort menstrual. Nu prea stiu ce sa-ti spun.
Oricum, te org sa fi tare si sa fii convinsa ca bebe va veni. eu nu mi-am pierdut niciodata speranta nici macar in clipele cele mai groaznice. Odihneste-te si simte-te bine in concediu te org. Promiti? 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
ancadragoman spune:
Adriana la varsta asta sarcina se elimina singura si nu trebuie chiuretaj,eu am eliminat una la 5 saptamani si una la aproape 8 .
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adrianaady spune:
Promit sa am o vancata de vis monica scumpa 
Pai am fost la dr T vineri si la eco a zis ca nu mai este nimic, si atunci sangeram, deja se dusese si nu a zis nimic de chiuretaj. Nu a spus decit " ca nu mai e nimic"...si a zis sa mai fac un beta sapt asta sa fim siguri ca scade de tot, sa fim siguri ca nu e o extrauterina.
Acum nu mai am nimic, nu mai sangerez, fizic sunt binisor. Oricum maine am programare la sanador la alta doctorita la o eco transvaginala, mi-a recomandat-o un prieten, si ma duc sa ii cer si ei citeva sfaturi, si o sa vada si ea daca or mai fi ceva resturi pe acolo....
grizuta
stiu iubita ca minuni exista, ma bucur pt colega ta, sa aiba mai grija de ea, o sa astept si eu minunea mea...
O sa ma bucur pina la a mea minune, de minunile voastre, ok? 
monica_dicut spune:
adriana, uite ca te-a lamurit anca Acum stai linistita si odihneste-te
Sunt sigura ca ne ajungi din urma.
A si eu stiu dc e vorba de avort menstrual poti incerca imediat. Asa ca et asteptam pt lista de octombrie 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
adrianaady spune:
anca multumesc frumos 
Monica poate va prind totusi din urma, sau sa fie pe aproape pe acolo...ar fi ceva nu? 
ancadragoman spune:
Adriana acum le prindem din urma pe fete
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Cris si